Kado voor man

Mijn man heeft het kado gekregen en vindt het helemaal geweldig!

Top....

Mijn mat is na 2 dagen toegekomen en was exact zoals ik het was en zoals ik het mij had voorgesteld.

Leuke webwinkel voor de sneakerhead!

Groot assortiment voor van alles en nog wat. Of je customs maakt of onderhoud spullen nodig bent, alles is te vinden. Het enige dat ik anders zou zien is dat er meerdere soorten veters aangeboden worden.

Top, helemaal zoals verwacht!

Erg blij met de bestelde materialen!

Snel & betrouwbaar

Supersnelle service. Alles goed verpakt zodat er onderweg niks open kan gaan.

Snelle en goede levering

Vanwege het corona virus was het pakketje een dagje later dan verwacht. Hier kon sneakeressentials niets aan doen. Verder alles goed en duidelijk doorgegeven en alles netjes ontvangen.

Geweldige levering en goeie verf

Wow, in deze corona tijd dacht ik dat de levering langer zou duren. Maar ik heb de sneaker verf gisteren besteld en nu al binnen, echt top! De verf zelf is ook helemaal prima. Daarom 5 sterren!

Top,mooi ingepakt en snel geleverd,aanrader

Had een deurmat besteld. Netjes ingepakt en snel verstuurd. Kwaliteit is top, een heel mooi product.

snelle levering. Precies zoals verwacht.

Top!! Super service!

Snelle verzending! Ik ben zeer tevreden!

Snelle en perfecte verzending

Tevreden

Zeer tevreden over de service, alles naar behoren zoals het moet!

Top! Goeie kwaliteit

De levering was snel en het product was meer dan ik verwacht had. Het kleed heeft een tof design en is ook nog eens super zacht!

Snelle levering, goede producten

De koptekst spreekt voor zich!

Alles is hier makkelijk te vinden, snelle levering en goede instructies!

uitstekend!

De levering naar belgie is heel snel gebeurt! Er wordt ook heel veel geholpen indien u vragen of problemen heeft met de producten in de live chat ! Ook ben ik heel tevreden over de kwaliteit van de producten!

Goed !

Hele snelle verzendtijd en goeie kwaliteit !

Geweldige verf en hele snelle verzending

Ik heb Angelus leerverf en glitterlites besteld, naast de ruime keus, en ondanks de corona crisis snel verwerkt en snel in huis.Perfect!

goed!

kwam snel aan en ik vind het super fijne spullen! ik blijf hier mijn spullen halen om te customizen

Zeer goede vlotte service en zeer goede producten, beschreven naar waarheid.

De producten zijn (ondanks deze moeilijke periode) vlot tot bij ons geraakt. Ik had een bepaalde vraag aan deze shop en deze werd snel en zeer vriendelijk beantwoord. Zeker een aanrader voor goede producten en een goede vlotte service!

De producten die ik zocht, snel geleverd

Wat een ruime keus aan creatieve producten! Op de site staat bij elk product de informatie die je nodig hebt om een goeie keus te kunnen maken. Levering was snel, goed verpakt.

Top. Snelle levering. Top kwaliteit!

Ik heb veel plezier van de producten!

Goeie verf en erg duidelijke webshop

Ik vond dat de kwaliteit van de leerverf erg goed was. Ook vond ik dat de webshop erg duidelijk was en fijn in gebruik.

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!