Super fijn!

De levering is erg snel en dit is heel fijn!

Snelle bezorging, top producten

Helemaal zoals ik had gehoopt

Uitstekende service

Top Service voor een verkeerd geleverde bestelling

Le service est excellent ! Je commande depuis plusieurs mois, service livraison très rapide pour la Belgique. Quand il y a une erreur de commande, le service après vente est tres reactif et sait repondre à mes besoins. 10/10 TOP!!!!

Zoals gewoonlijk! Smooth en snel!

Tweede keer mijn bestelling gedaan. Verpakking ziet er keurig en netjes uit. Verzending was super snel. Blijf zo doorgaan! Mvg. Gianni Man

Super fijne stiften

Fijn mee kunnen werken

goede kwaliteit en goede service

goede overzichtelijke site met informatie over wat je nodig hebt voor mensen die voor het eerst een schoen willen customizen. Makkelijk en snel bestellen en snel bezorgd zonder problemen.

Top spullen

Alles is aanwezig wat je nodig heb voor je sneakers

Uitstekend!

Goed aanbod producten en snelle levering!

Super snel geleverd

Na mijn bestelling ging alles vlot, eenmaal mijn bestelling ontvangen bleek ik 1 dingetje te missen. Dit werd wederom snel opgelost en direct nageleverd. Ik ben zeer tevreden!

Snel verzonden

Tevreden

Vaak bestelt en erg fijne producten

Goede service!

Snelle verzending

Top service en snelle verzending! Je krijgt ook altijd leuke goodies bij je bestelling. De meeste verfjes zijn ook altijd op voorraad, dus als je snel iets nodig hebt kan je het altijd bestellen. Top!

Maandag besteld en donderdag in huis. Verder was het een bekend product voor mij dus daarover niks bijzonders te melden.

Wat een topservice

De producten die ik besteld heb waren snel binnen en er zaten nog extra's bij ook! Wat een verassing

Netjes geleverd!

Duidelijke site en de spulletjes die we besteld hebben waren mooi op tijd en goed verpakt.

Perfect!

Fijne website, bestelling snel geleverd en bestelde items zijn perfect!

Uitstekende service en levering.

Duidelijke en snelle reacties.

Super materiaal!

Prachtige sneakerverf besteld. In 1 keer verslaafd aan customizen vanwege het mooie resultaat. Handig ook de gratis mengbakjes. Wist niet dat die zo handig zouden zijn. Tas ook leuk extratje. Kan nooit genoeg shoppers (of sneakers) hebben.

Slechte manier van pakketjes verzenden en slechte producten.

Twee problemen: 1. Sneaker Essentials verpakt de spullen die ze verkopen absoluut niet goed, Zodra je een doosje opent, zie je dat er geen enkele beschermlaag is. Het is een wonder dat geen verf uitloopt of iets dergelijks. 2. De Krylon Matte finish is ontzettend wolkerig, valt absoluut niet aan te raden als een matte spray. Maar het ergste zijn de Posca markers, die volgens een veteraan sneaker customizer (deJesus Custom Footwear), NIET geschikt zijn voor lange termijn op een schoen.

Super snel en netjes geleverd

Topservice, topproducten!

Alles verlopen zoals het hoort of toch hoe de klant altijd hoopt dat het verloopt ;-)

De levertijd naar België was super kort. Had twee dagen later mijn producten al in mijn handen. Top!

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!