Top geregeld

Alle verf en behang goed verpakt en correct geleverd. Emmers extra dicht geplakt. Vlieslijm top product.

Gemakkelijk en snel geleverd

Prima product, snel en compleet geleverd

Zeer korect.

• Klantenservice

Goedkoop, snel geleverd en duidelijke communicatie.

• Klantenservice N.v.t.

Product netjes verpakt en snel geleverd

Prima site, nette prijs.

• Klantenservice N.v.t.

Zeer goede ervaring met jullie

Goede ervaring

• Klantenservice

Altijd makkelijk mijn artikelen kunnen vinden, de prijs valt mee en de bezorging is snel. Top zaak.

• Klantenservice

Een snelle reactie op een vraag via de app.

• Klantenservice

In principe goed, verzending onvoldoende

Op donderdag 14-08 besteld, tijdens het bestellen keuze uit bezorgmomenten, avond levering 15-08 (gratis) of zaterdag 16-08 (overdag, gratis). Gekozen voor de vrijdagavond levering want dan kon ik nog mooi schilderen op zaterdag. Vrijdagochtend komt er een mail, wordt maandag bezorgt. Wat schetst m’n verbazing, zit een sticker op de doos, bezorgen 15-08….. Prima als het niet bezorgt kan worden de volgende dag maar bied dan die mogelijkheid niet aan :(

• Klantenservice N.v.t.

Goede verf, goede kwaliteit, razendsnel thuis bezorgd.

Top.!

• Klantenservice N.v.t.

Fantastisch..en goede service en snelle levering

Prima in orde, snel geleverd...ik had een probleem maar dat was binnen 24 uur opgelost ..TOP

Zeer goede service

Ik had een bestelling gedaan en geen goede kleurcode meegegeven en hierover hebben ze meteen contact opgenomen. Ik heb advies gekregen en de verf was snel bij mij thuis.

• Klantenservice

Zeer tevreden van begin tot levering

Makkelijk bestellen. Goede prijs! Levering op gewenste locatie, op tijd, zoals beloofd. Goede verpakking, wat bij verf best belangrijk is. Kortom zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Ga zo door

• Klantenservice

Perfect,goed en goedkoop en snel geleverd

Kan niet beter

Correcte levering, top verf

Tot 3 maal een pot sikkens besteld ( hoeveelheid verkeerd ingeschat) en tot hiertoe alles snel en correct geleverd.

Leuk bedacht¿

Wat is een kleur loos en het zuigt er in het hout.

• Klantenservice

Top! Snelle verzending, juiste producten.

Juiste kwaliteit en snelle verzending, gewoon goed!

Snel correct en efficiënt

Vlot bestel en snel en correct geleverd. Top

goede ervaring

alles was in orde verfzaak had alles in stevige dozen verpakt voor verzending prijs kwaliteit ook in orde enig minpuntje het werd een dag later geleverd dan aangegeven, maar op zich geen probleem ik kan verfzaak wel echt aanbevelen

• Klantenservice

Prima kwaliteit en snelle levering

Verft perfect

Lekker snel binnen. De volgende dag al in huis top

Ok

Ok

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, prima prijs, netjes verpakt, goede kwaliteit. Kortom: Een goede keus!

Goed bedrijf! Snelle communicatie

Erg fijn en lekker makkelijk bestellen. Super snelle en goede communicatie. Ik wiu mn kleur toch nog ruilen voordat het per verzending ging dus dat hebben ze super geregeld! Het enige waarom 4 sterren is omdat er geen roerstokjes bij in zitten. Toch voor ruim 100 euro besteld, leek mij eigenlijk wel dat het er gewoon standaard bij zou zitten. Ik had 10L besteld, dus dan was het wel fijn geweest dat er minstens 1 roerstok bij had gezeten.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo