Ik zocht om Faber kleurpotloden, kon hier goed terecht. Voor herhaling vatbaar

alles tip top geleverd

goede ervaring, ik zal in de toekomst nog meer bestellen.

• Klantenservice

Goede producten, en zeer goede service

• Klantenservice

Alles duidelijk en prima geregeld

Prijs en kwaliteit is uitstekend

Volgende dag al geleverd

• Klantenservice

Slechte communicatie. Onjuiste levertijden.

Slechte communicatie en slecht voorraadbeheer. Ik wacht inmiddels al bijna een maand op mijn behang, terwijl de levertijd 6 tot 7 dagen zou zijn. Elke keer wordt er beloofd dat er actie wordt ondernomen en dat ik op de hoogte word gehouden van de voortgang. In de praktijk word ik echter nergens over geïnformeerd en wordt er geen contact met mij opgenomen. Ik heb inmiddels al vijf keer moeten bellen om naar de status van mijn bestelling te vragen, terwijl deze twee weken geleden al geleverd had moeten zijn. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling geannuleerd en besteld bij een bedrijf dat het product daadwerkelijk op voorraad heeft.

helemaal top

Mooie prijzen. Levering zoals men belooft, snel en goed verpakt.

Gewoon top

Makkelijk te bestellen,netjes gesprijsd en super snel geleverd.

Snel en voordelig!

Inmiddels twee keer besteld bij dit bedrijf en beide keren werd snel bezorgd en was de prijs scherp. Ik zal hier zeker weer terugkomen!

• Klantenservice

Goede kwaliteit en goede service , ik raad aan.

Geweldige service

Product top tegelverf en 2 x grote blik muurverf. Binnen 24 uur stond t voor mijn deur. Ongelofelijk. Wat een service. Roerstokjes erbij ook handig. Ja zou zo weer bestellen. M vr gr C VD B

• Klantenservice

Klantvriendelijk, eerlijk en super service

Wij hadden Histor verf besteld een aantal potten zat een foutje in, fotos gemaakt naar ze toe gestuurd en de volgende week dag werden de nieuwe potten thuis gestuurd en kan ik mn verf klus gewoon afmaken!!! Super klantvriendelijk mensen top service! Als ik nog een keer verf nodig heb weet ik ze te vinden!

Gewoon goed

De levering kwam dag later als eerst aan gegeven maar naar een belletje werd het snel geregeld en de volgende ochtend als eerst geleverd

• Klantenservice

Alles netjes geleverd volgens bestelling zeer tevreden over de afhandeling topbedrijf

• Klantenservice N.v.t.

Hartstikke goed. Goedkoop, snel en nauwkeurig

Scherp op de prijs, supersnelle levering, altijd de goede kleur, prima website

Top!!

Zeer snelle levering en de prijs is ook zeer goed.

• Klantenservice N.v.t.

Top product en top levering

Snelle levering, goed verpakt, prima prijs.

• Klantenservice

Putdeksels zien er uit als nieuw zeer goede verf om over roest direct te verven en mooi resultaat

• Klantenservice

Ik had mijn bestelling op een verkeerd huisnummer laten bezorgen, waardoor het retour ging. Na telefonisch contact is er direct een nieuwe opgestuurd. Super bedankt!! En dank voor het vertrouwen. Dit bedrijf is één aanrader.

• Klantenservice

Te laat geïnformeerd en verkeerde kleur geleverd

Op de website staat levering dag nadien. Bestelling geplaatst woensdagavond en maar zaterdagavond om 16u bericht ontvangen dat de 2.5l potten niet in voorraad waren. Onmiddellijk geantwoord dat ze de rest van de levering al mogen opsturen. Maar heb maandagavond uiteindelijk zelf moeten bellen om te informeren. Dan gingen ze terugbellen of de 2,5l potten al binnen waren bij de leverancier maar Is ook niet gebeurd. Dinsdagavond eindelijk bestelling ontvangen maar 1 pot van 2,5l had het verkeerd kleur. Dus op woensdag opnieuw contact moeten opnemen om dit te melden en een nieuwe pot laten op te sturen die is dan vrijdag namiddag toegekomen en vrijdag was de laatste dag van de schilder. Dus veel stress en gedoe waar dit veel vlotter had kunnen lopen.

Was heel goed.

• Klantenservice

Snel en correct geleverd na een goed advies gegeven te hebben.

Alles perfect in orde.

Goed , snel geleverd

Op zich goed, alleen als je 3 soorten verf besteld dat er dan maar 1 roerstokje bij gedaan wordt vindt ik een beetje karig

goede buitenbeits

Lekker snel geleverd. Dekt goed op de tuintafel en is waterafstotend. Super product.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo