Snelle goede levering

Producten moet ik nog gebruiken maar top bezorging heel snel en goed verpakt, ga hier zeker vaker bestellen!

Uitstekend zal hier zeker nog bestellen

Snelle levering, Producten top, Echte aanrader om hier te bestellen!!

Maandag besteld, dinsdag in huis, woensdag tevreden klanten! Top

Makkelijk bestellen, snel geleverd

SF magazine besteld en een bus crêpe. Goede prijs snel verzonden. Duidelijke website

Een fijne snelle service met extra's

Ik heb de Kiss my airs mat besteld met korting, (via de mail gekregen) en de kokos mat sneakers on sneakers off. Snelle levering binnen 3 werkdagen. En met stickers erbij en leuke sneaker onderzetters voor drinken.

Fantastic

Super snel levering en goed goed verpakt, producten zijn goed quality!

Top leverering.. erg snel producten zijn uitmuntend!!

kiss my airs deurmat

mooie matje waar ik me airs op parkeer

heel erg goed

Hele snelle levering en goede klantenservice!

Goede prijs en snel geleverd.

Snelle levering en geweldig product

Levering precies zoals gepland en product ook precies zoals verwacht.

Helemaal goed en fijn

Het ging makkelijk het was snel gedaan en het pakketje kwam snel binnen

Super(snel)

Goed verpakt in een doos. Veilig met opvulsel. Ook de opmerkingen bij de bestelling worden gelezen ⚡️

Altijd snel en netjes afgeleverd. Top producten, geen enkele minpunt sinds ik bestel.

Snelle verzending en ontvangst en top product

Besteld en snel ontvangen, fijn product, top!

Helemaal perfect

Goede service snelle levering duidelijke website

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk te gebruiken en je sneakers blijven top.

Lastig om de goede kleur te bepalen via internet. Maar het is helemaal goed. Ik zie een klein beetje verschil. Maar niet opvallend.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit!

Ik heb mijn produkten snel ontvangen. Het voldeed compleet aan mijn verwachtingen. Top!

Alles ging goed

Goede kwaliteit

Ik heb mijn bestelling al binnen 2 dagen binnen gekregen, het zat goed verpakt en netjes uit. En de kwaliteit van de verf was perfect. Echt een aanrader.

Zeer goede crease protectors je moet er de eerste paar dagen aan wennen maar daarna voel je ze niet echt meer. Echt een aanrader bij deze site.

Snelle service, alles ok

Alles netjes geleverd, en snel.

Goed en snel

Prettige ervaring. Aan te raden voor anderen kopers.

Niet alle producten waren top dit keer.

Shoecement angelus gekocht maar het lijm potje is niet open te krijgen. Gemeld, maar weinig service Desnondanks is het gros van de producten in orde.

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!