mooi product

goede communicatie. Prima product :-)

Top produkt

Super blij met mijn 'kiss my airs' animal deurmat!!

Goede prijs kwaliteit en perfecte communicatie ondanks de langere levertijd

Snelle levering, en kwaliteit is zoals die moet zijn!

Weer hartstikke tevreden

Super blij met de nieuwe producten weer! Top levering

Heeel fijn

Ik ben heel blij met de verf, het dekt goed en ziet er mooi uit

Producten onvolledig geleverd

Beste, Na aangeven dat het potje deglazer uit de startersset vrijwel leeg was, gaven ze aan dat alle potjes op dergelijke wijze gevuld werden, Vreemd om potjes te versturen waar daadwerkelijk 10 druppels inzitten. Persoon Shaqy heeft ook nog nooit van klantvriendelijkheid gehoord en komt niet met excuses of iets dergelijks. Denk dat ik voortaan de angelus spullen die ik nodig heb voor mijn customize lessen, elders bestel. Met vriendelijke goeten, Wilco de Kort

Super enthousiast na het uitproberen

Mijn 1e bestelling ontvangen en meteen aan de slag gegaan. De "standaard" verf nog niet geprobeerd maar, de midsole stiften zijn echt een geniale uitvindibg. Mijn niet zo mooie schoenen zien er binnen een paar minuutjes uit als nieuw. Echt een aanrader om standaard in de kast te hebben liggen. Kleine tip voor de verf met hlitters. Kies een kleur passend bij de ondergrond. De het potje oogt anders als op de site maar droogt keurig netjes op.

Gewoon perfect

Goed verpakt en leuke gifts erbij kan niet beter

Snelle levering groot assortiment

Zeer tevreden over de snelle levering en het grote assortiment de keuze is reuze!

Geweldige snelle levering, in niet tegrote verpakking

Helemaal goed, niks om aan te merken.

Goede, snelle service

Snel bezorgd, en goeie kwaliteit verf!!

Goede, snelle, correcte service

Altijd snelle correcte levering. 1 maal penseeltje gebroken, maar bij de volgende levering zat die er bij!

Mooie deurmatjes met snelle levering

2 deurmatten besteld bij Sneaker Essentials (Kiss My Airs en Sneakers ON/OFF). De levering was snel en de producten zijn naar verwachting.

Highly recommended!!!

Delivery is fast and well packed, good quality Angelus paint and also a good quality brushes.

Snelle levering, zeer tevreden!!!

Ik had een aantal dingen besteld, en 1 was de verkeerde kleur. Mailtje gestuurd en zonder probleem de goede kleur opnieuw opgestuurd.

2 keer uitgedroogde Shoegoo gekregen

Over datum, geen reactie op de mail. Frustrerend!!

Prima product.

Veel beter dan wat in tot nu toe gebruikte.

Fan van sneaker essentials

Veel aanbod, duidelijke uitleg bij de producten en snelle levering! De producten werken erg fijn! Ik ga hier vaker mijn producten halen.

Snel, goed product, leuke extra's zoals stickers enzo.

Prima snelle levering, goede kwaliteit

Perfecte snelle levering, met kwaliteits spullen

Goede service en mooie producten.

Producten komen op tijd aan en zijn goed verpakt. Ik heb nog nooit een vervelende ervaring met de site gehad.

Goede producten

Top producten, levering duurde alleen wel langer dan belooft.

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!