Afhaalpunt was moeilijk te vinden. Schelluinsevliet en Schelluinsesraat no 23 wekt verwarring!

Matig

De verf is niet duur. Maar de levering is slecht. Eerst aanzienlijke vertraging. Dan wordt de levering aangekondigd wanneer ik in het buitenland ben. Geef dit door en de planning zou worden aangepast. De levering vindt dan toch plaats wanneer ik er niet ben. Ik stuur weer een mail en krijg geen bericht meer terug. Zoek het maar uit als klant. Slecht dus.

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

• Klantenservice N.v.t.

Het is de eerste keer dat ik koop bij de verfzaak online , zeer snel geleverd en wat het artikel betreft kwaliteit. Ben zeer tevreden over de verfzaak en in de toekomst zal ik er nog kopen. Dank aan de verkoper.

• Klantenservice

vlugge levering,mijn vrouw verschoot omdat er op het deksel WIT op stond,maar op het stikertje stond beige dus ok

• Klantenservice

Muurverf voor een prima prijs!

2 x 5 liter Histor muurverf besteld voor een prima prijs. Goed verpakt en snel geleverd!

• Klantenservice N.v.t.

Super goede aanbieding van de verf die ik nodig had.

De ene dag besteld en de volgende dag al in huis !

• Klantenservice N.v.t.

Zeer goed advies gekregen van Marcel, zelfs na meerdere vragen een goed antwoord op mijn vraag gekregen. Top!

Perfect ervaring

Snell en precies

Perfecte service

Ik heb de bestelling snel en in perfecte staat ontvangen!

Snel en goede producten

• Klantenservice N.v.t.

snel geleverd en top kwaliteit

Was eerste keer dat ik hier bestelde en is goed bevallen.

Perfecte afhandeling

Bestelling geplaatst goed op de hoogte gehouden met mails vlotte afhandeling geen problemen bedankt

• Klantenservice

Bestelde renovlies. 1 rol beschadigd door postnl. Volgende dag werd mij een nieuwe rol toegeleverd. Top service

Fijne verf

• Klantenservice

Prima service en snelle levering

• Klantenservice

Snelle levering en niks kapot!

Snelle levering Niks van potten was kapot en goed verpakt

• Klantenservice

Snelle levering, echter: als je int weekend besteld dan krijg je je bestelling pas op dinsdag. Terwijl de site beloofd 'voor xxx besteld, is dag erna in huis' Ik snap dat dit niet kan, maar staat wel zo op de site. Misschien aanpassen ofzo?

Supersnelle service en levering

Duidelijke site en supersnelle levering. Top

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, goed verpakt, goed product.

Zie asnhef

Toppie

Hier word je altijd heel netjes geholpen door de medewerkers. Eindelijk een zaak,die verstand heeft vdcartikelen die ze verkopen! Ga zo door!

Snel en goed

Makkelijke website en snel geleverd tegen een scherpe prijs.

Matig

Verfblikken kwamen alle drie met behoorlijk wat deuken in de blikken binnen. Dit kwam niet van het vervoer, daar de doos ongeschonden was.

• Klantenservice N.v.t.

Goeie service snelle zending.

Zocht een bepaalde kleur roze van Amsterdam acrylverf en die was leverbaar. Heel blij mee.

Mij

Voeg alstublieft deze mogelijkheid toe aan de website, zodat ik, als ik tijdens het plaatsen van een bestelling een product ben vergeten, dit product tot 10 uur later aan dezelfde eerdere bestelling kan toevoegen.” Zola’s TEMU

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo