Goed maar geen goodies

Verf en penselen goed ontvangen en snelle levering. Alleen zitten er geen goodies bij zoals op de site staat. Dat is wel jammer

Perfect!

Snelle verzending en alles wat je nodig hebt is er te vinde

Super goed

Super goeie verf en snel binnen gekregen

Goede kwaliteit en hele snelle service!

Ik ben bezig met mijn jordans verven. Dit is voor mij de eerste keer en alhoewel ik altijd te enthousiast en te snel (zonder in te lezen) te werk ga super mooi resultaat al. Van te voren de primer gebruikt. Eerste schoen teveel verf gebruikt in 1 keer, maar is toch mooi opgedroogd!

Snelle service top kwaliteit

2 dagen gewacht op de levering, ontvangen in een mooie doos. Top

Gewoon gekregen wat ik besteld heb.

Gewoon keurig gekregen wat ik besteld heb, niks bijzonders lijkt me, geen beoordeling nodig vind ik

Snel en super tof

Twee deurmatten bestelt. Ze zijn van goeie kwaliteit en lekker zacht. Zeer tevreden dus.

Top!!!

Top !!!

Super snel geleverd! Veel verschillende producten op de website!

Snel en netjes geleverd, zoals altijd.

snelle service

Snelle service, het product is aanbevolen door een vriendin. Nu nog gaan gebruiken. Met dit sombere weer kan ik mooi de zomer sneakers gaan poetsen.

Altijd snelle service!

Altijd snelle service! Verkoopt ook de grote merken. Top!!

Parfait

Livraison rapide (France)

Top!!!!

Altijd snelle reactie/antwoord en blij met de spullen.

Alle spullen snel in huis

Goede service en advies

Uitstekende service

Alles netjes geregeld!!

De leerverf van Sneaker Essentials betoverde m'n schoenen: beyond belief!!

Het werkt echt goed, ik heb t op suede pumps gebruikt. t Geeft niet af , de kleur is diep en het materiaal blijft zacht en soepel. Klasse

Snelle levering, top producten!

veel verschillende producten op de website. Leuk voor het customisen van je eigen schoenen

Szybka dostawa

Bardzo szybko

• Poleciłbyś nas? Tak

Makkelijk bestellen, prima op de hoogte gehouden en geleverd zoals gezegd.

Super snel

Heel snel geleverd , precies de producten die ik nodig had .

Alle spullen snel geleverd en compleet. Fijn materiaal.

Snel geleverd, vriendelijke service en leuke gratis hebbedingetjes erbij inclusief penselen!

Schoenspanners zijn top en snel geleverd. Zeker weten nog een keer bestellen! Jammer van de PostNL bezorger die het bij de deur achterliet, maar dat is niet aan jullie te wijten.

Goede service, levering en producten

Producten waren op tijd geleverd. Ruime keuze in customize producten.

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!