Behang niet zoals het lijkt

Behang helaas niet zo als beschreven was Scheurde snel ook met nieuwe messen Kortom we moesten het uiteindelijk eraf halen Alleen maar extra werk gehad goedkoop is dus echt duurkoop

• Klantenservice

Goede merken en super snel bezorgd

Heel tevreden over De Verfzaak. 1 tip: plak de onderkant van de verpakking extra goed dicht. Bij mij was de bodem bijna helemaal open en aangezien het de bezorgdienst zo te zien niet echt interesseert misschien slim om dit te doen.

• Klantenservice N.v.t.

Keurig verpakt en zeer snel bezorgt

Ben zeer tevreden

• Klantenservice

De goede kleuren verf ontvangen, alleen duurde de verzending wel wat lang. Goed verpakt.

Vriendelijke mensen, jullie hebben een leuke website, die inspireert, leuk dat je ook tips enzovoort krijgt. Ik ga hier voortaan mijn verf en penselen bestellen.

Levering niet zoals gewoonlijk

Is een beetje mislopen 2 bestellen 1 ontvangen , courierdienst op aangesproken zei dat dat wordt nageleverd....bedrijf zei alles verstuurd heb wel discussie moeten voeren met mijn factuur bewijs.

Vlot geleverd!

De bestelde verf was binnen no time binnen, netjes verpakt en zoals aangegeven op de site. Prima!

• Klantenservice N.v.t.

Eerlijke prijzen, goede service en vlotte afhandeling

Uitstekende service.

Kosteloos nieuwe levering ontvangen na klacht van beschadigde blikken verf.

• Klantenservice

De eerste bestelling was de volgende dag binnen. De volgende bestelling duurde twee dagen , rewijl er 7 dagen stond. Netjes verpakt.

Perfrcty

Als t er niet ís wordt t besteld! Heel erg vriendelijk en correct personeel en ook nog fijne prijzen

• Klantenservice

Bestelling wordt snel geleverd. Goede prijs kwaliteit.

Alles is goed

Alles is goed, de producten bereikten me binnen een paar dagen, de bestelling was voltooid

Prijsvriendelijk en correcte service

Snelle en correcte levering. Één rol papier was beschadigd tijdens transport. Na contact werd deze onmiddellijk en snel vervangen. Aanrader.

prijs kwaliteit is super

prijs kwaliteit ok.snelle levering

Snelle en goede levering

Snel geleverd Tot aan de deur!! Helemaal te volgen waar je pakket is.

Geweldige service

Snelle levering, goede prijs. Erg goede klantenservice, bijzonder snel een correctie op de aankoopprijs gekregen.

• Klantenservice

Goede prijzen en nette verpakking

Korting met Black Friday mooi meegenomen. Goed verpakt en snel geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Goede producten en goede bezorging

Ik ben dik tevreden.

GOEDE PRIJS EN KLEURSTALEN KEUZE EN GOEDE BEZORGING

VEEL SOORTEN KLEUR STALEN OM UIT TE KIEZEN EN OOK BEZORGEN IN DE AVOND MET TRUNCKS

Makkelijk en snel

Verf besteld: makkelijk te doen, en werd heel snel bezorgd. Top!

• Klantenservice N.v.t.

Ik kreeg de rollen behang sneller dan verwacht ik ben er heel blij mee

• Klantenservice

Bestellen en de volgende dag thuis heel goed verpakt .. we zijn er blij mee

• Klantenservice

Top service én snelle levering.

Vliesbehang, lijm en verf besteld. Al snel werd ik gebeld, dat mijn gekozen lijm niet de beste was voor het behang. Kosteloos werd de juiste lijm dezelfde dag nog meegeleverd.

• Klantenservice

Snelle levering en duidelijke uitleg

Prima tevreden.

• Klantenservice

Heldere communicatie over kwaliteisvol producten, betaling en transport.

De keuze was snel gemaakt, dankzij gedetailleerde informatie. Makkelijke betaling vanuit België en snelle levering, al was het niet de voorziene zaterdag maar zondag. Voor mij geen probleem, het pakket lag in de inkomhal.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo