Goede service snelle bezorging

Aankoop Angelus Brand

Super nice jullie bedrijf! Ik kan nu alles gerelateerd met sneakers bij jullie terecht. De Angelus Brand is ook een fijne verf om mee te werken, top!

Goede service en goede producten.

Heb leerverf besteld voor mijn schoenen te customizen. Deze verf is heel goed en makkelijk aan te brengen, ook als je een foutje hebt makkelijk eraf te halen.

Snelle levering van product. Klantenservice goed bereikbaar

Product snel in huis. Service naar wens

Top site om in Nederland van te bestellen

Ik koop elke x verf en het is altijd binnen 3dagen verstuurd top!

Prima service ondanks Corona!

Vlotte levering en nog een extra verassing toegevoegd bij de bestelling!

Snelle levering, top cadeau. Man was helemaal happy!

Super mooie mat , zelfs groter als verwacht. Snelle levering.

Top, snel geleverd. Goede kwaliteit

Top, snel geleverd goeie kwaliteit

Everything came as ordered plus a sticker which is always a nice touch :)

Zeer goed product.

Ik heb lederverf gekocht bij Sneaker Essentials, Dat product is geweldig goed en geeft niet af op de kleding na het insmeren van mijn lederen zittingen van mijn auto. Dit is echt een aanrader en mijn zittingen zien er goed uit geen kleurverschillen. Ik ben blij met het product! Groetend Chris Koa

Goed en snel geleverd

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Fantastsch

lekker snel binnen. goeie spullen waar ik al leuke dingen mee heb geprobeerd. en gratis kadootjes is natuurlijk altijd leuk

Super goed

Prachtige schoenen geschilderd

Fijne & Snelle service

Duidelijke en overzichtelijke website met een uitgebreid assortiment aan verf en benodigdheden om je eigen sneakers te pimpen. Fijn ook dat er pagina is waarop alles wordt uitgelegd. Hoe je welk product het beste kunt gebruiken. Koop graag mijn spullen bij sneaker essentials omdat de levering snel en vlekkeloos verloopt.

Goed prodruct

Goed product verf werkt super op suede mooie kleur en mooi verbonden met de stof

Goed en op tijd geleverd

Besteld en op tijd thuis geleverd. Met de juiste producten

Producten met duidelijkere beschrijving zouden nog beter zijn.

Ontvangen producten zijn prima. De kleurafbeelding wijkt echter behoorlijk af van de daadwerkelijke kleur. De beschrijving van gebruik zou beter kunnen. Zo gebruikten wij Angelus leerverf op plastic zonder verhardener. Dit blijkt echter zonder verhardener niet te hechten. Het zou duidelijker zijn als dit goed was aangeven op de site.

Supergoede producten

alles wat we al besteld hebben zijn we super content van. prijskwaliteit is het zeker een aanrader!

greatness

wel tof dat er 10% gecreëerd wordt omdat het toch best prijzig is allemaal

Uitstekend! en snel.

Uitstekend! en snel.

hele goede ervaring

hele goede ervaring en kreeg ook goed advies toen ik dat nodig had

Super snelle service!

Snelle service, ik kreeg alles goed aan. Heb gratis extra mengpotjes erbij gekregen en een leuke sticker! De verf is ook zeer goed!

Snelle levering en fijne producten

Mijn bestelling was binnen 2 dagen geleverd en precies zoals ik verwacht had. Wel was de verpakking te klein voor de kwastjes, waardoor de haren van de grootste kwast verbogen waren. Gelukkig was ik die niet nodig, waardoor het geen problemen voor me opleverde

perfect

maar verzandkosten voor 2 of meer producten angelus paint moeten lager zijn. ik dacht dat de verzandkosten voor 2 hetzelfetzelde waren als voor 1...

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!