Goede prijzen, snelle levering

Makkelijk te verwerken

impecable

impecable

Correcte en nette levering

De rollen behang zijn netjes en op tijd geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Levering na 1 dag, prima.

• Klantenservice N.v.t.

Mooi op tijd afgeleverd en snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, kwaliteitsproducten aan een goede prijssetting

Snelle levering Goed verpakt Ben zeer tevreden

• Klantenservice

Top! levering de volgende dag binnen.

Maandag rond de middag de ketels primer en muurverf besteld, de volgende dag in de namiddag was deze reeds geleverd. Dit was de 2de bestelling bij de verfzaak. Ik raad het zeker aan.

Mooie prijzen, snelle levering

Alles verliep vlot en goed. Goede prijzen en snelle verzending! Dank!

Top.

• Klantenservice

Top product en snel geleverd.

• Klantenservice

Netjes verpakt zonder al te veel vulmateriaal.

• Klantenservice N.v.t.

Goede service en de spullen kwamen optijd. Ga zo door

Mooi op tijd

Producten zijn super. Helaas kwam 1 verfblik. Volledig gedeukt aan. Deksel ging niet los. Maar het is gelukt uiteindelijk met wat verlies.

Aanrader!

Fijne, overzichtelijke website. Mooie aanbiedingen. En.....heel belangrijk, fantastische service.

Goede en snelle levering voor prima prijs

Goede en snelle levering voor prima prijs

Eerste positieve ervaring

Dit was mijn eerste bestelling online bij De Verfzaak. Ze hebben een breed assortiment en goede prijzen! En de snelle levering: reeds de volgende dag geleverd met de juiste artikels die ik besteld had. Ik ben zeer tevreden en ik ga zeker mijn tweede bestelling plaatsen.

Snel

Prijs kwaliteit

• Klantenservice N.v.t.

Snel in huis en goede service

Ik heb al meerdere malen verf besteld, maar de laatste keer was de verf een beetje dik en moeilijk te rollen. Dit was overigens een standaard product die ze niet zelf mengen. Ik heb gebeld, kreeg meteen iemand aan de lijn die het gelijk oploste. Ik kreeg nieuwe potten verf (zelfs iets meer dan ik aanvankelijk had besteld) en kon heel snel weer verder met de verfklus. Top!

1 keer, nooit meer weer

Slechte klantenservice op het gebied van retourneren en vragen. Enige goede is de prijs

Goede uitstraling

De site kwam goed en betrouwbaar over en de prijzen waren voordeliger. Dus wat besteld en er was direct reactie op mijn bestelling. Alles werd snel en vakkundig afgehandeld. De verpakking van de bus lak was heel vakkundig en netjes. Heel tevreden over kullie en zal zeker aankopen bij jullie overwegenocht dit nodig zijn. Vriendelijke dank. Dicky Poot

Goede kwaliteit prijs verhouding

Alles prima