Overzichtelijke website. Gevonden wat ik zocht.

Paint is goed verwerkbaar en kleuren zijn Matchend...

Makkelijk te bestellen en goed geleverd

Bestelling binnen enkele dagen in huis. Product is top en werkt naar behoren.

Vlotte bestelling, vlotte levering, kwaliteitsmateriaal

Ik was heel tevreden dat mijn grote bestelling sneller aankwam dan verwacht. Alles was volledig en netjes. Ik moet nog aan de slag. Enkel de ministrijkijzer is wat groter uitgevallen dan gedacht (eigen fout). Bedankt voor alles!

Top kwaliteit en snelle levering!

Mijn bestelling kwam heel snel en ik ben er ook erg tevreden van! De verf is van goede kwaliteit en de kleuren zijn heel helder. Ook de voor- en nabehandeling die ik aanschafte werkte prima. Vervolgens is ook de klantenservice top! Je kan er met je vragen terecht en ik werd zelfs meteen beantwoord! ;) Een echte aanrader!

Top kwaliteit

geleverd wat er besteld is

hadden al ervaring met het product, werkt perfect

Duidelijke website snelle levering

Duidelijke uitleg wat je nodig hebt om voor het eerst je eigen schoenen te costumizen. Bij de bestelling gratis kwasten en mengpotjes, super handig. Kortom op naar een nieuw project.

helemaal top

ik vond het heel erg fijn en snel verstuurd

Snelle levering geweldige producten!

Beter kon niet

Ze zijn super goed

We zijn er zeer blij mee

Product werkte enorm goed.

Het product heeft mijn Jordans die helemaal versleten waren terug een nieuw leven ingeblazen. 10/10.

Snelle bezorging, fijne verf.

Goede levering

Top producten! En de levering was super snel! Leuk pakketje met gratis producten erbij gekregen!

Goede service, prima product en snelle levering

Witte leder verf gebruikt voor mijn bank. Boven mijn verwachting heeft dit heel goed uitgepakt.

Goeden levering

Goede kwaliteit deurmat

Fijne producten

Prima kwaliteit

Mooie dunne consistentie. Na een paar lagen heb je een goede dekking. Best flexibel op de stof. Vooral de kleur zwart is heel mooi en intens, alsof het niet eens is geschilderd. Ik heb nog geen verfstreken gezien. Deglazer en preparer ook fijn, alleen héél sterke geur. Ook de verf zelf geeft een sterke geur als je er dicht op zit te werken. Goede ventilatie is aan te raden. Levering was ook erg snel! Anderhalve dag volgens mij.

Ik had mijn mail fout ingevuld en contact met ze opgenomen. Ik kreeg de volgende werkdag gelijk antwoord en ze hadden hem aangepast. De spullen zijn top en ik heb we veel plezier van.

werkt zeer goed

De verf werkt goed en de essential deglazer om je schoen mee in te smeren voor je gaat verven werkt ook heel goed om de verf eraf te halen of ander vuil van je schoenen weg te poetsen.

Top verf

Voor het eerst de verf gebruikt dit is echt top verf om je schoenen op te pimpen.

Altijd snelle levering! Top producten! Enige min puntje is dat veel producten vaak uitverkocht zijn.. verder top!

Super leuk,1voor mezelf en 1 als kado voor m'n broer die zelf nikes maakt! Hoe leuk is dat geven!!!

Gaaf! Mooie kleur ook!

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!