Super tevreden en snel geleverd!

Ik wou nike airforce 1 custemizen en het zijn goede producten met een goede kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden!

Alles is netjes geleverd. Goede product. Levering verliep vlekkeloos. Ik ga zeker vaker bestellen.

TOP!

Groot aanbod aan materialen en een goede levering

Niks op aan te merken! Ik had zelf mijn e-mail adres verkeerd ingevuld waardoor ik geen bevestigings e-mail had gekregen, maar na het mailen naar de klantenservice had ik een dag later alsnog de bevestiging en een track&trace code! Verzending was snel en goed verpakt.

Top producten!

Gut

Gut

Het zijn goede producten voor een lage prijs

top

het product is top, maar de levering was niets volgens het boekje er werd niet aangebeld en ik moest zelf een paar keer gaan kijken of mijn pakje er al lag

Snelle levering, de verfpennen zijn goed! Is dekkend op de sneaker.

Goed geregeld

Top kwalitiet spul!

Helemaal tevreden!

Super en tot de volgende keer.

Razendsnel en allerlei kleine cadeautjes erbij. Hoe leuk is dat.

top

kwam ruim optijd aan en was gewoon goeie kwaliteit

Na een niet te leveren product samen gekeken naar een passende oplossing

helemaal top

mooie dekkende verf, snelle levering

Zeer snel geleverd! Op 3 dagen geleverd in België

Zeer snelle levering en fun free goodies, very happy customer!

Top!!

Supergoede producten met redelijk snelle levering. Altijd netjes verpakt! Ga zo door!!

Top en zeer snel

Zoals altijd snel geleverd. En altijd een leuk extraatje erbij.

Thanks sneakeressentials!!

Alles was in orde, danku voor de gadgets en free gifts!!

Snel bezorgd

De plek voor sneaker verf

Snel verzonden. Groot assortiment. Wel relatief hoge verzendkosten, zeker als je alleen een potje verf wil hebben. Als die lager zouden zijn, zou ik zeker vaker iets bestellen.

Helemaal top! Snel ontvangen en de vieze vlek is helemaal uit m’n zoontje z’n witte Yeezy’s :-)

Bestelling was top

Zeer snelle levering

Waanzinnig vlotte levering, product conform foto

2 matten gekocht als kado voor nieuw huis. Zo gaaf, dat ik ze zelf ook zou willen. De matten zijn conform de afbeeldingen op de site. Had nog een vraag, kreeg per omgaande, per mail, antwoord. De levering was sneller, dan op de website aangegeven! Complimenten!!

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!