Gewoon prima. Scherpe prijzen en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Gewoon prima. Scherpe prijzen en snelle levering. Wat wil je nog meer?

• Klantenservice N.v.t.

Mijn bestelling was beschadigd en werd retour gezonden, en werd na de mail van mij een nieuw pakket toegezonden.

Tevreden

Snelle levering goede kwaliteit

• Klantenservice

Er waren wat problemen met de bezorging (door een andere dienst dan de verfzaak), de verfzaak heeft dat meteen opgepakt en een nieuwe pot verf gestuurd. Heel erg fijn!

Perfecte levering

Goed product met correcte gebruiksaanwijzing Snelle levering in onbeschadigde verpakking

Zeer snelle levering.

Maken de belofte waar. Vandaag besteld, morgen in huis. Super fijn.

Top.

Goede prijs en snelle levering.

• Klantenservice

Een vlugge en perfecte levering

Vlug geleverd, alles goed verpakt

• Klantenservice

Goede kwaliteit en snelle service.

Een aanrader.

• Klantenservice

Contact en werd gelijk geholpen.

Ik zal het post pakketje ontvangen. Maar het gaat zeer slecht met de leveringen bij post nl. en contact gaat ook niet. Je kunt ze niet eens telefonisch bereiken. Ik had de verfzaak gebeld. En werd direct geholpen. Ze hebben zelfs gezegd dan als ik het tot vrijdag niet zal ontvangen dat ze dan een nieuwe blikje verf op de post zouden doen. Gelukkig heb ik het ontvangen. Mijn dank is groot. Een 10 voor de verfzaak En -10 voor post nl.

Vlot en keurig

• Klantenservice

Betrouwbaar en op tijd leveren

Prima geleverd

• Klantenservice

Had liever niet gezien dat pakket bij de voordeur was neergezet!

Verf is prima, maar het is niet mogelijk op de site vd transporteur de optie plaatsen bij de voordeur weg te vinken!

• Klantenservice N.v.t.

Keurig op tijd en goed verpakt geleverd

Bestelling nog niet ontvangen

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen

• Klantenservice N.v.t.

Dekt goed en wrijft goed uit

Is een makkelijk te gebruiken verf .Zeker een aanrader

Slecht!!!!

Heb primer ral 9010 gevraagd en krijg White Prijs vermeld aan 40,95 zonder kosten maar betaal 45 zonder kosten. Wat kan er nog meer fout gaan ? Resultaat:moet 2 lagen verf ral 9010 aanbrengen in plaats van 1 bij korrekte levering primer ral9010 Sterke service

• Klantenservice

Goede verf voor een mooie prijs

Makkelijk om dezelfde verf te vinden die al op de muur zit alleen wel voor een betere prijs. Levering vlot en goed aangekomen!

Makkelijk en snel

Snelle levering en makkelijk te bestellen

• Klantenservice N.v.t.

zeer goede ervaring waarvoor dank

service en snelle levering aan te raden prijs kwaliteit is uitstekend.

• Klantenservice

Alle drie de blikken verf zijn beschadigd.

Drie blikken van 1 liter Beits besteld en ontvangen in een enkele golfkartonnen doos die duidelijk was gevallen. PostNL was het bezorgbedrijf. Gelukkig wordt de beits in een bak gebruikt, want alle blikken zijn zwaar beschadigd. Gelukkig zijn ze niet opengebarsten.

Zelfgemaakte verf ipv originele

Een bestelling gedaan voor een Histor verf en kreeg een gemende verf omdat schijnbaar het originele uitverkocht was. Hiervan was geen melding gemaakt op de site. 2X 2,5 L wel goed aangekomen.

• Klantenservice

Verf wordt snel geleverd en is een stuk goedkoper als in de bouwmarkt

Juiste verf

Fijne aanbieding snelle levering

Bestellen en levering ging vrij snel. Wel vond ik het op mijn telefoon onhandig om de verfkleuren opnieuw te zoeken nadat ik iets in de winkelwagen had gedaan. Zoeken op naam of nummer ging niet altijd even soepel op de telefoon. Verder prima. En natuurlijk fijn dat er een mooie aanbieding was

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo