Prima klantvriendelijk behave dat door corona kleiren op waren

Het was goed. Ben blij dat de verf ook goed blijft op mijn schoenen dus ben er echt blij mee. Dankjulliewel!

Snelle levering! Enige min puntje is toen wilde afrekenen was ineens de voorraad 0.. balen!!

Super blij mee!!

vandaag besteld 2 dagen later al in huis, Alles keurig verpakt , echt n aanrader!

Snelle levering en kwalitatief goede producten!

Hele positieve ervaring!

Snelle levering.

Nette levering en netjes op tijd

Mijn ervaring was helemaal top!

Ik ben erg tevreden met het product wat ik gekocht heb, ik zal zeker nog eens iets bestellen.

Goed product

Ik heb geen klachten bevonden en is een goed product

Top geholpen

Prijs en kwaliteit verhouding was goed

Goed product en goede afhandeling. Had iets sneller gekund maar snao t wel dat t door coroa iets later is

Blij!

Ten eerste een super snelle levering dat is altijd prettig. En dan zien de producten er ook nog eens prachtig uit. Helemaal zoals ik het ik mijn hoofd had. Kan niet wachten om mijn schoenen een make over te geven!!

Snelle levering!

Snelle levering en prima producten geleverd!

Snelle levering mooi verpakt en geeft een mooi resultaat

Snelle levering mooi verpakt en geeft een mooi resultaat

Super service

Ik kon de pagina van cadeaubonnen niet goed vinden, na e-mail sturen kreeg ik binnen een minuut een reactie terug met de link naar de pagina, beter dan dit kan ik niet wensen ;)

Altijd happy wanneer ik een pakketje ontvang!

Snelle levering, goede service en producten!

Super goede service

Makkelijk te bestelen. Je wordt super goed op de hoogte gehouden van wanneer je bestelling komt. Je krijgt er leuke een leuke goodie bij. Ik vind het een fijne site. Alleen jammer dat vaak veel kleurtjes uitverkocht zijn. Je kan je inschrijven om op de hoogte gehouden worden maar toch is het soms wel eens onhandige dat kleurtjes uitverkocht zijn.

Super snelle levering en gaaf product!!

Succesvol!!

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. Ik heb verf en kwasten besteld om schoenen te customizen en de kwaliteit is top en het pakket is snel opgestuurd. Ik zal zeker weer bestellen bij Sneaker Essentials!

Topschoenen

Ik heb lang moeten wachten, maar ben zeker beloond! Super blij!

Vlotte levering. Goede kwaliteit.

Fantastisch!

Toffe producten Nette levering Snelle reactie Fijn advies

Snelle levering, goede kwaliteit producten!

Top!!! ✌️

Goede prijs, snelle levering, goede kwaliteit.

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!