Goede leveringen

Fijn voor customizen!

Topp.

Top service ' snel geleverd. Krijgt wat je koopt. Geen rare poespas

Goed en snel geleverd

Snel geleverd en een product van kwaliteit

Prima levering en producten

Prima ervaring met de site, gewoon top.

Als je sneakers het waard zijn...

Dan koop je hier!vSnelle service, goede gear voor sneakers!

Prima zaken mee gedaan

Prijs is goed en concurrerend met andere aanbieders. Snel Verzonden en goed op de hoogte gehouden over het bestel en leverproces

Goed product en snelle levering!

De verf dekt goed en heeft een mooie kleur.

Zeer goede ervaring!

De levering was zeer snel! De volgende dag had ik het al in huis! De producten waren leuk verpakt en zijn in zeer goede staat. Het zijn topproducten! Ik ga er zeker nog bestellen!

Super blij met mijn bestelling!

Pre order gedaan van de Kiss my airs mat. Na een paar weken was deze in huis. Top kwaliteit. Heel blij mee.

Topproducten

Ik ben voor t eerst begonnen met customisen van m’n sneakers en heb echt alles gevonden wat ik nodig heb hier! Producten zijn snel binnen en goeie kwaliteit!

De kleuren op de site komen niet goed overeen met t product

Bestelling en levering is prima verlopen.Keurig verzorgd. Ik had zelf n andere kleur erbij kunnen bestellen om meer te mengen. Nu ga ik dat niet doe omdat er dan weer zoveel verzendkosten bij komen. De verf zelf is goed gegaan. Heb drie lagen gedaan(. ❛ ᴗ ❛.)

Sceptisch

Ik was sceptisch, maar ging er echt voor zitten, keek via YouTube hoe ik het moest gebruiken, voerde het zelf uit en ik was tevreden!!

Ben je Skater? Koop ShoeGoo!!!!

Werkt perfect, makkelijk te verwerken en droogt snel! Ijzer sterk, en ook nog eens snel geleverd voor normaal geld door sneaker Essentials!

Snel bezorgd. Goed verpakt. Leuke extras, product zoals beschreven

Alle producten zoals omschreven. Ook de tips bij de producten die bedoelt zijn voor voor- of nabehandeling waren top en maakte de bestelling compleet.

Was weer top!

Altijd tevreden met iedere bestelling!

Shoegloo

Lekker snel ontvangen. Prima.

Altijd snel geleverd en de producten zijn altijd goed, ook vaak goodies bij een bestelling

Goed materiaal ! Goed verpakt ! Goede service !

Super! + toffe onderzetters

Eerste keer besteld werkte meteen

Zeer kwalitatieve materialen worden er geleverd!

Geweldig!

Ik haal hier altijd alle producten die ik nodig heb om sneakers te customize en ik word nooit teleurgesteld! Altijd een breed assortiment met een top kwaliteit! Zeker aan te raden.

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!