Pluspunten

Levering, assortiment

N.v.t

Pluspunten

correct en snel

Pluspunten

Vlotte levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

“We verzenden alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen.” staat er op de website. Toen ik na een week nog geen pakket of bericht van vertraging ontvangen had, heb ik een mail naar de klantenservice gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Hier heb ik geen reactie op gehad. Bestelling is inmiddels, ruim anderhalve week na bestellen, verzonden.

Pluspunten

Werkt gewoon top

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering

Een plex displaybox voor sneakers besteld. Deze box komt met een ‘kunstgrasmatje’ voor op de bodem. Deze zat er echter zodanig in dat er krasjes zijn ontstaan op de box. Verbeterpunt is dat de matjes apart verpakt in de doos gaan. Wellicht meer een punt voor de leverancier maar toch, je krijgt als een klant een licht beschadigd produkt.

Pluspunten

goede en leuke schoenen en een goede prijs

Pluspunten

Snelle service! Geweldig product

Pluspunten

Snel, kwaliteit spul en de stickers zijn zeer on point

Voor deze bestelling heb ik geen punten

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, goede service waar veel aandacht wordt besteed aan klantenbinding (stickers bijv)

Snellere levering 1-2 dagen zou wenselijk zijn ;)

Pluspunten

Snelle levering en een goede prijs

Pluspunten

snelle service, precies als besteld!

Pluspunten

Na akkertje te hebben ontvangen zonder inhoud direct actie ondernomen door Sneaker Essentials en bestelling vervolgens binnen 3 werkdagen opnieuw in huis

Pluspunten

Vlotte administratieve afhandeling.

Van bestelmoment tot bezorging (3 dagen) is feitelijk te lang (zie concurrentie).

Pluspunten

Groot assortiment, duidelijke website

Levertijd zou wat sneller mogen wat mij betreft (bijvoorbeeld voor 17 uur besteld is morgen in huis) Ondanks dat ik al een bestelling had geplaatst en betaald, bleef ik steeds meerdere mailtjes per dag krijgen dat er nog een artikel in mijn winkelmandje zat. Dat vond ik best irritant en overbodig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het product is keurig volgens de voorwaarden verstuurd en ontvangen. Het product ( reparatiestift voor wit leer) is een prima product dat doet wat erover wordt gezegd.

Geen!

Lulofstraat 55 Unit 27

2521 AL Den Haag

+31 70 206 0400

Over Sneaker Essentials

Als je langer van je sneakers wil genieten ben je bij Sneaker Essentials op het juiste adres! Onze missie is ervoor zorgen dat iedereen langer van zijn of haar sneakers kan genieten. Sneakerliefhebbers hoeven niet langer te zoeken naar schoonmaak- en beschermmiddelen. Wij hebben de zoektocht gedaan voor jullie! Via onze webshop bieden we de producten van verschillende merken aan waarmee je je sneakers kan schoonmaken, beschermen en customizen! Daarnaast bieden we ook lifestyle accessoires aan die gerelateerd zijn aan de groeiende Sneaker Culture!