Pluspunten

Amazing Bouquet. Top class service.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en mooie bloemen.

Pluspunten

Betrouwbaar, prima kwaliteit, bereid mee te denken

Fijn zo doorgaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie bloemen.

Alleen moeten ze kijken of dat kan dat ze mensen ongeveer zeggen hoelaat ze komen.

Pluspunten

Mooie boeketten

Pluspunten

klantenbehandeling is top

Pluspunten

Snel geleverd.

Meerdere kleur opties geven. Nu vaak slecht 1 kleur afgebeeld vervolgens wordt een andere kleur geleverd(snap dat niet altijd alle bloemen op voorraad zijn)

Pluspunten

mooie keus,erg vriendelijke klanten service,weten van bestaande afspraken af

Pluspunten

RUIME KEUZE EN MOOIE KWALITEIT

HOE KRIJG IK EEN ACCOUNT

Pluspunten

Bloemen nog mooier dan op het plaatje!

Pluspunten

Vlotte service, mooi samengesteld boeket met verse, sterke bloemen.

Op de website is onduidelijk waar je het bezorgadres moet vermelden als je een uitvaartcentrum aangeeft. Er staat bij die in te vullen gegevens namelijk vermeld "Mijn adres". Dit is verwarrend. Beter kan daar dan staan "Bezorgadres", of "Adres uitvaartcentrum/rouwcentrum"

Pluspunten

5 sterren

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede levering nette bloemen

naar aanleiding van een telefoongesprek en mailverkeer mag daar wel naar geluisterd worden. de grootte en verhoudingen van de website mogen wel beter overeen komen.

Pluspunten

snel, aardige mensen aan de telefoon

Pluspunten

Had aan de late kant besteld voor bezorging rond 13 uur. Ze hebben meegedacht en gelijk gehandeld. Het was er op tijd en mooi! Top!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Niet de bloemen die besteld waren. Heel veel groen in plaats van bloemen. Sommige bloemen waren gebroken en er waren ook stengels waar het bloempje ontbraak. De prijs-qualiteitverhouding heel slecht.

Het bestelde product afleveren en niet iets wat er een beetje op lijkt. Igv afwijkingen klant van tevoren informeren. Er zorg voor dragen dat de bloemen onbeschadigd worden afgeleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle actie keurig op tijd

Pluspunten

Persoonlijke aandacht.

Ditlaar 8

1066EE Amsterdam

Over De Roos BV

Bloemen & cadeaus voor elke gelegenheid! De Roos bloemisten bezorgt al ruim 90 jaar bloemen en geschenken. Wij bezorgen bloemen altijd dagvers rechtstreeks van de veiling. De Roos BV bloemenwinkel is gevestigd in Amsterdam. Wij bezorgen bloemen en cadeaus door heel Nederland. Onze gediplomeerde bloembinders zetten elke dag hun creativiteit en vakmanschap in om van ieder boeket iets bijzonders te maken. We kopen dagelijks verse bloemen in op de bloemenveiling in Aalsmeer. Door bloemen rechtstreeks te bestellen bij de ambachtelijke bloemist en leverancier krijgt u meer waar en kwaliteit voor uw geld. De bestelde bloemen worden mooi verpakt bezorgd met een gratis wenskaartje. U kunt uw bos bloemen ook uitbreiden en een leuk cadeau bestellen zoals o.a. wijn, knuffels, champagne, chocolade of een fruitmand. Allemaal uit eigen voorraad geleverd. Bestel uw favoriete bloemen & boeketten gemakkelijk online. Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd! Het team van De Roos Bloemisten