Top- en snelle service

mooie kleur, goed dekkend

Super fijne website met goede optie om kleuren virtueel te testen in je ruimte. Snelle levering. De kleur was erg mooi en de verf dekt goed. Minpunt is dat de aanbevolen hoeveelheid verf te weinig was voor het oppervlak wat ik wou schilderen... gelukkig was ik eigenwijs en had ik teveel besteld waardoor ik nu precies uitkwam

Snelle en correcte bezorging

Erg blij met mijn product, werd netjes verpakt en snel bij mij thuis bezorgd.

• Klantenservice

Snel, goed verpakt, faire prijs

De titel zegt het al, dik in orde. Vooral de verpakking was erg goed, Graag nogmaals !

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en goede prijs

• Klantenservice

Snelle levering, goed verpakt.

Gewoon klasse

Besteld en snel geleverd en steeds op de hoogte gehouden wanneer het geleverd werd een echte aanrader

• Klantenservice

Snelle service, matige verpakking.

Goede producten voor een juiste prijs. Tevens snelle levering. Helaas drie 1 liter blikken in een krappe doos gepropt. Hierdoor kunnen de potten niet schuiven, echter de doos alleen biedt maar weinig bescherming. Hierdoor de doos kapot en twee van de drie potten gedeukt, waar van één pot hierdoor moeilijk te openen en, vooral, lastig luchtdicht te hersluiten is. Overigens prima dat jullie een roerstokje meesturen, echter als je twee verschillende bestelt en gaat schilderen, moet je alsnog opzoek naar een 2e stokje.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en netjes verpakt.

Verkeerde kleur geleverd

Helaas verkeerde kleur gekregen. Zou binnen 2 dagen opgelost worden. Na een week nog niks vernomen.

• Klantenservice

Goede en snelle levering !

Goed en snel geleverd tegen een redelijke prijs ! volgende keer weer !

Service zoals het hoort!

Goede snelle levering! Om 9.00 uur besteld en zou de volgende dag bezorgd worden! Maar aan het eind van de middag al bezorgd! We wisten niet dat ze dezelfde dag al zouden komen dus als je niet thuis bent staat er voor €400 verf voor de deur!

Goed geregeld

Was goed en snel.

Super!!!

Je wordt heel goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats vindt. Vandaag besteld is letterlijk de volgende dag in huis. Wat zeker niet onbelangrijk is dat je niet te veel betaald.

Betrouwbaar

Goede producten en prijs kwaliteit klopt helemaal!!

• Klantenservice

Goeie kwaliteit en een scherpe prijs

Snelle levering, goeie kwaliteit en een scherpe prijs!

• Klantenservice

Perfect, snel en kwasten gratis meegeleverd

Perfect, snelle levering en gratis kwasten meegeleverd.

Super tevreden

Hele vlotte levering. Alles was goed verpakt in een stevig doosje. Super tevreden over De Verfzaak. Een aanrader.

Zeer scherpe prijzen

Het gewenste product kent de scherpste prijs en de levering qua termijn en bezorging behoort ook tot de top.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en beste verkoopprijs!

zoals het hoort , prima.

Prima geregeld . Netjes op tijd. Niks mis mee. Redelijk prijsje . Voor herhaling vatbaar .

Supersnel

Snel geleverd en netjes verpakt

• Klantenservice N.v.t.

perfect, snel geleverd goed verpakt

Prima, dank je wel

• Klantenservice

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo