Ik ben zeer tevreden en een snelle levering..De volgende bestelling zal ik ook zeker weet doen..groet van Tillyskunstatelier

Snel en juist

Ik vind er alles terug en snel geleverd,ook goede kwaliteit

• Klantenservice

kwaliteitsverf voor een lage prijs

Snelle levering en goed verpakt. Klein minpuntje; de beloofde roerstokjes niet geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

goed product (Douglas-olie van Hermadix)

Snelle levering en duidelijke productomschrijving, precies wat ik zocht!

Prima service!

Prima service en snelle levering!

• Klantenservice

Goede prijs, snelle service!

Gewoon goed!

• Klantenservice

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering zoals is toegezegd.

Top kwaliteit

Snel verzonden

• Klantenservice

Er is een pot verf geleverd met de verkeerde kleur

De omissie is snel en professioneel rechtgezet.

• Klantenservice

Geweldig bedrijf goeie service snel geleverd

Geen betrouwbare levertijd

Alweer een verfleverancier die geen betrouwbare levertijden hanteert. Jammer, kom graag in de zaak in de Reeshof (Tilburg) maar dat is een aardig eind rijden. Vandaar levering geprobeerd, tja.

• Klantenservice N.v.t.

Spullen zijn netjes en snel geleverd

Uitstekende service

Twee bestellingen gedaan, waarvan een bij de post kapot en retour is gegaan. Ik kreeg snel antwoord op mijn mail en een nieuw pakket opgestuurd. Top!!

• Klantenservice

Prima prijzen en snelle levering

De titel zegt alles: prima prijzen en super snelle levering. Top!

Prima bedrijf en laat het door een goed bedrijf op tijd brengen

Prima bedrijf en laat het door een goed bedrijf op tijd brengen

• Klantenservice

Geweldige service en goede voorlichting!

Al vaker bij De verfzaak gekocht. En ditzelfde voor eenvolgende keer zeker weer gebeuren. Ook als er tijdens de verzending iets mis gaat wordt dit zeer snel opgelost!

• Klantenservice

Redelijke ervaring, spullen zijn goed. Niet snel in huis

Maandags besteld, donderdags nog niks in huis. Mail gestuurd , toe is het opgestuurd, en vrijdags in huis . Zat wel plakband om de plak plak emmer omdat daar een scheurtje in zat. Het plakt nog wel, maar had graag nieuwe dichte emmer gehad.

• Klantenservice

Makkelijk besteld en snel geleverd

Super makkelijk ,goed verpakt en mooi op tijd geleverd.

Prima verzorgd en snel

Goede verf.

duurde een eeuwigheid

We hadden een litertje badkamerverf nodig nadat het plafond opnieuw gestuct was. Een bestelling geplaatst. We zouden een blik verf , een nieuw rollertje en een gratis roerstaafje ontvangen. 21 maart besteld. 26 maart bericht ontvangen dat het bestelde voorlopig niet op voorraad was en er werd een alternatief aangeboden. 7 april maar eens geinformeerd en toen te horen gekregen dat het pas op 27 april verwacht werd in het magazijn... Dit bleek uiteindelijk een beetje mee te vallen en op 21 april heb ik de verf ontvangen... Zonder roerstaafje. Niet heel belangrijk, maar wel slordig. Een maand... dat wijkt nogal af van "Vóór 23:59 besteld, morgen bezorgd!*" dat sterretje zal wel ergens naar wat kleine lettertjes verwijzen, maar de toelichting op dat sterretje staat nergens op de pagina vermeld. Volgende keer maar gewoon naar de winkel en als ze het daar niet hebben, naar een concurrent.

• Klantenservice

Na een trage levering ontving ik mengverf in plaats van het bestelde originele merkblik

Ik heb een origineel merkblik verf besteld, maar ontving in plaats daarvan een zelf gemengd blik verf. Dit is niet wat ik heb besteld en voldoet niet aan de verwachting die wordt gewekt bij het plaatsen van de bestelling. Daarnaast liet de levering meerdere dagen op zich wachten, wat de ervaring nog verder verslechterde. De combinatie van een foutieve levering en vertraagde bezorging maakt dit voor mij een zeer teleurstellende ervaring. Ik verwacht meer zorgvuldigheid en betrouwbaarheid bij zowel het verwerken van bestellingen als de levering.

Perfecte service

Vlotte afhandeling met een vervangende levering, na een eerdere foute levering. Super opgepakt.

• Klantenservice

Snel en netjes geleverd Top verf

• Klantenservice

Uitstekende verf voor een betaalbare prijs

Goed product, een aanrader

Magalhaesweg 8