De Verfzaak is een beetje zuinigjes.

Bestel twee potten verf van 1 liter en verschillende kleuren. Krijg dan 1 roerstokje erbij.

Zeer snelle levering

Goede website, makkelijk keuze te maken!

Snelle levering goede service

Snel geleverd en snelle goede service. De spullen worden goed en netjes verpakt. Sommige items waaronder verfrollers staan op de website als “spatvrij” maar laten een hoop verf achter en spatten wel degelijk.

Op tijd en top geleverd

• Klantenservice

Snelle levering, netjes ingepakt.

Snelle levering, compleet. Alles was ook goed ingepakt om lekken te voorkomen.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en prima communicatie

• Klantenservice N.v.t.

Goede prijzen en levering komt aan als afgesproken.

Zeer tevreden met de ruimte keuze en prijzen.

Tevreden

Bestelling volgens afspraak geleverd goed en degelijk verpakt.

• Klantenservice N.v.t.

Uitstekend wat betreft prijs - kwaliteit

De Verfzaak zeer goede service. De winkel in Maastricht viel echt tegen. Heb dit reeds in een vorige beoordeling uitgelegd.

topproduct

topproduct snel bezorgd

Perfect bedrijf

Duidelijke website, snelle levering en goedkoper dan de concurrentie!

• Klantenservice N.v.t.

Zeer vlug verzonden en ontvangen. Toen bleek dat mijn bestelling niet compleet was, hebben ze het ontbrekende zeer vlug nagezonden. Waarvoor mijn dank! De prijzen zijn best voordelig! Ik zal hier nog zeker aankopen!

• Klantenservice

Bekende kwaliteit, redelijke prijs, snel geleverd!

Gewoon een goede ervaring met deze leverancier.

Gewoon ok.

Alles zoals beloofd. Mooie prijs.

• Klantenservice N.v.t.

Doet wat er staat, dekt in een keer, geweldig.

Niet goed

Had verf besteld had het ene deel ontvangen en andere deel (verfcode niet ) maar had wel betaald ,dus er weer achteraan hebben het geld wel terug gestort , heb het ergens anders besteld en gekregen

Waardeloze klantenservice

Helaas per ongeluk de verkeerde verfcode doorgegeven. Direct na bestelling gebeld maar wat bleek de klantenservice werkt niet op zaterdag. Bestelling kon ik niet online annuleren en op maandag meteen contact gezocht met de klantenservice. ‘Nee de bestelling is niet te annuleren en ze nemen de gewone zwarte ral9005 niet terug. Uw fout dus wij lossen het niet op.’ Daar kwam het op neer. Ik vind het waardeloos dat je niet binnen een uur kan annuleren. Erg slecht dit.

Super snelle service

Super snelle service en levering

Snelle en goede levering

S'middags besteld en volgende ochtend stond de bezorger om 09.30 uur voor de deur met de bestelde artikelen.

Livreur tres gentil

Livreur très gentil. Très contente de la livraison.

• Klantenservice

Mooi & gemakkelijk te gebruiken.

Het is een supergoed product, wat een mooie en levendige uitstraling geeft aan je schutting. Wat het net geen 10 maakt, is dat je in de praktijk gemiddeld 6-7m2 uithaalt per liter en geen 10-12m2 (tenzij je een drukspuitregelaar gebruikt met minimale spuitmondopening). Voor de rest is een superproduct! Zeker aan te raden.

• Klantenservice N.v.t.

Verf was goedkoper dan elders. Alleen bezorging was zeer slecht.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo