Goed en snel!

Bestelling binnen 24 uur in huis! Kleuren van de verf kwamen goed overeen met de kleuren op de website.

• Klantenservice N.v.t.

De goedkoopste en supersnelle levering.

Goedkoper dan andere zaken. De levering was supersnel.

• Klantenservice N.v.t.

Moon netjes en snel afgeleverd!

Hier kom ik nog terug om te bestellen!

Heel goed!

De verf die elders bijna 40 kost hier voor 15 gekocht, beetje sceptisch na de revieuws gelezen te hebben, maar alles was helemaal top binnen gekomen was echt verrast voor dat geld. Ik ben blij!

Helemaal goed!

Vlotte afwerking en alles klopte en was goed verpakt.

• Klantenservice

Prima ervaring. Geleverd zoals besteld, snel en gemakkelijk. Toppertje ;-)

Snel thuis

• Klantenservice N.v.t.

Alle producten zijn erg goed verpakt bij mij aangekomen en zijn als verwacht. Omdat een deel van mijn bestelling niet op voorraad was, is het in 2 zendingen verzonden zonder extra kosten. Ik zal zeker weer bestellen.

• Klantenservice

Meedenkende leverancier bij onverwachte weersomstandigheden, super.

Beschadiging aan het blik

De levering is super snel maar het blik was beschadigd er zat een deuk in en er zat verf aan de zijkanten.

Snel en goed.

Brede keus, snel en heus, nadat ik had besteld werd er werd er dra aangebeld en de verf het produkt, kwaliteit het is gelukt !

Super verzorgd

Hier verf en kwasten besteld voor mijn hobby. Een kleur was niet op voorraad maar werd meteen voor mij besteld, en super snel werd het allemaal bezorgd.

prima, snelle, nette levering

prima, snelle, nette levering. Geen aanmerking. Ik kan verder met mijn project!

• Klantenservice N.v.t.

Snelle service en goede prijs en kwaliteit verf

Snel geleverd en mooie dekkende verf voor een goede prijs. Zeer tevreden.

• Klantenservice N.v.t.

Heel goede verf/ heel goede prijs.

Bovendien snel en degelijk verpakt geleverd. Een aanrader!

prima geholpen

Prima geholpen

Goed en snelle levering

Het zijn de kleuren die ik wilde. Alleen jammer dat de bezorger niet zuinig met het pakket is omgegaan.

• Klantenservice

Goede service en snelle levering

Mooie kleuren zoals omschreven

prima site en service

Verschillende artikelen besteld,verwacht dat alles tegelijk werd geleverd maar de helft van t pakket kwam 3 dagen later,vandaar de 9 1/2.Maar een toffe zaak en sommige artikelen stuk goedkoper dan bij andere.

Positief

Goede prijs, bestelling is goed te volgen en op tijd. Eerste ervaring met producten is ook positief.

• Klantenservice

De eerste kennismaking is correct en goed geweest.

De bestelling kwam eerder dan aangegeven. Dat was een fijne ervaring. Het bestelde voldeed aan mijn verwachtingen en zal zeker bijdragen aan mijn verdere ontwikkeling van mijn creatieve reis.

Verkeerde verf

Wij kregen bij onze 2e bestelling de verkeerde kleur verf geleverd. Veel donkerder. Leek totaal er niet op.

Mooi behang

Mooi behang! het was snel binnen

Supergoed geholpen

Er werd ons de verkeerde verf toegestuurd en onmiddellijk de juiste opgestuurd

• Klantenservice

Goed service en snel geleverd

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo