Een aantal Posca stiften besteld e.d. 1 daarvan was een verkeerde kleur, maar na een mailtje wat te doen, kreeg ik de juiste kleur razendsnel nagestuurd en mocht ik de ander houden. Top service!!

Altijd probleemloos

Tot nu toe nooit problemen gehad en alles aanwezig en op tijd.

Alles was ok..plus de gift

De bestelling heb ik snel ontvangen, het was helemaal compleet en ik ben er super blij mee!

Goede en snelle service

gewoon goed!

what you see, what you get. easy !!!!

Primaa

De bestelling verliep vlot, het artikel was super mooi,

Top bedrijf!

Ben heel netjes geholpen door de klantenservice (Shagy) nadat er wat problemen waren bij PostNL. Ik ga zeker vaker bestellen bij Sneakeressentials en raad iedereen dit bedrijf aan!

Snelle levering!

Zoals altijd snelle levering. Product goed verpakt!

Snelle levering en goede producten.

Snelle levering en goede producten

Uitstekend!

Duidelijke productomschrijving, snelle verzending en nette afhandeling.

Erg tevreden

Levering zoals beloofd en de deurmat is ook precies zoals verwacht. Kortom, erg tevreden.

Super goede verf en hele mooie kleuren!

Top service & mooi uitgebreid aanbod

Leuke dingen besteld en snelle levering

Perfect!

De bestelling kwam snel aan en de producten zijn super!

Super goed

Ik heb bij Sneaker Essentials besteld, het kwam allemaal goed binnen. helemaal geen problemen gehad.

Ik ben erg blij met de verfkleuren en de kwaliteit van de verf

Fijne spullen

Helaas 1 product niet bij de bestelling gekregen, maar netjes opgelost! Alweer bezig met een nieuwe bestelling! Ook de kleine extraatjes erbij zijn erg leuk.

Top service!

Snelle bezorging, top assortiment, top service!

Tot nu toe ontzettend tevreden!

Deze week wat verf ingekocht en meteen aan de slag gegaan met 2 paar schoenen. Tot nu toe zeer tevreden en ga zeker snel een nieuwe bestelling doen! Dekt mooi op de schoenen die ik gebruikt heb.

Top verf, snelle levering

Top verf, snelle levering.

Ik was toch eigenwijs om die ene half maat niet te nemen. Dan mijn standaard maat. Gelukkig kwam sneakers essentials te hulp. Beetje de boel oprekken en hopla meer ruimte in mijn sneakers.

Super te vreden!

Bestelling zoals gevraagd, snel geleverd!

erg tevreden

kwaliteitsservice, ik zou graag in uw winkel een onderdeel vinden voor de airbrush, reinigingsapparatuur (borstel, vloeistof)

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Alles was netjes verpakt en alles zat er in

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!