Peinture de qualité, super contente!

Commande arrivée très rapidement, service client réactif lors d’une erreur que j’ai fait dans ma commande. J’ai customisé mes chaussures et je suis très contente du résultat! Un grand merci!

Prima hoor bij sneaker essentials!!

Snelle levering, goed spul!

Fijn

Snelle bezorging, product zoals verwacht

Goed geboeg om een schoen te verven

Superr

Helemaal top!

top

Snel geleverd, goede kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle levering, product was precies wat Ik ervan had verwacht

Snelle levering. Prima service.

Fabulous

Heel blij met mijn mat

Top producten

Snelle beZorging

Super fast !

Super service client super rapide

Over het algemeen ben ik tevreden

In heb de service als goed ervaren maar jammer dat de meeste producten (vooral die van Angelus brand) bijna het dubbele kosten vergeleken met het origineel.

Snelle levering en daar ben ik altijd blij mee!!

Snelle verzending

Snelle verzending. Product zoals omschreven

Snelle levering en top kwaliteit

Producten kwamen snel binnen. Hartstikke tevreden en zeker een aanrader.

Great

Beste plek voor mijn leerverf

Goede verf en service

Hele goede service ontvangen bij sneakeressentials!

Snelle levering, goede producten

Binnen 1 werkdag in huis, erg blij mee

super!

snelle levering, goed product

Snelle leveringen en goede producten.

Snelle leveringen en goede producten

Goede service.

Prima en relatief snel, ik had gehoopt op zelfde dag verzenden als dat ik bestel maar dat werd pas een dag later ondanks dat ik ruim voor 17 uur besteld had. Maar zou hier zeker vaker bestellen. Goede online chat trouwens, goede en snelle hulp.

Goede leverancier met compleet aanbod

Goed, alleen de verzending zou nog net wat sneller mogen

snel handig en goed geregeld

het was snel binnen en goed verpakt

Very good!

Fast and efficient!

Altijd snelle levering!

Elke keer de juiste producten binnen 2 dagen binnengekregen, ook ondanks de Corona periode!

Als customizer van sneakers is dit een mijlpaal al mij matriaal kwam eerst van uit usa. En nu gewoon van uit nl snel bezorgt binnen 3 dagen. Check me werk op IG [email protected]

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!