Goede producten

Helemaal blij mee

Snelle en nette levering!

Ruime keus aan producten met goede omschrijving erbij en website handig in gebruik. Ook leuk dat je bij een bepaald bedrag wat gratis goodies krijgt! :)

Gewoon heel goed

De bestelling was precies zo als op het plaatje, goed verpakt en de stiften werken ook goed.

Snelle & goede levering

snelle & goede levering!

Top kwaliteit

Bestelling is snel bezorgd en de verf is ban ontzettend goede kwaliteit, ook leuke dtickers nij gekregen!!

Top spul

Binnen 2 dagen in huis!! :D

Great

Goede service meer bestellen in de toekomst

Awesome

Nieuwe kleuren en glitterlites besteld. Top kwaliteit en snelle bezorging!

Snelle levering goede verzending breed assortiment en erg behulpzaam bij vragen en goede adviezen

Goede ervaring

Top service, snel en volgens afspraak geleverd!

De service van Sneaker Essentials is erg goed. Als klant word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het pakket werd snel verzonden en netjes geleverd!

Was helemaal top

Snel, alles zat erbij, klein doosje. Helemaal top.

Fijne ervaring. Snelle levering en duidelijke communicatie

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en levering was netjes op tijd. Er zou alleen een flesje Vitamin water worden mee geleverd maar die zat er niet bij.

Super blij met mijn bestelling

Ik ben onder de indruk dat alles altijd zo snel word geleverd

Snel, goeie kwaliteit... gewoon ez fix!

Snelle levering!! Kwaliteit!

Mooie mat besteld

Snelle levering, product was goed!

DRAMATISCHE klantenservice - Balenciaga sneakers verpest door Repel spray

Jason Markk Repel spray gekocht via deze website voor mijn gloednieuwe Balenciaga Track.2 sneakers. De spray gebruikt zoals aangegeven. Eindstand, de schoenen een nachtje laten drogen na gebruik van de spray en ze hebben een gelige kleur in plaats van spierwit. Toch erg zonde van zulke dure schoenen, helemaal van Jason Markk wat zogenaamd the best in the business zou moeten zijn.... Vervolgens ga ik verhaal halen bij de immer vriendelijke jongens van Sneaker Essentials, want dit lijkt me niet de normale gang van zaken... Allereerst krijg ik de opmerking via email dat 'helaas, het product op eigen risico te gebruiken is'. Uiteraard dek je jezelf op die manier in als bedrijf maar het lijkt me toch TENMINSTE dat je iets doet aan customer retention, dan wel het behouden van je goede image / online rating. Alsof dit niet genoeg was krijg ik een paar dagen later een telefoontje om 1930 's avonds van Eden/Ed. De beste man komt mij even uitleggen hoe de zaken in elkaar zitten. Ik ben op z'n zachtst gezegd niet blij en spreek dat natuurlijk duidelijk uit, met de eis dat er in ieder geval iets van een compensatie tegenover staat. Waarop Edje zodanig aggressief reageert dat dit gesprek in een soort yelling match uitmondt. Iets in de zin van een klant en een koning??? Kortom, mocht je al iets van damage control willen doen als bedrijf geef dan in ieder geval een voucher ter waarde van de aankoop van die schijt spray. Maar nee, vervolgens begint de customer service me uit te schelden dat ik er maar mee akkoord moet gaan... Moet toch niet gekker worden. Ik ben hier in ieder geval NOOIT meer klant en kan iedereen hetzelfde aanraden.

Top product

Prima levering, updates waren ook erg duidelijk.

Vorige keer was er iets misgegaan met mijn bestelling. Bij het plaatsen van mijn nieuwe bestelling is dit heel netjes opgelost. Helemaal top dus!

Geweldig snelle levering... super blij mee

Geweldig, zeer goede service

Zeker aan te raden om hier te bestellen. Zeer snelle levertijd en vriendelijke service :)

Tevreden

Duurde iets langer dan verwacht voor zo iets kleins, voor de rest alles top!

Snel, bezorgd. Goede kwaliteit

Alles in huis voor de eerste keer customizen

Je hebt direct alles in huis voor het customizen als je hier besteld

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!