Verf wordt snel geleverd en is een stuk goedkoper als in de bouwmarkt

Juiste verf

Fijne aanbieding snelle levering

Bestellen en levering ging vrij snel. Wel vond ik het op mijn telefoon onhandig om de verfkleuren opnieuw te zoeken nadat ik iets in de winkelwagen had gedaan. Zoeken op naam of nummer ging niet altijd even soepel op de telefoon. Verder prima. En natuurlijk fijn dat er een mooie aanbieding was

Zeer slecht

Bij bezorging was een emmer verf lek . Heb ik een melding van gemaakt. Met juiste kleur verf die lek was, heb ik verkeerd kleur gekregen. Moest ik de verkeerde kleur terug sturen, en ze zouden mij de juiste kleur toesturen. Heb ik niet gedaan, had geen vertrouwen dat ze mij de juiste kleur zouden sturen. Heb ik de verkeerde kleur, maar gehouden. Zeer slecht service

• Klantenservice

Zeer prettig en vlot geregeld.

Makkelijk bestellen, goede producten en makkelijk ophalen. Wat wil een mens nog meer!

• Klantenservice N.v.t.

De levering van mijn bestelling is vlot en volgens afspraak geleverd

Het aanmaken van een account lukt niet, heb me dan als 'nieuwe gast' aangemeld, ook al heb ik in het verleden al enkele bestellingen geplaatst. Het contact met de klantenservice verliep niet vlot, behoorlijk onvriendelijk en ongeduldig.

• Klantenservice

materiaal is nog niet verwerkt.

Prima afhandeling

Verf was moeilijk aan te komen, maar gelukkig nog in voorraad bij de Verfzaak

Weet ik nog niet

Mijn laatste bestelling heb ik nog niet ontvangen! Nochtans zou die vandaag geleverd worden. Bij mijn eerste bestelling was alles dik in orde. Kunnen jullie dit even checken aub? Mvg Geert

Snel

Zeer snelle levering en makkelijk te bestellen

Picobello

Vriendelijke en goede bezorging

Bestelling goed verzorgd

Na dat ik mijn bestelling had geplaatst ben ik goed op de hoogte gehouden.Product goed ontvangen.

• Klantenservice

Top kwaliteit en top geregeld!

Dank voor de snelle verzorging/ verzending.

Heel tevreden over klantendienst

Mijn verf kwam heel snel aan, spijtig genoeg bij de levering was de verfpot gebarsten en uitgelopen, ondanks dat het heel secuur verpakt was. Wat kan gebeuren met sommige bezorgdiensten. Gelukkig waren ze bij de klantendienst heel vriendelijk en kreeg ik na 2 dagen alsnog een nieuwe pot verf. Al bij al is alles goed verlopen. Ik bestel zeker opnieuw!

• Klantenservice

Zeer snel een probleem opgelost!

Twee blikken verf besteld bij de verfzaak. Echter bleek in het blik waar mengverf in had moeten zitten, geen kleur te zijn toegevoegd. Na een belletje en een mailtje met de klantenservice, had ik binnen 2 dagen een nieuw blik in huis met de juiste kleur! Heel snel en netjes opgelost vanuit de klantenservice! Oh, en uiteraard erg blij met de bestelde verf! ;)

• Klantenservice

Super snelle levering, netjes verpakt!

Het hele huis aan de buitenzijde is ermee behandeld, heel fijn spul! met vriendelijke groet, Kees

Zoals het moet

Alles snel geregeld. Goed verpakt. Bestelling correct. Potten verf wel nog niet open gedaan. Prijs viel ook mee.

Heel tevreden

Kwaliteit voor een mooie prijs

Snel en goede service

Producten snel in huis. Direct een goede oplossing bij een product met productiefout. Zonder problemen geld terug gekregen en de volgende dag al op m’n rekening.

Duidelijke website, snelle levering

Goede informatie op de website om een keuze te maken Snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Iets mis gegaan bij verzending waardoor ik heb moeten bellen om de bestelde verf te krijgen

Pas na 5 dagen ontvangen na bellen waar het bleef. Neem aan dat de verfzaak hier geen invloed op had, maar de vervoerder. Dus toch 5 sterren.

Top geregeld

Goede service, snelle levering en scherp geprijsd,

Snel toegekomen.

De bestelling was snel afgerond en geleverd. Helaas was de doos, waar "fragile" stond over geplakt toch fel beschadigd. Het blik verf was een beetje gedeukt maar niets ernstigs. Ik hoop dat de verzaak niet moet bij betalen voor fragiele pakjes want dat wilt bij de koeriers niet altijd iets zeggen. Ik heb dit ook laten weten aan de koeriersdienst.

Top zaak

Super snel bezorgd en goedkoper dan bouwmarkt

• Klantenservice

Makkelijk te bestellen, snelle service.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo