Pluspunten

snelle en correcte aflevering van bestelde producten.

Pluspunten

Fantastische bloemen, prijs, en service.

Pluspunten

Gewoon goed, groet Parfumerie.nl

Pluspunten

Mooie boeketten met goede kwaliteit bloemen perfect op tijd bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Very friendly, Bart and Jeroen help always.

When you are doing a mistake you never apologies or never a gesture .

Pluspunten

Last minute een bestelling kunnen plaatsen. Beter dan verwacht! Superservice.

Pluspunten

Blij met de mooie verse bloemen en heel goede service!

Geen.

Pluspunten

Stelt nooit teleur. Altijd vriendelijk en geweldige service

geen

Pluspunten

Altijd prachtige bloemen, op tijd bezorgd en heel aardige bezorgers -die overleggen met de klant als de geadresseerde niet thuis is

Pluspunten

Tel.bereikbaar om aanvullingen of wijzigingen door te voeren. Altijd alles correct uitgevoerd zeer tevreden

Pluspunten

de reacties die ik terug hoor over de bezorgde bloemen zijn superpositief: de bloemen zijn supervers, boeket ziet er geweldig uit, blijft lang staan etc.

Pluspunten

In de avond besteld en een Prachtig boeket werd afgeleverd de volgende dag. Top service!

Pluspunten

Website is duidelijk. Het boeket voldeed heel goed aan de verwachtingen. Bezorging was snel en zonder gedoe.

Miste een veld om specifieke wensen in te vullen of om aan te geven wat de gelegenheid was voor het boeket.

Pluspunten

Altijd goede service, prachtige bloemen

Pluspunten

Prachtig boeket, echt waar voor je geld!

Miste een veld om bezorgopmerkingen achter te laten, had het leuk gevonden de verzending te kunnen volgen

Pluspunten

schitterend project, makkelijk geregeld en op tijd bezorgd!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als ik een bos bloemen bestel met een beer en een kaartje en ik krijg mail dat de gekozen beer niet beschikbaar is maar wel een andere kan ik daarmee akkoord gaan.Als er dan de vraag komt wilt u het kaartje er ook bij dan zeg ik ja natuurlijk want daar heb ik om gevraagd en zelfs een tekst voor geschreven.Ik geef zelfs aan dat ik me zorgen maak of het allemaal wel goed gaat komen.Nee wordt mij verzekerd komt helemaal goed.Als ik dan vraag na half 4 te bezorgen en ze komen dan al om 2 uur tja dan gaat er naar mijn idee toch wel e.e.a. niet helemaal goed.Bloemen prima beertje oke niet eerste keus maar goed maar helemaal geen kaartje dan sorry maar de volgende keer zal ik elders mijn boeket bestellen.

Pluspunten

Zeer mooi boeket

Pluspunten

makkelijke website. Mooie boeketten. Heel tevreden ontvangers van de bloemen

Pluspunten

Duidelijke site, snelle en goede service en zeer betrouwbaar; top!!!

Pluspunten

De mooiste bloemen vind je hier. Snelle service. Overzichtelijke website.

Meer zicht op bezorging houden. Vorige boeket zou op zaterdag bezorgd worden maar heeft tot maandag of dinsdag in een depot gestaan.

Ditlaar 8

1066EE Amsterdam

Over De Roos BV

Bloemen & cadeaus voor elke gelegenheid! De Roos bloemisten bezorgt al ruim 90 jaar bloemen en geschenken. Wij bezorgen bloemen altijd dagvers rechtstreeks van de veiling. De Roos BV bloemenwinkel is gevestigd in Amsterdam. Wij bezorgen bloemen en cadeaus door heel Nederland. Onze gediplomeerde bloembinders zetten elke dag hun creativiteit en vakmanschap in om van ieder boeket iets bijzonders te maken. We kopen dagelijks verse bloemen in op de bloemenveiling in Aalsmeer. Door bloemen rechtstreeks te bestellen bij de ambachtelijke bloemist en leverancier krijgt u meer waar en kwaliteit voor uw geld. De bestelde bloemen worden mooi verpakt bezorgd met een gratis wenskaartje. U kunt uw bos bloemen ook uitbreiden en een leuk cadeau bestellen zoals o.a. wijn, knuffels, champagne, chocolade of een fruitmand. Allemaal uit eigen voorraad geleverd. Bestel uw favoriete bloemen & boeketten gemakkelijk online. Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd! Het team van De Roos Bloemisten