prima ervaring

Snel op kleur geleverd!

Snel op kleur en netjes geleverd!

Supersnelle en perfecte levering

Zeer tevreden!

Prima service !

Had de verf met spoed nodig en werd dezelfde dag verstuurd

Bijna perfect

Het bestellen was makkelijk en de levering is goed gegaan. Wel moest ik nog naar de winkel om roerhoutjes, want die zaten er niet bij. Als ik verf koop in de bouwmarkt krijg ik die er altijd bij.

Tevreden

Tevreden, snelle levering

Onder de indruk!

Wow, binnen 24 uur was mijn bestelling er. En voor elk blik verf keurig een goeie dikke roerstok. Voor ik de bestelling deed had ik een vraag en de dame aan de telefoon stond mij erg vriendelijk en netjes te woord. Hier ga ik weer bestellen!!!

Super,betaalbaar,kwaliteit en snel

Zie de bovenste zin. Bij vragen krijg je vlug antwoord en je wordt snel geholpen.

Hele goede snelle levering

Ovetzichtelijke website, snelle afhandeling

Zie boven

Snelle kevering

Na de bestelling was er heel snel actie voor de levering mooi op tijd te halen. Was alleen jammer dat er verkeerd produkt werd geleverd. Er was een retour actie nodig en een nieuwe juiste levering. Prijs is ook heel positief.

Top behangz belabberde bezorgdiens

Niets aan te merken op het behang wat mooi zwaar van kwaliteit is en goed te verwerken. De bezorgdienst echter bevalt me slecht.. Dit is de tweede achtereenvolgende bestelling die niet op de afgesproken avond bezorgd wordt, ik wacht momenteel nog op bezorgpoging 3 van mijn tweede bestelling.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en goede klantenservice

Mooie website, snelle levering en ook de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam.

Goede ervaring

prima dienstverlening

Na een dag was de levering daar al, goed verpakt en stipt geleverd.

Prima prijs

Prima prijs en erg snelle bezorging. Zeker aan te bevelen en ga hier vaker bestelling plaatsen

correct

Nadat ikzelf gebeld heb waar mijn bestelling zich bevond was het een vlotte verdere afwerking

• Klantenservice

Mijn bestelling was snel in huis.

Verkeerde verf geleverd

De verfzaak had de verkeerde verf geleverd. Wat kan gebeuren . Gelijk werd de juiste verf nageleverd. Goede communicatie via de mail gehad hier over . Fijn dat je gelijk antwoord krijg op de verkeerde levering .

Super goed

Netjes op tijd mijn beits gekregen en goede prijs zeker aanrader om weer bij jullie te bestellen vr.groet F.W JANSEN.

Verpakking en product beschadigd

Het kwam netjes optijd binnen . Alleen de verpakking was zwaar beschadigd en het leek wel of dat het verfblik was open geweest. Gelukkig was de inhoud in orde

Correcte en snelle levering

Conform de verwachtingen is de bestelling correct en snel geleverd. Het klussen kan beginnen.

perfect

goede service , vlot en op tijd geleverd.

Goede informatie ,

Ik had na een tijdje zoeken op de site nog wat info nodig, ik had telefonich contact, heel vriendelijk en duidelijke informatie gekregen.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo