Snelle reactie en aflevering

Goede service en vriendelijke beantwoording van vragen.

Goede service en vriendelijke beantwoording van vragen.

Parfait

Tout est bien arrivée, aucuns soucis.

Leuk

Beginnende kunstenaar, erg leuk om uit te proberen. Word vervolgd

Snelle levering, alles naar wens!

Snelle levering, alles naar wens!

Snelle service en een goed product

Een super snelle levering en een goed product. De sneakers zien er weer uit als nieuw.

Gr8 shop

Super fast delivery

Goede ervaringen

Het werd snel geleverd en hij was zoals op de foto dus het was goed

Topkwaliteit

De producten hebben naar behoren gewerkt. Binnenkort groter inkopen en echt beginnen met brainstormen!

Top, zoals altijd.

De verf laat los na 1 uur dragen al

Ik heb speciale dure verf gekocht voor het pimpen van sneakers, ik heb alles volgens de instructies gedaan en een beschermend laagje aangebracht, maar de verf laat al los na 1 uur dragen van mijn nieuw geverfde sneakers! Ik ben zwaar teleurgesteld in deze producten van Angelo’s paint en daar betaal je dan zeker 70 euro voor -_-

Goed en snel geleverd

het sneaker magazine is super tof

Ik heb het sneaker magazine besteld en het is echt een mooi boek Ik zou alleen willen dat er wat meer nummer kwamen Van dat tijdschrift Ook mischien wat meer hypebeast assecoires

Snelle levering zoals ik gewend ben

Producten werden snel geleverd.

Hellemaal top

Super niks op aan te merken

Producten als omschreven

Snelle service,

Snelle service en verzending

top

vlotte reacties van de klantenservice en goede producten.

Top service en kwaliteit producten

Snelle levering en zag er goed uit

Stoel enorm mooi geworden.

Heel blij met de leerverf. Mijn verwachting helemaal waargemaakt.

zoals gewoonlijk weer hartstikke goed! Top bedrijf!

Les produits sont super, la qualité est au top ! La livraison est super rapide en 3 jours seulement j'ai eu mon colis ! Merci beaucoup :)

Super!!

Echt een aanrader!! En fijne dienstverlening!!

Echt een topservice! Ik had een paar vragen en die werden netjes en snel beantwoord!

Helemaal top zoals gewoonlijk

Top producten Goede service

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!