Rapido

Ondanks de grote drukte bij de bezorgingsdiensten is de bestelling er altijd rapido!

Snelle levering, zeer tevreden!

Snelle levering, producten zijn top

Perfecte sneaker tas

Een perfecte sneaker tas met genoeg ruimte voor 4 paar sneakers en nog aparte handige vakjes voor accesoires

Top quality

Large choice of Angelus and other brands colors. My order arrived in 3 days from The Netherlands to Belgium. Great service.

Snelle levering goeie kwaliteit

Ik heb het super snel binnen ik ben meteen aan de slag gegaan en het is echt super kwaliteit

Erg goede site en ervaring

Het product was er snel, en de producten zijn erg goed. Blij met onze aankoop!!

Top.

Snelle levering.

Tevreden klant

Tevreden en goede service

Geen goede kwaliteit

Suede verf zwart besteld Ziet er meer donkerbruin uit dan helemaal zwart ?.

Top dienstverlening

Snelle levering en top schoenen.

Snelle levering, top producten

Sneaker Essentials bevat alles wat je nodig hebt om je sneakers mooi te maken/houden. Zelf voor de Liquiproof beschermspray gegaan, bizar goed! Vocht en vuil vliegt er vanaf. De snelle levering en updates van Sneaker Essentials zijn ook super.

Snel en efficiënt

Goeie service en mooie producten!

Altijd leuk om op sneaker essentials rond te neuzen en als je zuinig op je sneakers bent of het leuk vind om deze te pimpen dan moet je hier zijn!

Altijd snel geleverd en fijne producten!

Snel Geleverd!

Snel Geleverd!

Echt super goed

Gewoon fantastisch

Duidelijk, overzichtelijk en uitgebreid assortiment

Als beginneling in het customizen van Sneakers heeft deze site alles in huis. Starters kit, om de teen in het customizen te dopen en tips en tricks waar je op moet letten. De site is overzichtelijk en duidelijk en bestellen is zo gedaan.

Bestelling was super !

Bestelling was super! Hele leuke extra gadgets bij gekregen

Top levering en top spul om mijn sneakers te custumizen!

Door de sneakers die ik gedesigned heb, heb een goede feedback ontvangen van de angelus verf. Top product.

Yes

Yes

Angelus is een prachtig product. Dat verkopen ze .

Mijn ervaringen zijn wisselend tot nu toe. Producten zijn goed.

Super goed

Goede service. Snelle levering. In een woord “top!” Zal uw site zeer aanbevelen, en snel weer terug komen!

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!