Top bedrijf

De levering was erg snel en goed. Het enige minpunt was dat er een aantal producten uitverkocht waren die ik graag wilden kopen.

Zeer goedd

Nette verpakking en hele goede producten

Heel tevreden over het product.

Alles is naar wens verlopen. Prima ervaring!

Al op een paar schoenen getest en het werk supper goed .ben er zeer tevreden over

Deze ding is spang mi matsko.

Geen oplichterij geld is waar voor de prijs oule

Top.

Lederverf besteld om mijn oude motor jas een nieuw kleurtje te geven. Bestelling werd goed verpakt geleverd en de verf zelf was ook top. Na wat foto’s gedeeld te hebben in wat motor apps gaan er waarschijnlijk meer bestellingen binnen komen. Mocht ik ooit een andere kleur motor kopen zal ik weer een nieuwe bestelling plaatsen.

Was super snel binnen en top kwaliteit

Goed product, snel geleverd

Duidelijke site, goede info en snel geleverd

Duidelijke website en snelle levering. Fijne producten.

Alle producten zijn van goede kwaliteit en zoals verwacht.

goed alleen zou een duidelijkere gebruiksaanwijzing gemakkelijker zijn

product verwijdert redelijk grove vlekken op witte sneakers (stof),maar nadien kon ik wel zien waar ik het product gebruikt had (lichte verkleuring).ik denk dat ik misschien te veel product gebruikt heb dus een iets duidelijkere gebruiksaanwijzing zou gemakkelijker zijn.voor de rest een goed product.

Ik heb 2 bestellingen geplaatst 2 dagen na elkaar en ze kwamen op dezelfde dag binnen. Eerste pakketje was dus later, maar de 2e was snel geleverd. Ik begin ondertussen aan mijn 5e paar sneakers, dus ga vandaag of morgen weer een bestelling plaatsen om nieuwe verfkleuren bij te bestellen!

Bestelling kwam snel aan

Geweldig!

Zeer snelle en goede service! Wou een product met spoed en zij hebben ervoor gezorgd dat deze zo snel mogelijk bij mij terecht geraakte. Woensdagnacht besteld, zaterdagmorgen in huis. Super service!

spullen waren echt top

dit is mijn eerste keer spullen halen maar ze zijn wel top spullen

Snelle levering en top producten

Zoals hierboven omschreven was de levering erg snel zelfs in de Corona tijd en de producten zijn echt top

SuperCool!!

Deurmatten zijn dope!!

Snel geleverd! Er wordt snel geantwoord op vragen en de levering is ondanks de drukte erg snel.

Snelle levering, goede service

Goede service!

Nadar ik een foutje had gemaakt in de bestelling, even een mailtje gestuurd of het veranderd kon worden. Geen probleem! Het was zo geregeld. Super service van Sneaker Essentials.

Top!! Super snel!!

Helemaal goed..

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!