Goede en snelle levering!

Lekker snel

Ik kreeg een melding dat het product beschikbaar was en direct besteld toen en niet veel later was het binnen

geweldig

goede producten, snel geleverd

Super netjes verpakt, product is ook zeer goed bevallen!

Helemaal top

Top producten en snelle levering

Super!!

Super klantenservice

Ik ben van veel bedrijven niet gewend dat ze persoonlijk contact met je opnemen als iets aan de bestelling niet klopt of niet helemaal is zoals je wilt. Ik heb stickers ontworpen voor een design op een PS4 controller, en ik kreeg een mailtje van Stickermaster waarin mij verteld werd dat de kwaliteit van mijn gebruikte afbeeldingen niet zo goed was. Ik vroeg aan hen wat ik hieraan kon doen en ze zeiden tegen mij dat ik de originele gebruikte afbeeldingen zou kunnen doorsturen en dat hij ze misschien een betere kwaliteit kon maken. Ik verwachtte er niet veel van, ondanks het aardige aanbod, maar jawel hoor, binnen een paar dagen had hij het af en stuurde hij me het ontwerp toe, hij zei het is misschien iets anders dan je plan omdat ik de delen van de afbeeldingen iets moest vergroten, maar het verschil was amper merkbaar. Ben heel blij met deze klantenservice, en blij met mijn bestelling. 10/10 would recommend. Groetjes, Julia.

Doormats!

Uitstekend! Ik heb de rode en zwarte doormats besteld en ben er heel blij mee, en je kunt er zeker op vertrouwen dat het 1 op 1 is. Verpakking was gewoon goed, niet beschadigd. Levertijd ong. 5 werkdagen zoiets. Leuke stickers als merchandise. Gewoon geweldig! Vijf duimen!

Epic

Vlugge service zelf in deze tijden. En in top staat! Thnx!

Goed verpakt en snel geleverd.

Precies goed en snel. Bestel er zeker weer.

Snelle levering en goede service

d

Klasse

Duidelijke communicatie Geen fratsen

Snel en netjes

Mijn bestelling super snel binnen en met zorg ingepakt. Top service!

Prima levering

Mooie korting tijdens BlackFriday, door drukte wat later geleverd. Toch binnen een week, zeker acceptabel.

Kei lekker

Goede kwaliteiten en redelijke snelle levering

Slecht

Mini iron is veel ste heet en smelt gelijk door de schoen heen. Ik zou eentje bestellen met verschillende hittes zodat je het kan instellen. Niet op deze site bestellen dus!

Goed verpakt , leuke extra,s Snelle levering , ik zeg top gasten

Goeie

Ja, goeie

Top product

Kwam super snel, heel netjes verpakt

Topp

Super goede website! Alles is goed verpakt en de verf en is super

Ik heb mijn eerste leerverf gekocht en ben goed geholpen en ben heerlijk aan het verven

Helemaal super!!!

Snelle levering en mooie spullen!

Alle spulletjes die ik heb besteld zijn mooi aangekomen en alles is van erg goede kwaliteit!

Product snel ontvangen zoals beschreven

Correct afgehandeld , snel , en alles klopte wat ik had besteld, goed product

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!