Pluspunten

De ontvanger was een paar dagen niet thuis, maar ze kreeg 3 dagen na de oorspronkelijke bezorgdag een heel nieuw boeket. Wat een top service.

Pluspunten

snelle schakeling na telefonisch contact

Pluspunten

Een bezorgbevestiging zou een verbetering kunnen zijn.

Pluspunten

over het algemeen betrouwbare levering. In geval van een probleem, makkelijk te contacten en het wordt dan ook opgelost.

vernieuwen van het assortiment in geval dat het boeket niet afgeleverd gaat / kan worden op de aangegeven dag, geef even een belletje naar de zender!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel

Moeder was thuis , waarom werd het buiten neergezet ?!?!?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind dit lastig omdat we niet positief uit elkaar zijn gegaan. Ik geef het geheel een 6- goede ideeën, maar kwam niet helemaal overeen met wat we hadden verwacht.

Iets creatiever zijn! Goed kijken of degene die ze naar de opdracht sturen de bedoeling goed heeft begrepen...

Pluspunten

Een hele goede service ! Ik wou een LOVE ballon bestellen voor mijn ouders hun 60 jarig huwelijk en op de website lukte het niet om deze te bestellen. Gebeld en ze stuurden de ballon toch mee met de fles champagne! Ik was daar heel erg blij mee. Top bedrijf !

Pluspunten

Betrouwbaar. Goed verzorgd qua aflevering boeket. Gebruiksvriendelijke website.

Pluspunten

Heel makkelijk om in de USA een prachtige bos bloemen te bestellen voor mijn moeder die in Nederland woont. De website is gebruikers vriendelijk en de bloemen zijn altijd van hoge kwaliteit.

Pluspunten

Bestelde rouwstuk was in werkelijkheid anders dan op de site.

Pluspunten

Pluspunten

Viel zeer in de smaak bij ontvangster. Zij blij, wij blij, en De Roos er een vaste klant bij.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk te bestellen

Rouwstuk was mooi en heel vers maar wel anders dan diegene die besteld is. Een kleine afwijking lijkt mij oke maar als er 3 andere plant/bloemsoorten in verwerkt zijn vind ik dit een groot verschil. Rouwstuk is niet op afgesproken dag bezorgd. Ik zou graag zien dat jullie dan contact opnemen.

Pluspunten

Levertijd, contact, service, en natuurlijk mooie bloemen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nadat ik vermeld had dat de bloemen na drie dagen verwelkt waren (wat natuurlijk vervelend is voor alle partijen), is ons vandaag een nieuwe mooie bos bloemen bezorgd. Wat een goede aktie, top!

De bloemen, met genoeg water op de vaas, waren al binnen DRIE dagen verwelkt!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie rozen, blijven lang goed.

Op de verkeerde locatie afgeleverd.

Pluspunten

Mooie boeketten en op tijd geleverd

"Budget" boeketten

Pluspunten

Duidelijke site

Als we iets bij de referentie vermelden dan komt het niet aan.

Pluspunten

Prima service / kwaliteit

Pluspunten

Rouwstuk was prachtig. Fijn ook dat er overlegd kon worden via de telefoon, zeer klantvriendelijk! Alles naar wens!

Geen.

Ditlaar 8

1066EE Amsterdam

Over De Roos BV

Bloemen & cadeaus voor elke gelegenheid! De Roos bloemisten bezorgt al ruim 90 jaar bloemen en geschenken. Wij bezorgen bloemen altijd dagvers rechtstreeks van de veiling. De Roos BV bloemenwinkel is gevestigd in Amsterdam. Wij bezorgen bloemen en cadeaus door heel Nederland. Onze gediplomeerde bloembinders zetten elke dag hun creativiteit en vakmanschap in om van ieder boeket iets bijzonders te maken. We kopen dagelijks verse bloemen in op de bloemenveiling in Aalsmeer. Door bloemen rechtstreeks te bestellen bij de ambachtelijke bloemist en leverancier krijgt u meer waar en kwaliteit voor uw geld. De bestelde bloemen worden mooi verpakt bezorgd met een gratis wenskaartje. U kunt uw bos bloemen ook uitbreiden en een leuk cadeau bestellen zoals o.a. wijn, knuffels, champagne, chocolade of een fruitmand. Allemaal uit eigen voorraad geleverd. Bestel uw favoriete bloemen & boeketten gemakkelijk online. Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd! Het team van De Roos Bloemisten