Super kwaliteit

Hele fijne webshop, snelle levering, duidelijke uitleg en goede kwalitatieve producten!

Precies wat ik wilde

Op tijd en compleet geleverd. Met wat leuke extra goodies zoals een tas!

Good ervaring

J'adore commander sur votre site car c'est super rapide ! Je recommande

good

fast shipping, good product, just a little bit expensive if you order multiple times

Fantastisch!

Door jullie verf (ik was al naar een schoenmaker geweest, maar die wist ook niet hoe ik het probleem kon oplossen, gaf mij een tube mee zodat ik de kleur weer kon ophalen) het ging om een eetstoel van leder, kleur cognac. Deze had een klevend prijskaartje, die ik er af haalde voor een klant die mijn eetstoelen, 4 stuks, had gekocht in mijn winkel. Met het er afhalen van het prijskaartje, ging de verf er af. Ik ging het poetsen met een sponspoets. De plek werd groter, dit bleekte zelfs helemaal uit. Uiteindelijk jullie verf met cognackleur er op gesmeerd. Dit pakte goed, maar te licht in kleur. Oei. Toen heb ik het gemengd met iets donkerbruine schoenpoets, en toen kwam het helemaal goed! Echt top!

Ik vind het goed.

Super snelle service, hoge kwaliteit producten

Erg prettige ervaringen met Sneakeressentials. Meerdere malen besteld en erg tevreden! De producten die ze verkopen zijn van goede kwaliteit en binnen één dag zijn de spullen binnen.

Amazing service and fast delivery

starting my custom hobby I ordered some essential products. delivery was fast and all product came in well. thank you!!

Goede service!

Goede service, artikelen netjes optijd binnen!

Duidelijk en snel

Website en mailing achteraf duidelijk over dat product pas in wk49 verzenden zou worden en dat indien meerdere producten het 1 verzending zou zijn. Helemaal prima en goed ontvangen.

Altijd goed

Top:)

Geweldig product: leerverf Angelus besteld vanaf een overzichtelijke site

Zelfs in Corona tijd zo snel mogelijk bezorgd

goed behandeld.

Bestelling is goed behandeld.

Helemaal top, mn sneakers shinen weer!!

Snel en correct geleverd, en voldoen aan de verwachting!

Sneller dan verwacht!

Makkelijk besteld en super snel bezorgd!

Geweldige levering

Compleet, snel, leuke extra’s. Top!

Vlotte service

Ging heel gemakkelijk om te bestellen. Vlot geleverd en leuke gratis extra’s

Super service, goede prijs en snelle levering!

Overzichtelijke website, groot aanbod, kwalitatieve materialen en snelle levering

Au top

Merci pour les produits, le stylo peinture est top. Je recommanderais. Juste les frais de port pour la France un peu élevé.

Superfijn

Snelle levering. Producten vaak op voorraad. Veel keus.

Prima verf

De verf vloeit mooi

Fantastische service levering en uiteraard schoenen

Fantastische service levering en uiteraard schoenen

Snelle levering, top kwaliteit

Echt de beste markers voor het customizen van mn sneakers!

Ik heb veel verschillende markers uitgeprobeerd om sneakers te customizen en nu heb ik ze hier besteld (Posca merk) en ze zijn echt top! Het was ook super snel geleverd en de kleuren zijn prachtig, markers liggen goed in de hand en er is zo veel variatie mogelijk. Ik ben ontzettend blij!

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!