Bestelling bij Sneaker Essentials was top.

Prima spullen en super snelle levering.

Quick and fast! Awesome job

Perfect product en snelle levering

Uitgebreid assortiment, nette prijzen en snelle levering

Top!! Bedankt!

Super, helemaal blij met mijn bestelling! Fijn ook dat het zo snel binnen was.

Keurig geleverd zoals ik gewend ben van Sneakers Essentials

Zoals ik van Sneakers Essentials gewend ben. Keurig op tijd geleverd, goed verpakt en goede kwaliteit goederen!

Top service, vriendelijk, en percies wat we zochten.

Zoals gezegd, buitengewoon hoe klantgericht ze zijn! Top!

Beste shop die er is voor al je sneaker essentials!

Super service! Goeie producten!

Snelle en complete levering!

Alles wat ik besteld had is bezorgd. De kleuren van de site komen goed overeen met de ware kleuren. Alleen had het wat beter verpakt kunnen zitten.

Geweldig!!!

ik geniet er nog steeds van

Resultaat was boven mijn verwachtingen

İk heb een wit leren bank en was aan het onderhoud toe.Deze verf heeft mooie resultaten behaald. Zeker aanradertje.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede ervaring

De producten waar ik naar opzoek was om mijn schoenen te pimpen met snelle levering

Prima levering! Alle producten om mijn schoenen te pimpen zoals ik dat wil. Goede verpakking en tips te vinden op de website

Was top

Helemaal goed

Zal er zeker vaker bestellen

Goede service en levering

ROCK ON ROCK STRONG!

Megatastische kleuren! Chapeau

Snelle levering. 👍

Een aanrader!!!

Goed gehouden aan de leverdatum. Goede kwaliteit. Niks op aan te merken.

Snelle verzending, en aardig personeel

Snelle dienstverlening en goede kwaliteit van het product

Wekt ontzettend goed. Mijn alexander mc queens zijn weer als nieuw!

Helemaal top.

kwaliteit en service!

Gewoon bestellen en de garantie weten, dat dit bedrijf solide is. Ik beveel dit bedrijf aan!

Toppie

Snelle levering!

Zeer content

Perfecte levering en vlot

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!