Pluspunten

Goed verzorg

Pluspunten

Prachtig bos bloemen en waar voor je geld tevens de kwaliteit, Staat er nog na 14 dagen.

Geen top bedrijf

Pluspunten

Betrouwbaar en redelijke prijzen. Heb de boeketten die ik bestel nooit gezien, daar ik ze vanuit Ierland bestel maar heb altijd goede berichten gekregen.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Ik Kan alleen maar oordelen dat het rouwboeket er prachtig uitzag.

Pluspunten

Punctueel. Altijd bereid om te helpen. Vriendelijk personeel

Pluspunten

Mooi boeket laten bezorgen, met een flesje wijn. De ontvanger was er heel blij mee :)

Pluspunten

Ik was vergeten de naam doorgegeven maar er werd alles gedaan om ervoor te zorgen dat het boeket bij de juiste persoon werd afgeleverd en alles ging goed en kwam op tijd. Heel fijn. En het boeket was heel mooi.

Pluspunten

Bloemen zijn goed op tijd bezorgd. De ontvanger moest alleen erg zoeken naar het kaartje van de afzender - was niet meteen duidelijk van wie de bloemen kwamen.

Kaartje duidelijker plaatsen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestellen en levering ok.

Bloementaart was erg afwijkend als getoonde foto. Bloemen leken jammer genoeg niet vers.

Pluspunten

Fantastische bloemen krijg elke keer complimenten. En dat je dezelfde dag nog kan bestellen om te bezorgen vind ik ook top. Bestel 2x per jaar en altijd op de laatste dag. Hartelijk dank voor de service en kwaliteit.

Vind de site nog steeds wat rommelig. Gebruik hem 2x per jaar maar moet elke weer wennen.

Pluspunten

Levertijd was binnen de aangegeven tijd. De bestelde knuffeltjes waten ingepakt, erg leuke verrassing voor de kids

Pluspunten

Bezorging en Kwaliteit van product zijn uitstekend.

Pluspunten

Vlotte service, bouquetten altijd prima kwaliteit

Pluspunten

Goede communicatie Kwaliteit is uitmuntend Gebruik dit bedrijf al jaren voor speciale gelegenheden vanuit de USA

Pluspunten

Goede kwaliteit en prima bezorging.

Pluspunten

Prima service, mooie frisse bloemen,

Afzender stond niet vermeld op kaartje!

Pluspunten

always delivers good value...

minor problem with website, but fixed after sending an email.

Pluspunten

Ik bestel nu al 20 jaar bij de Roos, sinds ik in Canada woon. Bloemen, boeketten en bloemstukken voor mijn ouders en mijn zus ... ze bellen me altijd direct op om te bedanken en te vertellen hoe mooi verzorgd alles is...

Pluspunten

Heb de Roos al jaren gebruikt om bloemen in Nederland te laten bezorgen. Bloemen worden altijd precies op tijd bezorgd en zijn altijd prachtig. Meer dan tevreden!

Website was vroeger niet zo klanten-friendly maar dat is nu helemaal verbeterd. Happy customer.

Pluspunten

Kwaliteit van het bestelde: Goed.

Ordering service not as good as with the Bouquet Expressions Mr. Bart Wilting. In my opinion: a bit too complicated.

Pluspunten

mooie bloemen, een heel ander beeld, voller en rijker, dan de gemiddelde online bestelde struiken met veel groen en weinig bloem.

Pluspunten

Mooie bloemen en levering volgens plan

Ditlaar 8

1066EE Amsterdam

Over De Roos BV

Bloemen & cadeaus voor elke gelegenheid! De Roos bloemisten bezorgt al ruim 90 jaar bloemen en geschenken. Wij bezorgen bloemen altijd dagvers rechtstreeks van de veiling. De Roos BV bloemenwinkel is gevestigd in Amsterdam. Wij bezorgen bloemen en cadeaus door heel Nederland. Onze gediplomeerde bloembinders zetten elke dag hun creativiteit en vakmanschap in om van ieder boeket iets bijzonders te maken. We kopen dagelijks verse bloemen in op de bloemenveiling in Aalsmeer. Door bloemen rechtstreeks te bestellen bij de ambachtelijke bloemist en leverancier krijgt u meer waar en kwaliteit voor uw geld. De bestelde bloemen worden mooi verpakt bezorgd met een gratis wenskaartje. U kunt uw bos bloemen ook uitbreiden en een leuk cadeau bestellen zoals o.a. wijn, knuffels, champagne, chocolade of een fruitmand. Allemaal uit eigen voorraad geleverd. Bestel uw favoriete bloemen & boeketten gemakkelijk online. Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd! Het team van De Roos Bloemisten