Pluspunten

Altijd snelle service en lieve medewerkers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heerlijke service dezelfde dag nog geleverd!

Pluspunten

Snel, deskundig en verse bloemen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles is goed gedaan. Mooie bloemen.

Beetje problemen met de bestellen via de internet. Problem met de bestel pagina.

Pluspunten

Perfecte aflevering en fijne telefonische afhandeling van vergissing die ik had gemaakt. Ook snelle terugstorting. Plezierig contact

Pluspunten

Bloemen zijn goed bezorgd en hebben lang gestaan. Fijn!

Pluspunten

Communiceert op tijd en komt afspraken goed na. Wijn in kistje was een geslaagd cadeau.

Geen.

Pluspunten

Een prachtig rouwboeket, mooi op tijd afgeleverd en persoonlijke service!

Pluspunten

Mijn contactadres was niet thuis, maar ze hebben het prima opgelost een paar dagen later.

even laten weten als het gelukt is met het leveren van de bloemen?

Pluspunten

Mooie boeketten en snelle service!

Pluspunten

Gewoon erg goed!

Pluspunten

Mooie bos bloemen. Goede bezorging.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemaild om bezorging voorkeur( 12 - 13.30uur ) dit zou in principe geen probleem zijn, bezorgingen gaan rond die tijd de de deur uit, stond ook netjes opgeschreven op heb boeket. Spijtig dat pas rond 16 uur is bezorgd .

Communicatie met bezorgers.

Pluspunten

Goede service en prima kwaliteit

Pluspunten

Snelle bezorging en prime kwalitijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wat ik via de site had gezien en besteld was ook gebracht

Had graag een berichtje gekregen dat het was afgeleverd, zeker weten dat de opdracht was uitgevoerd

Pluspunten

Mooi bloemstuk, goede kwaliteit en service!

Pluspunten

Mooie boeketten en tijdige levering. Ik maak al jaren gebruik van dit bedrijf om vanuit Curacao bloemen te laten bezorgen in Nederland.

Pluspunten

Zeer snelle levering van een mooi vers boeket in Amsterdam. Heb dit in de ochtend besteld en is al na een paar uur geleverd. De ontvangers waren er zo blij mee!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

bezorgdatum is nagekomen.

Boeket was heel anders, wel vers.

Pluspunten

Duidelijke pagina, goed product, op tijd bezorgd en prachtige bloemen, content!!

Pluspunten

snelle levering fijne afhandeling mooie bossen

Pluspunten

Al bijna tien jaar lang worden twee keer per jaar voor mij bloemen bezorgd in Oldenzaal; altijd precies op tijd, van uitstekende kwaliteit en nooit een teleurstelling. Ik bestel via de website vanuit Seattle (VS).

Weergave naam verzender "begrijpt" niet dat ik in de VS woon... omdat m'n Amerikaanse adres eindigt met "Netherlands".

Ditlaar 8

1066EE Amsterdam

Over De Roos BV

Bloemen & cadeaus voor elke gelegenheid! De Roos bloemisten bezorgt al ruim 90 jaar bloemen en geschenken. Wij bezorgen bloemen altijd dagvers rechtstreeks van de veiling. De Roos BV bloemenwinkel is gevestigd in Amsterdam. Wij bezorgen bloemen en cadeaus door heel Nederland. Onze gediplomeerde bloembinders zetten elke dag hun creativiteit en vakmanschap in om van ieder boeket iets bijzonders te maken. We kopen dagelijks verse bloemen in op de bloemenveiling in Aalsmeer. Door bloemen rechtstreeks te bestellen bij de ambachtelijke bloemist en leverancier krijgt u meer waar en kwaliteit voor uw geld. De bestelde bloemen worden mooi verpakt bezorgd met een gratis wenskaartje. U kunt uw bos bloemen ook uitbreiden en een leuk cadeau bestellen zoals o.a. wijn, knuffels, champagne, chocolade of een fruitmand. Allemaal uit eigen voorraad geleverd. Bestel uw favoriete bloemen & boeketten gemakkelijk online. Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd! Het team van De Roos Bloemisten