Laden reviews...
3.316 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een overwegend positieve ervaring met snelle levering en betrouwbare service. Klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en de goede verpakking. Sommige reacties melden voorraadproblemen, kleurverschillen of levertijden, maar de reacties zijn meestal snel en behulpzaam. Over het geheel genomen waarderen klanten de winkelervaring positief.
Snel geleverd en de juiste kleur.
Naushad
Delfzijl
heldere website, werkt treffend
tjeerd
Nieuweroord
Snelle levering en uitstekende service! Alles is netjes en op tijd aangekomen. Producten zijn van topkwaliteit. Zeer tevreden, ik bestel hier zeker nog een keer!
Sergiy
Exloo
Alles goed te bestellen voor een mooie prijs en snelle levering
Fred
Spijkenisse
Prima klantenservice
RM
Zoeterwoude
Ytje
De Kiel
Prima product, concurrerende prijs, snelle levering en keurig verpakt. Ik kom hier zeker terug!
Bert Jan
Zeeland
Zooals afgesproken hun afspraak nagekomen.
Johnny
Amsterdam
Patrick
Axel
Duidelijk website snelle levering
Ed
Almere
Snelle levering, goed verpakt. De vorige keer tevreden, nu terug. Goede kwaliteit.
kurt
Veldegem
Bestelling verf was "kwijt" bij Postnl, de Verfzaak heeft mij opnieuw alles gestuurd en zelf met Postnl het verder afgehandeld, dus voor mij als klant prima geregeld
Mathieu
Aldeboarn
Alles gaat volgens planning en boekje alleen jammer dat de vervoerder het niet snapt was als sceptisch over de vervoerder met eerdere ervaring en dat werd weer bevestigd zo rommelig de chauffeurs praten geen Nederlands en gebrekkig Engels dus vragen stellen kan je vergeten mijn tip is afscheid nemen van de vervoerder en kijken naar een betrouwbare transport firma . Maar bij de verfzaak kan je goed en best goedkoop verf kopen niet slecht in deze tijd .
Wim
Helmond
Goede deals en ook snelle levering.
Susan
Sint-Michielsgestel
Het verf is met heel veel kleuren en is dikke verf en goede verf om schilderijen te maken
Salma
Drunen
Alles heel vlug en proper geleverd ook hun prijzen zijn heel goed zeker een aanrader
cedric
Dentergem
Super geholpen door klantenservice ivm grote bestelling duurde levering iets langer als normaal. Ik werd hier goed en duidelijk over geïnformeerd. Een artikel ontbrak werd meteen verstuurd. Levering kwam met bakwagen super aardige chauffeur Top bedrijf
Patricia
Ede
De volgende dag al geleverd! Super snel. Alles was goed verpakt en de verf was mooi!
Sofie
Nootdorp
Ruime keuze en snelle levering.
Henk
Hapert
Hele goede ervaring, was me 1ste bestelling en was snel geleverd maar ze hadden wel een verkeerd blik gestuurd en was ingedeukt. Gelijk mailtje gestuurd en mocht het verkeerde ingedeukte blik houden en de volgende dag kreeg ik me goede kleur. Dus goede service en goed e-mail contact dus zeer tevreden.
Norah
Almere
Super snelle levering. De vrijdagmiddag besteld. Zaterdagmorgen aan de deur. Dezelfde verf was meer dan dubbel zo duur in België. Alles mooi verpakt Volgende week kunnen we schilderen in ons nieuw appartement
Steven
Gent, België
Er was een probleem en die werd heel snel en goed opgelost. Zeer tevreden.
Nic
Badhoevedorp
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd? Nou nee, echt niet. Kan uiteraard gebeuren dat een product even niet leverbaar is, maar het zou dan wel fijn zijn als het bedrijf zelf de volgende (werk) dag even contact opneemt in plaats dat je als klant 7 dagen na de bestelling maar eens navraag moet gaan doen om dan te horen wat de stand van zaken is. Zeer matig dit.
Beveelt niet aan
Edwin
Rotterdam
Snelle levering!
Sevim
Almelo
Bestelling e.d. ging zoals het hoort. I.v.m. beschadiging is het niet afgeleverd, ook prima. Vervolgens nog niets gehoord v d nieuwe levering en hoe dat in z'n werk gaat. Dat is raar, ik heb tenslotte betaald. Graag reactie hierop.
Beveelt niet aan
Jur