Goede service en snelle levering. Alles voor de sneaker. Top!

Gewoon goed

Pakketje was even vermist ivm drukte post NL. Ik had een mail gestuurd met de vraag of t nog goed ging. Kreeg heel snel antwoord en toevallig de dag erna al het pakket. De verf is trouwens geweldig bedankt voor zover. Met vriendelijke groet, Cynthia Vos

Alles kwam snel binnen, en kan altijd alles vinden wat ik nodig heb bij Sneakeressentials.

Het is erg goed verpakt echt leuk die stickers die je er bij krijgt en het is echt gewoon perfect!

Snel en leuke ervaring

Ik heb een borstel en spray en oil gekocht en ze zijn binnen 2 dagen aangekomen en ik kreeg leuke sneaker bierviltjes erbij en leuke stickers ik heb de spullen gebruikt en nu zijn mijn dunks weer helemaal mooi!

Artikel in orde, goed verpakt! Hartelijk dank ☺️

Heel tevrede met mijn bestelling

Vertrouwbaar

Altijd de beste met sneakeressentials!

Snelle levering. .

producten gekregen als omschreven.

Snelle levering en de juiste producten ontvangen.

Werd niet geholpen

Ik heb producten besteld en ik heb het meerdere keren opnieuw geprobeerd maar het lukt niet. Ik heb ze gemaild voor uitleg of een ander oplossing maar werd hierbij niet geholpen.

Wel iets verlaat maar goede communicatie.

Zie hierboven

Keuze en instructies zijn top

Na een zoektocht naar het perfecte middel voor een goede sneaker beschermer op deze site uitgekomen. Een ruime keuze met naar mijn idee kwalitatief zeer goede producten. Overal staat een goede omschrijving en instructie bij wat de zoektocht toch een stuk makkelijker maakt. Het is nog even afwachten hoe positief ik over het product zelf ben maar heb zeer goede hoop! Verzending ging vlot en prijzen zijn 'normaal'. Zal zeker nog meerdere bestellingen doen.

Snelle levering en echt top verf voor mijn sneakers!

Ik wilde nieuw leven blazen in mijn Nikes. Ze waren een beetje beschadigd maar over het algemeen heel vies. Ik heb ze schoongemaakt en de basiskleuren besteld en nu zien ze er heel vet uit! De verf pakt uitstekend! Ook de kwasten zijn een aanrader! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Top producten

Top producten, snelle levering, veel keuze! Aanrader!!

Goed snel geleverd

Top producten

Jason Mark producten werken gewoon

Goede website, ruime keuze, snel verzonden

Altijd goed en snel

Voor goeie spullen.. snel in huis Sneakeressentials

Goede snelle service

Ze hadden alles wat ik nodig had

Ben niet echt fan vd verfstiften, maar verder was alles prima

Echt super kwaliteit en service

Ik wilde al super lang sneakers gaan schilderen en op de website staat alles goed beschreven, wat je nodig hebt om te beginnen. Heel fijn

Super service van Sneaker Essentials!

Ik was op zoek naar sneaker verf voor mijn bonus dochter. Bij Sneaker Essentials hebben ze heel veel aanbod, ook mooie starters- en combinatiepakketjes. Ik heb voor haar een starterspakketje besteld, het kwam super snel binnen! De verf is ook van hele goede kwaliteit. Ik ben echt enorm tevreden en ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

Ik zou het iedereen anbevelen.

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!