Je sneakers weer als nieuw

Cleaner gekocht en witte sneaker verf Duidelijke gebruiksaanwijzing en makkelijk in gebruik Schoen had drie lagen nodig. Nu top en mooi wit

Helemaal top

Kleur was precies goed. Makkelijk aan te brengen. Zien er weer als nieuw uit.

Alle spullen netjes verpakt en snel in huis.

Gewoon top!

Alles netjes en snel gekregen :D

Super snelle levering

Pretty cool

Super service, super product. I love sneakersessentials.nl

Bestelling niet ontvangen levertijd veel te lang

Ik heb op 1 maart 2021 een bestelling geplaatst. Het is vandaag 9 maart. De zending is al 6 maal aangemeld bij Postnl telkens met een andere barcode, maar niet door verzonden. 2-3 werkdagen nodig voor verzending belachelijk om dit te melden. Ben blij dat ik voor achteraf betalen heb gekozen.

top

fijne producten en goede uitleg

Alles is perfect

Bestelling is netjes uitgevoerd, verzendtijd was snel en hele goede service!

Top.

Helemaal goed

Uitstekend!

Zoals elke bestelling weer zeer tevreden!

Mijn bestelling kwam sneller dan verwacht en ben er tevreden mee, twijfelde wel aan de keuzes

Goed product niet te duur

Alleen de kleur had een stuk donkerder moeten zijn

Prettige bestelling

Mijn ervaring met de levering was erg prettig, het is netjes aangekomen en ook nog eens compleet. Ik ben er erg tevreden over, ik zal snel nog eens wat bestellen

Uitstekende service!!

Snel geleverd en producten als omschreven.

Zoals het hoort

Besteld, op tijd geleverd.

Kan eigenlijk niet beter

Snelle levering, goede producten en leuk verpakt! De verf blijft ook op de schoenen zitten !

Super snelle levering. Dus wil meer dingen bestellen.

Top producten en een eerlijke prijs!

Super service bestelling was binnen 2 dagen binnen, heel leuk ook de cadeautjes erbij:) alles in goede conditie aangekomen. Alleen jammer dat ik de onderleggers die je zou krijgen als je een bestelling hoger dan 80 euro doet niet heb gekregen:(.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Duidelijke website, snel geleverd.

Snel, mooi ingepakt

Alles kloppen, super op tijd

Topservice

Voor de 2e keer besteld en beiden keren goed op tijd geleverd.

Envoie rapide mais site via iPhone assez compliqué

Sur le site internet, il est compliqué de traduire en français même en utilisant le bouton tout en bas de la page. De plus sur mon iPhone il m'est impossible de mettre un article dans mon panier car ça charge des heures et rien. Autrement envoie super rapide suivit au top !

Goede en waterbestendige verf

Ik was een tijdje opzoek naar verf op leer dat er niet af zou brokkelen. Met angelus verf gebeurd dat niet door hun goede voorbereiding, verf en finisher. Super blij mee zeker een aanrader!

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!