Perfecte service!

In eerste instantie was de bestelling niet compleet, maar toen ik dit (pas een paar dagen later) 's ochtends aangaf, werd de rest dezelfde dag nog geleverd. Misschien logisch, maar toch heel netjes.

Snelle levering van het bestelde product

Snelle levering van het bestelde product

Alleen de witte is niet echt hoogglans 1016, glans niet zo De taupe is goed

• Klantenservice

Perfect en supersnelle levering.

Nu reeds 2 keer besteld en alles is goed aangekomen en zeer snel geleverd. De prijzen waren ook goed.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, goede prijs. Goed verpakt. Hier ga ik vaker bestellen!

• Klantenservice N.v.t.

Heel vlug en goed verpakt

Goed alleen jammer dat wij de verf terug moesten sturen. Was niet de goede verf helaas. Wachten nu.op de terugstorting van ons geld. Hele vlugge en goede service. Met vriendelijke groeten kees ham

Duidelijke website. Bestelling uitstekend. En snelle levering. Top

Keurig geleverd.

Nvt

• Klantenservice N.v.t.

Tijdens werkzaamheden kwamen we er achter dat we niet uit zouden komen met onze voorraad. Snel via internet een bestelling geplaatst en deze werd de volgende ochtend bij ons (gratis) bezorgd.

• Klantenservice N.v.t.

Voor het eerst dat ik een bestelling gedaan heb bij de Verfzaak. 2 stuks douglasolie van 2.5l besteld ivm de gratis verzendingskosten boven de €50,00, hierbij kwam ik nog voordeliger en goedkoper uit. Goede en snelle aflevering

Uitmuntend

Snelle bezorging en prima kwaliteit

Waardeloos

Onvriendelijk personeel. Verkoopt je dure troep terwijl er een veel betere aanbieding is op de site. Ruilen kan natuurlijk niet meer. De hoge scores op deze site zijn ook een beetje verdacht. Op trustpilot stikt het van de lage scores en hier heeft alles een 9....

• Klantenservice

Bestelling kwam een dag eerder

Fijne en duidelijke site, bestelling is optijd bezorgd, een dag eerder zelfs. Producten zijn gewoon goed en super voordelig!

Snelle en correcte levering

Product besteld en de volgende dag in huis. Product is zoals omschreven en netjes verpakt. Enkel op de site was niet geheel duidelijk of ik het juiste product had besteld en daarom vooraf de klantenservice gebeld. Deze heeft uitleg gegeven. Het plaatje van het product verandert namelijk niet mee en blijft bijvoorbeeld bij Beits op eiken staan terwijl ik Teak moet hebben

Uitstekende service

Dag na bestelling ontvangen, kwaliteit prijs uitstekend

Goedkoper dan de bouwmarkt

Snel geleverd, prima!!!!

Goede service, vriendelijke mensen

Goede service. Er was iets misgelopen met het leveren van mijn bestelling. Snel een telefoontje naar de vriendelijke helpdesk en was direct in orde.

• Klantenservice

Duidelijke website, nette prijzen en redelijk vlot geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze, snelle levering en goede prijzen

Prima zaak!

Goede prijs/kwaliteit en snelle verzending

Supersnelle levering

Met een paar klikken besteld en de volgende dag geleverd

snel geleverd

• Klantenservice

Zoals afgesproken alles keurig op tijd geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Goed product,snelle levering en een goede prijs

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo