Nog niet gebruikt snelle levering !!

Nog niet gebruikt , wel een snelle levering en netjes verpakt !

Goede producten en snelle levering!

Snel en alles onder 1 dak

Het product werd goed geleverd, top!

Snel geleverd. Goede kwaliteit. Ik kon de schoenspanners gelijk in gebruik zetten.

absoluut geweldig

erg mooie verf, snel binnen gekregen en gewoon erg blij mee

Snel geleverd en goede service

Overduidelijke site en snelle levering! Al met al top ervaring!

Top!!

Zeer snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd, enkel spijtig dat niet alle producten van Angelus nog op stock waren, maar dit heeft volgens mij met Corona te maken. Bestelde producten top ingepakt en snel verzonden.

Goede producten!

Snelle levering. Fijne producten

Snelle levering. Fijne producten die echt werken.

Snel en goede service

Bestel regelmatige via bol.com en de levering is altijd heel snel!

Goed verpakt, snelle levering

Producten zijn goed en worden snel Geleverd

Ik heb mij pakketje goed en snel gekregen

Was top

Dankjewel

Goede kwaliteit

alles is naar wens!

Supersnelle levering

Nette afhandeling!

Super mat!

De mat was er super snel. Hii is lekker zacht en zelfs groter en mooier dan verwacht! Ontzettend blij mee

Snelle levering, fijne producten.

Website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Producten werden snel geleverd en waren naar verwachting.

gewoon goed

gewoon netjes en snel geleverd

Snelle levering,top producten

Top producten

De angelus verven zijn mooi van kwaliteit. Helaas is de gele wel doorlatend, maar wel op te lossen met een witte coat en meerdere lagen te maken.

Ze zijn zeer snel gekomen en erg goed!

Ik heb ze laatst voor het eerst gebruikt en ze zijn zeer goed!! Ik ben er erg blij mee en zal zeer zeker weer hier bestellen wanneer ik nieuwe kleuren nodig heb!!!

Alles was perfect Snelle en goede levering

Precies wat ik er van verwacht had

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!