Zeer goed.

Zeer goed, makkelijk bestelproces, en snelle verzending.

• Klantenservice

Goede verf en goede service!

Prima verf. Keurig verpakt en snel geleverd.

• Klantenservice

Drie keer een bestelling gedaan. Tot nu toe zeer tevreden, goede communicatie, goede prijzen, snelle levering en goede producten . Kortom top!

• Klantenservice N.v.t.

Juiste levering en snelle bestelling

Gewoon super goed en veel goedkoper

Negatief

Ik heb op dit ogenblik nog niets ontvangen. PostNL heeft reeds 4 keer het bezorgmoment verplaatst.

• Klantenservice

Vlotte en correcte levering Scherpe prijs

Goede kwaliteit

Goed verpakt. Goede kwaliteit, strijkt heerlijk en is goed dekkend

• Klantenservice

Bankirai olie is echt super spul. Onze schutting ziet er weer top. We zijn er heel blij mee ,zeker aan te raden voor de schutting. We gebruiken het al jaren en blijft mooi

Mooie kleur

De kleur is donker ook zeer fel (niet dof) en komt overeen met de RAL specificatie

Product is prima

Zal niet gauw weer online bestellen. Had de verf de volgende dag na bestelling verwacht,echter kwam het 3 dagen later. Dan had ik voor mijn vakantie de klus kunnen klaren. Helaas.

Alles naar wens verlopen

Goed product en snelle levering

• Klantenservice

Duidelijke website en product snel en keurig afgeleverd door Post NL .

Hele snelle levering

En goed verpakt. Hoe de verf is, weet ik nog niet, renovatie nog niet klaar.

Goeie prijs, snelle levering

Vlot

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering van de verf

De ene dag besteld de dag erna in huis

• Klantenservice

Prima levering van de bestelde goederen voor een goede prijs.

Ik heb een aantal verschillende producten besteld. Deze zijn goed verpakt en snel verstuurd. Producten voldoen aan de verwachting. Gemiddelde prijs is lager dan andere shops.

Binnen 24 geleverd

Super binnen 24 uur geleverd

Super snelle levering

Overzichtelijke site. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kwaliteit van de verf Wijzonol die we besteld hebben behoeft geen verdere toelichting.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en goede producten!

Bestelde spullen snel in huis, goed verpakt en heel fijn materiaal om mee te werken!

Betaalbaar en vlot

De beits die ik had besteld, was (vergeleken met andere leveranciers) betaalbaar. Na het plaatsen van de bestelling is het vlot geleverd via PostNL.

Snelle levering!

Snelle levering. Prima prijs.

• Klantenservice

Ze hebben alles en leveren vlug

Ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had, en het werd echt snel geleverd. Prima!

Lekker snel geleverd

Ik had de verf binnen een paar dagen binnen ondanks Koningsdag. Ik moet de verf nog gebruiken en ga ervan uit dat het de juiste kleur Iis die ik heb besteld.

Superbedankt

Het was de eerste keer dat ik iets bestelde bij jullie. Renovatievlies, 2 stuks om te beginnen en te proberen. Ewel, super tevreden over het product. Binnenkort beste ik er nog . Prijs = kwaliteit Enkel jammer dat de levering niet zo vlot verliep. Zouden leveren tussen 13 en 15u. Het was uiteindelijk 20u20. Moet je dan afspraken annuleren en thuis blijven. Jammer.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo