snel en goed

Snel en goed

Snel en efficient!

Snel en efficient!

• Klantenservice

Incorrect verpakt, maar goed bereikbare klantenservice

Potloden besteld, kwamen los liggend in een bubbelfolie enveloppe aan. Mail naar klantenservice gestuurd en zelfs binnen 10 minuten antwoord. Passende oplossing en ze zijn nu op de hoogte dat je potloden met kwetsbare stiften dus niet zo hoort te versturen. Ik durf daar in de toekomst zeker weer te bestellen.

Zeer goede service

Er was een verkeerd artikel geleverd. Een dag later werd het juiste artikel bezorgd, en mocht ik het verkeerd geleverde houden. Heel netjes en sympathiek.

• Klantenservice

“Mijn ervaring met verf is: mooie praatjes, matig resultaat.”

Ik vertrouw verf net zo weinig als mensen. Op basis van eerdere ervaringen: mooie beloftes, en dan sta je daar — met strepen, vlekken en spijt tot aan je enkels. Dus ik begon hier met argwaan. Wijzonol Superdek (RAL 9010, 10 liter)… laat maar zien dan. En eerlijk? Deze stelde niet teleur. Twee lagen. Geen discussie. Geen strepen, geen rare plekken, geen “misschien nog een derde laagje”. Gewoon klaar. Dat alleen al is zeldzaam. Hij rolt soepel, blijft waar je ’m zet, en spat niet alsof hij een eigen leven leidt. Eindelijk verf die zich gedraagt. Normaal eindigt dit bij mij in chaos, twijfel en een vloer die meer verf heeft dan de muur. Maar deze keer… bleef alles verrassend onder controle. Bijna verdacht. Ik heb er meteen een halve klusoorlog tegenaan gegooid — roosters, afdekfolie — alles werkte gewoon. Geen gedoe. Geen verrassingen. Dat voelt bijna onnatuurlijk. En dan de prijs: €43 in plaats van €131. Ik dacht serieus: dit wordt óf een meesterzet… óf een levensles. Blijkt: meesterzet. Eindconclusie: Verf die doet wat het moet doen, zonder drama, zonder excuses. En geloof me — als ík zeg dat iets betrouwbaar is… dan heeft het wat doorstaan. In één zin: geen gedoe, gewoon strak. -Vertrouwen: voorzichtig hersteld. -Resultaat: strak. -Chaos: nog steeds aanwezig, maar niet op de muur.

goed product en snelle levering

goed product en snelle levering

zeer goed

prima levering

• Klantenservice

Snelle levering en niet duur!

• Klantenservice

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeker een aanrader!

• Klantenservice

Zeer matig, twijfel opnieuw te bestellen

Website geeft aan vandaag besteld, morgen in huis. Lijm en behang besteld 5 dagen voordat ik wil behangen. Alleen lijm is binnengekomen. Het behang is pas een week later binnengekomen, vrijgenomen van werk om te behangen maar die was dus nog niet binnen. Erg jammer

Goed product

Goed product en snel bezorgd

Gemakkelijk.

Dit was niet mijn eerste bestelling,en zeker nietmijn laatste uitstekende service en kwaliteit.

Scherpe prijs, snelle levering

Scherpe prijs, snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Matig masr okr voor mijn toepaasing

Oke maar verfblikken waren zwaar ingedeukt en niet helemaal oke

• Klantenservice

Top service en snelle levering

Betaalbaar en makkelijke site.

prijs-kwaliteit-service prima!

zoals steeds gaat bestelling vlot - is de prijs van het product gunstig en verloopt de levering zeer goed! Reeds verschillende malen besteld en steeds prima in orde!

• Klantenservice N.v.t.

Perfect, snel, zorgvuldig !

Snelle service en overzichtelijke site

Super snelle levering

Was super goed

• Klantenservice

Snelle levering en gunstige prijs

Goed merkproduct voor een gunstige prijs.

Het juiste product, snel geleverd en verzorgd verpakt

Het juiste product, snel geleverd en verzorgd verpakt

aanbevolen

Zeer goed behandeld ik zal nog bestelling plaatsen in de toekomst

Prima product

Goed geleverd, tevreden

Eerste klasse verf

Juiste verf gevonden op de site. Veel goedkoper dan de concurrent. Bezorging gevraagd voor volgende dag maar kwam een dagje later. Klus vertraagd dus.

• Klantenservice N.v.t.

Fijn online verfbestellen, bij de Verfzaak moet je zijn..

Snelle levering, goed verpakt. Voordeel geen gesleep met zware blikken.

100%

Magalhaesweg 8