Laden reviews...
3.303 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een overwegend positieve ervaring met snelle levering en betrouwbare service. Klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en de goede verpakking. Sommige reacties melden voorraadproblemen, kleurverschillen of levertijden, maar de reacties zijn meestal snel en behulpzaam. Over het geheel genomen waarderen klanten de winkelervaring positief.
Frans
Nieuwkuijk
De dag na de bestelling al geleverd, lekker snel dus.
Rochee
Maastricht
Goede service, snelle levering, mooie prijzen
PETRA
Koudum
Bestelling conform opdracht ontvangen. Product in prima verzendverpakking.
Arno
Hulshorst
levering vliegensvlug en prijs gunstig
Roland
Beersel
Snelle levering goed weekend apparaat
Jan
De Zilk
Levering ging heel snel, volgende dag met PostNL. Ik koop alleen als PostNL levert, vind ik de beste
Bert
Amsterdam
ben in m’n nopjes met de kwaliteit, prijs en snelheid waarmee de producten geleverd worden
Loes
Eext
Kwaliteit is top. Snelle levering. Zoals afgesproken bestellen en volgende dag al binnen.
Netty
Den Haag
Jammer dat er geen roersstokjes bij zaten
Beveelt niet aan
Ron
Burgh
Vriendelijke klantenservice. Product snel verzonden.
Dennis
Dordrecht
Beits besteld en het werd snel verzonden. Van PostNL 3 meldingen gehad dat het bezorgen op de bewuste dag niet zou lukken (afleveren bij een PostNL punt en ok 09:35 al de melding dat het niet lukt). Inmiddels dus 3 dagen verder en nog geen beits. Email gestuurd maar De Verfzaak, dat ik nog steeds mijn beits niet had en wat de opties waren. Kreeg ik een standaard mail terug met de track and trace code en dat ze er pas wat mee gaan doen als er 5 werkdagen (!) geen updates meer zouden zijn geplaatst door PostNL. De volgende dag de melding van PostNL dat het pakket beschadigd was (gek hè? Na 4 keer de bermzorgbus in en uit gegooid te zijn) en dat het pakket retour gaat naar de afzender. Weer een mail gestuurd maar De Verfzaak. Binnen 45 minuten antwoord dat de bestelling opnieuw verstuurd zou worden. Binnen 24 is deze ook geleverd. Is het toch nog goed gekomen.
Ferry
Soest
Goed verlopen de bestelling top.!!
Bertus
Oldebroek
goed en snel geleverd
Jan
Raalte
Bij de verfzaak kan ik bijna altijd alles bestellen wat ik nodig heb. Met de keuze naar de winkel of laten bezorgen.
Marc
Venlo
Betaalbare prijzen
Petra
Best
Telefonisch goed bereikbaar en levering is correct en snel
Walter
BELTRUM
Goeie producten en erg snel geleverd.
Marjan
Vledder
Steeds topproducten en bij twijfel voor aankoop , goed advies van de servicelijn.
Dirk
Merelbeke
Verf goed verpakt en snel geleverd. Maar voor een homogene verf moet nog minuten worden geroerd. Dat had in het schudapparaat echt veel beter gekund.
Beveelt niet aan
Gijs
Diepenveen
Geachte lezer, Ik ben blij dat ik voor jullie heb gekozen. Een ding wil ik graag zeggen, de bestelling is niet rechtstreeks naar mij verzonden. Ik moest eerst 3 kilometer rijden voor de bestelling op te halen. Ik weet zeker dat ik mijn adres had doorgegeven. Vriendelijke groeten Mia Seerden - Heijlen
Mia
Weert
Keurig verpakt en snelle verzending van het product
Monique
Nieuwe Niedorp
Amsterdam vernis aangeschaft. Bestelling werd binnen 5 dagen geleverd.
Jantine
Maasdijk
Jammer dat post nl aangeeft dat het de volgende dag tussen 15.en 17.00 zouden bezorgen dat hebben ze drie keer herhaald. Duur dus drie dagen dat je thuis zit te wachten. Verf is prima
Andrew
Bemmel