Goed en snel geleverd

• Klantenservice

Snelle en juiste levering - voor weinig geld

Goede levering. Goedkoop.

• Klantenservice

Eerlijke prijzen en snelle bezorging.

mist het beloofde verfstokje

Snelle levering,

Top sevice

• Klantenservice N.v.t.

Mijn bestelling is niet geleverd

Ik heb een mail ontvangen dat mijn bestelling niet geleverd kon worden en vernietigd zou zijn ivm beschadigingen , ik vraag mij af hoe dit verder moet , heb al reeds betaald, Mvg Nancy jonck

Geeft een mooi resultaat

Geeft een mooi resultaat, standtijd valt nog af te wachten. Aangebracht op een oude teerverf, deels nieuw hout verschil is onzichtbaar na afwerking.

• Klantenservice N.v.t.

Goed verf en goedkoopste leverancier

Ik heb hier twee poten verf van Flexa gekocht. Ze tevreden over de verf maar ook over deze site, want ze waren veel goedkoper dan de grote bouwmarkten! Ook kreeg ik een gratis roerstok. Dat heeft mijn leven weer een stuk makkelijker gemaakt.

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd.

• Klantenservice

Snel en netjes verzonden.

Is wel okay.

Ze gebruiken wel erg grote verpakkingen voor een blikje verf. Onze planeet gaat daar aan kapot... (Vervoer, materiaal enz.) Ze hebben beterschap beloofd. Dat is netjes!

• Klantenservice N.v.t.

Doosje met uitstekende inhoud. Alles netjes ingepakt.

Snel geleverd!

Gekregen wat ik verwachtte en snel geleverd. Alleen jammer dat de bezorger van Post.nl hardhandig de doos in de schuur had gezet zodat de deksel los was en verf lekte. Verder zeer tevreden!

• Klantenservice N.v.t.

keurig verpakt op tijd geleverd ga zo door

Uitstekende service

Veel producten en snel geleverd.

• Klantenservice

prima, prijs kwaliteit en snelle service

tevreden over het bestellen, de service en zorgvuldig verpakt.

• Klantenservice

Fijne website en snelle levering.

Het uitzoeken van de verf d.m.v. filtering ging heel goed, evenals de kleur. Dit maakt de website fijn om te gebruiken. En de volgende dag geleverd. Prima!

Super snelle levering

Kwaliteit, correct, betaalbaar

Levertijd was in orde. De communicatie is helder. De materialen heel goed verpakt

• Klantenservice

Komt de afspraak na, en een goede prijs En geen verzendkosten

goede verf

De voor mij bekende dekkende verf, ideaal voor mijn doel.

Excellent service

I have ordered from this store a lot recently and their service is excellent. Fast delivery, and great paint. Very happy

Snel en goedkoop geleverd

Ik zal hier voortaan mijn bestelling(en) plaatsen. Super bedankt, Freddy

• Klantenservice N.v.t.

Prima, goede service en zeker gezien het feit dat ik zelf verkeerde verf had besteld, blik had geopend en dat het toch gewoon retour kon.

• Klantenservice

Snel geleverd Geen korting gezien (nog) Aflevering door koerier slecht De doos met verf is waarschijnlijk in de auto op zijn zij gelegd . Ook zette de koerier de doos op zijn zij in de deur opening De verfblik heeft daardoor gelekt .

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo