Snel en betaalbaar!

Vandaag besteld, de volgende dag geleverd. Erg fijn deze service. Prijzen zijn ook mooi in vergelijking met andere leveranciers.

Kan niet beter

Vandaag besteld, morgen in huis klopt helemaal bij deze firma. Keurig verpakt en de verfmengmachine had precies de juiste kleur en dit alles voor een concurrerende prijs.

• Klantenservice

Product netjes verpakt en op afgesproken tijd bezorgd

slecht !

verf zou er binnen 2a3 dagen zijn na 2 weken en belletje kwam het het zou niet op voorraad zijn ! wat kreeg ik zelf gemengde verf ! leek. iet eens op de kleur ! als ze geschreven hadden dat ze het zelf gingen Megen had ik naar iedere gamma/praxis/karwei kunne gaan en. iet hoeven wachten !

Snelle levering.

Jammer dat het kleur niet echt het zelfde is als op de site.

Tout est comme prévu

Ma commande / colis bien arrivée . Emballage correct et produit super . Je reviendrai vers vous pour d'autres achats . Le point super chouette cest d'avoir échangé rapidement par whatsapp. Plate-forme très sérieuse . Vous êtes au top :) !!!

Super geregeld!

Site mooi en overzichtelijk. Bestelling volgende dag al geleverd.

Geweldig!!

Het voldoet aan de verwachtingen, dat was wat ik zocht... goudkleurig.

• Klantenservice

Snel geleverd prima zeer tevreden

Goede producten.

Goede producten tegen een scherpe prijzen en snel geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Veel keus en snel bezorgd

Mooie site en snelle bezorging

Top !

Mijn bestelling is snel geleverd. Prima product voor een hele goede prijs. Klantenservice gevraagd om kleuradvies, snel en keurig netjes te woord gestaan. Complimenten !!

Goede prijs

Fijne zaak

Fijne zaak, goede bestelling met prettige korting en snelle levering! Scheelde makkelijk 10 euro per blik, op de blikken in de winkel die daar ook afgeprijsd waren. Zal er zeker weer bestellen!

goed en snel geleverd

betrouwbaar

alhoewel het gevraagde niet op voorraad was ,afhandeling vrij vlot.

beterkoop en snelle levering

top

snel bezorgd

Snel maar met schade.

De levering was lekker op tijd. We hadden 3 emmers verf waarvan twee gekleurde en één witte. De twee gekleurde waren zorgvuldig verpakt met de deksels dicht getaped. De witte helaas niet afgetaped en goed afgesloten, waardoor deze gelekt heeft tijdens de bezorging, en er dus best veel aan verf verloren is gegaan.

• Klantenservice N.v.t.

Goede merken, snelle levering, top

• Klantenservice N.v.t.

Helemaal goed. Doen wat zij beloven en ook met een snelle levering.

Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Gaat wat mij betreft om de levering en niet om de producten wat die kun je op meerdere sites bestellen. Levering Is snel en goed. Houd dit als de standaard.

• Klantenservice N.v.t.

Goede prijs en snelle bezorging

Pantserbeits besteld tegen een prima prijs in vergelijking met andere aanbieders. Zoals beloofd ook meteen de volgende bezorgd.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering. Helemaal top!

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo