Pluspunten

Returning customer. Happy with service. Easy to use. At this stage the flowers have not been delivered.

Pluspunten

Website is easy to navigate. I have been ordering with this company for over ten years and have never had a problem with my orders. They deliver what they promise. The picture on the website reflects accurately what will be delivered. Recently I had neglected to add a message to my order for the recipient and was contacted by the company to seek my permission to be named as the sender when the recipient requested the identity of the sender.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kan gemaakte fouten erkennen en proberen goed te makenBestelling

Bestelling was al in een vroeg stadium fout gegaan, waardoor boeket niet op de geplande dag werd afgeleverd. Houd rekening met emoties die daar voor betrokkenen mee gepaard gaan.

Pluspunten

Altijd mooie boeketten, op tijd bezorgen en goede klantenservice als er vragen zijn

Pluspunten

verse producten en snelle levering

Pluspunten

12:36 uur besteld, 15:30 geleverd. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn zusje was erg blij met de bloemen. Ze zijn erg mooi en goed/netjes geleverd. Ik woon in Alaska en het is fantastisch om zo van verre toch een bloemetje te kunnen leveren!

Elke keer dat ik bloemen probeer te bestellen heb ik het probleem datbals ik bij betalen kom de website niet werkt met Safaris op de Mac. Ik kan het wel met een andere browser betalenmaar moet dan opnieuw beginnen en sta altijd op het punt naar een ander bedrijf te gaan maar herinner dan dat het wel met een andere browser kan. Ik raad aan om een browser check te doen en de gebruiker op zijn minst te waarschuwen dat je met Safari niet kunt bestellen. Probleem oplossen is natuurlijk beter.

Pluspunten

Het bestelde rouwboeket werd op tijd en in prima staat afgeleverd en voldeed volkomen aan de verwachting.

Pluspunten

Mooie, overzichtje website en veel keuze.

Stuur een berichtje naar degene die bloemen besteld heeft wanneer de bos succesvol is afgeleverd

Pluspunten

Doen erg veel moeite om het bestelde product bij het betreffende afleveradres te krijgen. Omdat het in dit geval ging om een verrassing voor de ontvanger, werd er erg discreet met het boeket en de bezorging omgegaan, zodat het een verrassing bleef. Super service!

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Mooie bloemen, tijdig bezorgd

Pluspunten

Accurate bezorging, snelle service. Nooit klachten gehad. Flexibele medewerkers. Stijlvolle boeketten. Kortom: echt een aanrader!

Pluspunten

De bloemen zijn vroeg bezorgd [9.15 u] wat leuk gevonden werd. De bloemen zijn mooi en van goede kwaliteit.

Pluspunten

Goede kwaliteit bloemen, netjes verzorgd en vriendelijke, tijdige bezorging.

Pluspunten

Altijd snel en mooie bloemen. Wij doen zakelijk al jaren onze bloemen via De Roos en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld.

Pluspunten

Jaren lang bestel ik vanuit Brazilië bloemen voor familie in Nederland, die altijd mooi zijn en netjes op tijd bezorgd worden.

De factuur informatie (die je niet open kunt laten) kan alleen ingevuld worden met telefoon gegevens in Nederland of België, terwijl ik in Brazilië woonachtig ben en die gegevens wel geaccepteerd worden. Om de transactie af te ronden, ben ik genoodzaakt de telefoon van een familielid op te geven.

Pluspunten

bereikbaarheid/toegankelijk telefonisch informatie geven is adequaat aardige bejegening / meedenken.

Heb nog steeds geen factuur ontvangen overboeking was eerder niet gelukt,

Pluspunten

Is de 2e keer dat ik een bloementaart heb besteld voor een jarige. De reaktie's van de ontvangers zijn lovend. Komt zeker een 3e keer

N.V.T

Pluspunten

Heel goed!

Weet ik niet

Pluspunten

Echte vriendelijkheid en betrokkenheid

Niets, ik had een perfecte ervaring

Pluspunten

Prachtige bloemen, zorgvuldige bezorging.

Website gaf wat problemen bij plaatsen bestelling.

Pluspunten

Erg fraaie bos bloemen, beloven niets te veel. Heel tijdig geleverd.

Ditlaar 8

1066EE Amsterdam

Over De Roos BV

Bloemen & cadeaus voor elke gelegenheid! De Roos bloemisten bezorgt al ruim 90 jaar bloemen en geschenken. Wij bezorgen bloemen altijd dagvers rechtstreeks van de veiling. De Roos BV bloemenwinkel is gevestigd in Amsterdam. Wij bezorgen bloemen en cadeaus door heel Nederland. Onze gediplomeerde bloembinders zetten elke dag hun creativiteit en vakmanschap in om van ieder boeket iets bijzonders te maken. We kopen dagelijks verse bloemen in op de bloemenveiling in Aalsmeer. Door bloemen rechtstreeks te bestellen bij de ambachtelijke bloemist en leverancier krijgt u meer waar en kwaliteit voor uw geld. De bestelde bloemen worden mooi verpakt bezorgd met een gratis wenskaartje. U kunt uw bos bloemen ook uitbreiden en een leuk cadeau bestellen zoals o.a. wijn, knuffels, champagne, chocolade of een fruitmand. Allemaal uit eigen voorraad geleverd. Bestel uw favoriete bloemen & boeketten gemakkelijk online. Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd! Het team van De Roos Bloemisten