Laden reviews...
18 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consistent de kwaliteit van de boeketten en de tijdige levering. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam bij het kiezen van bloemen. De ervaring wordt als betrouwbaar en bevredigend beschouwd. De feedback benadrukt een goede prijs-kwaliteitverhouding en een plezierige winkelervaring.
Zie hierboven
22 June 2026
Saskia
Amsterdam
Bloemen en cadeaus worded altijd op tijd bezorgd
20 June 2026
Brenda A
Haarlem
Mooi bezorgd op midden van de gekozen dag.
16 June 2026
Geraldine
Amsterdam
De Roos levert altijd mooie boeketten en altijd op tijd. Heel tevreden!
15 June 2026
Danielle
Mooie boeketten. Netjes optijd bezorgd
14 June 2026
Wilfred
Amsterdam
Door allerlei omstandigheden deels niet jullie verantwoordelijkheid deels wel....is uiteindelijk veel te laat geleverd en dan maar de helft vd bestelling was geleverd uiteindelijk na heen en weer mailen . Zeer positief vond ik dat men heel snel op elke mail reageerde en steeds netjes antwoorden alsook wanneer bleek de helft maar geleverd te zijn heel correct en netjes het bedrag van het niet geleverde deel heel correct terug gestort werd op de rekening. Helaas de hele opzet van iemand spontaan te verassen was helemaal mis gegaan ! Beetje boos een beetje triest en een klein beetje begripvol .
Beveelt niet aan
13 June 2026
Muriël
Koewacht
Altijd tevreden over de kwaliteit van de bloemen en de service is TOP, zowel online als op de locatie. Vind het zelf altijd prettig om eventjes fysiek langs te gaan namelijk, tenzij het niet uitkomt!
11 June 2026
Fons
Amsterdam
Bestel al jaren bij de Roos. Altijd mooie boeketten.. Zeer tevreden.
9 June 2026
Maya
Amsterdam
Mooi boeket ontvangen, daar ben ik weer blij mee!
4 May 2026
Sandra
Amsterdam
Ik bestel regelmatig een boeket en het is eigenlijk altijd heel erg mooi en vers. Hoog tijd om daar eens voor te bedanken met deze beoordeling! Gr, Menno
6 February 2026
Menno
Amsterdam
Voor het afscheid van mijn schoonmoeder een groot rouwstuk voor op de kist besteld. Geheel in wit. Wat waren we blij met het resultaat! Dit heeft er mede voor gezorgd dat we een goed gevoel over haar afscheid hebben. Bedankt voor de hulp bij het uitkiezen!
15 October 2025
Bunschoten
Mooi boeket geleverd.
Marieke
Amsterdam
Zelfde dag prachtige bos bezorgd, goede service
Liza
alles top
Darryl
utrecht
heel mooi boeket ontvangen en vriendelijke service.
15 July 2025
sammy
amsterdam
Het was een mooi boeket, zoals verwacht n.a.v. de foto en omschrijving en een dag later bezorgd op zaterdag.
15 July 2025
Jolanda
Hilversum
Heel happy met de delivery, het was op tijd en een supermooi boeket!
14 July 2025
Marouschka
AMS Zuid Oost
Ik heb de bos cadeau gedaan aan mijn broer en zijn aanstaande vrouw. Ik kreeg meteen na levering een appje met foto van de bos. Deze was prachtig! Ze waren er heel blij mee. En ook heel netjes op de dag zelf nog afgeleverd.
12 June 2025
Lieke
Rotterdam
Het bestelde boeket was geheel en al top!
11 June 2025
Heidi
Amsterdam
Heel tevreden met de mooie bloemen.
17 May 2025
Ginia
Amsterdam
Ik heb twee boeketten besteld via internet, daarvoor deed ik het altijd per telefoon, was nu niet mogelijk. Een van de twee bestellingen is mislukt, het andere was prachtig!
17 May 2025
Marion
77210 Avon Frankrijk
Prachtige bloemen zoals altijd
24 April 2025
Ernst
Te Awamutu
De bos bloemen waren/ zijn prachtig. Nu na bijna 2 weken staan ze nog er heel mooi bij. Zeer goede keuze om bij Roos te bestellen.
22 March 2025
Ingrid
Badhoevedorp
Ik wilde geen echt rouwstoet dus bestelde ik een boeket in zachte kleuren en dat was goed geslaagd
17 March 2025
Wilma Hoogervorst
Amsterdam
Bloemen & cadeaus voor elke gelegenheid! De Roos bloemisten bezorgt al ruim 90 jaar bloemen en geschenken. Wij bezorgen bloemen altijd dagvers rechtstreeks van de veiling.
De Roos BV bloemenwinkel is gevestigd in Amsterdam. Wij bezorgen bloemen en cadeaus door heel Nederland. Onze gediplomeerde bloembinders zetten elke dag hun creativiteit en vakmanschap in om van ieder boeket iets bijzonders te maken. We kopen dagelijks verse bloemen in op de bloemenveiling in Aalsmeer. Door bloemen rechtstreeks te bestellen bij de ambachtelijke bloemist en leverancier krijgt u meer waar en kwaliteit voor uw geld.
De bestelde bloemen worden mooi verpakt bezorgd met een gratis wenskaartje. U kunt uw bos bloemen ook uitbreiden en een leuk cadeau bestellen zoals o.a. wijn, knuffels, champagne, chocolade of een fruitmand. Allemaal uit eigen voorraad geleverd.
Bestel uw favoriete bloemen & boeketten gemakkelijk online. Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd!
Het team van De Roos Bloemisten
Ditlaar 8