Supersnelle levering. Top.

Supersnelle levering. Prima product.

Keurig geregeld

Redelijk snel in huis

Veel keus

Veel keuze en bestelling snel en netjes bezorgd.

• Klantenservice

Gewoon goed, zoals je vooraf verwacht.

Alle afspraken nagekomen, levering correct en conform afgesproken tijd. En de reden waarom ik ze geselecteerd had was de laagste prijs. Dus alles helemaal in orde. Doe ik volgende keer weer TOP. Ik heb geen punten voor de klantenservice gegeven omdat ik die niet nodig heb gehad. Als dat nadelig uitpakt in de beoordeling is dat onterecht.

Enorma aanrader

Had gekeken in de bouwwinkel hier voor dezelfde verf. Ik heb nu 2 potten voor minder dan 1 pot hier in de bouwwinkel. En alweer zoals vorige keer, mooi ingepakt, snel geleverd. Niks op aan te merken. Doe zo voort.

Ze doen wat ze beloven

Prima service. Vriendelijk en behulpzaam.

• Klantenservice

Duidelijke site, betrouwbaar en snel correct geleverd.

• Klantenservice

Snelle levering, alles in orde

Zoals beloofd meteen de dag na aankoop geleverd op het juiste adres (factuuradres was anders dan afleveradres). Prima dus.

• Klantenservice N.v.t.

Snel geleverd en mooie prijs

Heel blij mee, bezorger ook vriendelijk alleen jammer van de deuk in het blik, maar doos was niet beschadigd, dus lijkt erop of hij met deuk ingepakt is

• Klantenservice N.v.t.

Al vaker besteld, goed verpakt, snel geleverd en prima service.

• Klantenservice

Ga zeker nogmaals bestellingen plaatsen. Aanrader

Geweldig en betrouwbaar bedrijf

Prima service, goede verpakking en volgende dag al geleverd

Helemaal goed

Niks meer aan doen zeggen we hier, gewoon prima!

N.v.t.

• Klantenservice

Komen afspraken goed na keurig op tijd

Bestelling ging goed

Website is duidelijk en makkelijk in gebruik. Bestelling is snel geplaats en betaal mogelijkheden zijn goed. Bezorging is goed gegaan via een PostNL punt. Al met al een goede website en levering voor een markt conforme prijs.

• Klantenservice N.v.t.

Je kan hier ook een kleine hoeveelheid bestellen

Het was maar een kleine bestelling, maar smiddags besteld en vogende ochtend al in huis top!

• Klantenservice

Tuinsets besteld en werd de volgende dag bezorgd, prima assortiment

• Klantenservice N.v.t.

Schuurpapier is prima en snelle levering

Uitstekende service

Ik heb verf besteld, de volgende dag was mijn bestelling binnen. Top service. Dank jullie wel.

Snel in huis

• Klantenservice

Geweldig! Goede communicatie, top service!

Even de klantenservice gebeld in verband met levering. Professioneel en goed geholpen. Ik zou hier zo weer bestellen!

• Klantenservice

Snel en goed voor een prima prijs

Goede website, snelle levering, top

Niet echt verse verf

Bestellen en verzenden 5sterrren Prijs is 4 sterren Echter de sikkens primer extra is volgens mij oud Er lag een dik vel van 8mm op en het duurde behoorlijk voor de primer droog was

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo