Snelle levering en goede producten

Goede producten voor een prima prijsje. Iets duurder dan originele verkoper (angelus) maarja het moet ook uit amerika komen dus beegrijpelijk. Snelle levering is top

Super spul

Fijn in gebruik en raakt niet snel op. Voor intensere kleur twee keer inkleuren.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product.

Geweldig product!

Nu nog het fingerspitzengefühl krijgen!

Leuke producten met veel variaties

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling waardoor ik later opnieuw heb bestelt. Fijne en handige producten met veel variaties.

Duidelijke en snelle levering

Fout pakketje was aangekomen

Ik heb een fout pakketje ontvangen maar de retour verloopt zeer vlot. Hopelijk ontvang ik snel het juiste!

Goede webshop

Bestelling geplaats en ik wilde toch nog iets aanpassen. Dat was geen probleem. Alles netjes ontvangen. Deze webwinkel is een aanrader.

Snel geleverd goede producten en leuk dat je een sample kado krijgt!

Snel geleverd, goede kwaliteit en altijd leuke gooien.

De site voor customizers. Ik ben fan.

perfect

alles was perfect

Top website

Alles werd snel geleverd, en de producten zijn en goede kwaliteit!

Precies zoals omschreven

Het was allemaal gewoon prima.

snelle en goede levering met extra's bij de bestelling

Ik vond de levering vrij snel en alle spullen waren netjes intact. Wel had ik het liefst gezien dat mijn spullen de volgende dag in huis waren, maar dat zij dan maar zo. Naast dit kreeg ik super leuke spullen gratis bij mijn bestelling mee verzonden. Echt een top winkel!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Perfecte service

Professionele website die goed communiceert. Zeker een aanrader!

Duidelyke site snelle service vriendelyk!

Ik ben zeer tevreden!

Ik ben zeer blij met mijn aankopen bij Sneaker Essentails. Jullie hebben me ook goed op de hoogte gehouden tijdens de verzending. Dank je daarvoor.

Snelle levering en goede bezorging

De spullen zijn goed en snel aangekomen

Ik zal zeker veel meer bestllen hier het zijn goede dingen van goede kwaliteit top top top!!!

goede kwaliteit

Snelle levering, ziet er goed uit kan niet wachten het te gebruiken!

snel en correct geleverd

fijne en duidelijke site en de bestelling kwam ook snel door. wellicht leuk om nog suggesties te geven bij producten.

De bezorging is ongelooflijk snel

Perfect middel om schoenen te verven

Prima product. Doet precies zn werk zoals het bedoeld is. Schoenen hebben nu een mooie lichte kleur. Suede blijft soepel en zacht.

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!