Gewoon goed

Loont de moeite om op hun site te kijken vaak goedkopere prijzen dan elders . Levering twee dagen eerder dan aangegeven ,al zal dat niet altijd het geval zijn ,kortom mij goed bevallen

Deuken in blikken

Geen stijl...in 2 blikken verf zaten allemaal deuken...reactie was we sturen wel lege blikken op zodat je het kan overgieten :-(

Beitsen

10liter blik bij jullie gekocht helemaal blij mee! Had ik veel eerder moeten doen. Helemaal super blij met de beits. Wat ik persoonlijk handig vond was het extra ring met klem die om het blik heen zat aan de bovenkant. Zo voorkom je het lekken heel fijn en super handig. Snelle levering, zeer blij mee!

Top beits!

Dekt goed en mooie diepe.kleur zwart.

UITSTEKEND

Makkelijk online vrij grote bestelling geplaatst alles was snel en keurig verpakt geleverd. De volgende bestelling is alweer geplaatst.

Snel geleverd, goed verpakt

Helemaal tevreden

Na wat vergelijken heb ik hier mijn verf en accesoires besteld. De verf was al goedkoop en de accesoires gelukkig niet veel duurder, daardoor kon ik alles in een keer bestellen en heb ik lekker kunnen verven. De kwasten, rollers tape zijn van goede kwaliteit en niet duur, ik ben erg tevreden, ook omdat het snel bezorgd was door een goede service verzend partij

ideaal

gemakkelijk, snel en goedkoop.

• Klantenservice N.v.t.

Grote collectie en snelle levering

De keuze is enorm bij De Verfzaak. De levering is snel, goed verpakt en compleet met het benodigde roerstokje

Aardige mensen snelle levering

De levering was snel en goed zeker een aanrader

• Klantenservice

Vandaag besteld, morgen niet geleverd

Ik verwacht de verf en dan wordt ie niet geleverd. Lekker. Hopelijk dat ie morgen wel wordt geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Prijs en kwaliteit dik in orde

Bestelling keurig de andere dag geleverd zoals beloofd ook in de webshop! Heb al diverse keren of gehaald of besteld bij de Verfzaak en nog geen negatieve verassing(en) gehad!

• Klantenservice

Snel geleverd, goede service mooie prijs

Het afdekvlies is geweldig

Het plakt goed aan de vloer, blijft dus goed liggen . Ik heb eerst de hele vloer ermee afgeplakt. Ik zou het zo weer bestellen. Echt top werken zo!!

• Klantenservice N.v.t.

Prima geleverd en geregeld.

Prima.

Goede producten voor een nette prijs. Goed verpakt geleverd..

• Klantenservice N.v.t.

Snel geleverd en goed produkt

• Klantenservice N.v.t.

Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Uitermate tevreden na bestellen

Hetgeen wat ik besteld heb was zoals beloofd in voorraad en de volgende dag bij mij thuis. Kon gelijk doorgaan met de klus waar ik mee bezig was.

• Klantenservice N.v.t.

Kon de volgende dag gelijk beginnen

Geweldige zaak

De website is overzichtelijk en kom snel mijn product vinden. Ik heb inmiddels met de beits gewerkt en het resultaat mag er zijn.

• Klantenservice

Goede, snelle en hoge korting geleverde artikelen.

Topervaring bij deze verfzaak: vier dure blikken verf met hoge korting gekocht en ze geven je er precies één roerstokje bij. Blijkbaar is het de bedoeling dat je kiest welk blik het waard is om te roeren. Minimalisme op z’n best, of gewoon een creatieve test van je geduld. Tip: neem de volgende keer zelf een stokje mee.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo