geleverd wat besteld

goede aanbieding 3 liter

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering g en klantgericht

Bestelling snel geleverd en toen deze deels niet werd bezorgd werd dit super vlot alsnog geregeld!

• Klantenservice

Goede geprijst, keurig en snel geleverd

Voor kwalitatieve goede verf een prima alternatief voor de bouwmarkt. Ook fijn dat de prijs van de dure verf beduidend lager ligt als elders. De verf blijft overigens nog wel flink aan de prijs, maar is wel ven zeer goede kwaliteit. De website is lekker overzichtelijk. En natuurlijk een snelle levering.

Snelle levering!!

Goede ervaringen, snelle levering!!

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Doen wat ze beloven.

Van het moment van bestellen tot de aflevering perfect op de hoogte gehouden van de staat van de bestelling. Goede prijs voor de producten.

Snelle levering en voordelig

Ondank dat er 2 werkdagen stonden aangegeven ontving ik de bestelling in 1 werkdag. Prima merkverf waar ik in de bouwmarkt het dubbele voor zou moeten betalen.

Prima winkel, goede prijzen

Paar potten verf besteld, 50% goedkoper dan de Gamma/Karwei/Praxis. Volgende dag binnen. Absolute aanrader.

• Klantenservice

Snelle levering voor goede prijs

Prima prijzen

Bestellen op de site is eenvoudig. Helaas werd de ‘voor 23:59 bestellen, morgen geleverd’ niet waargemaakt maar werd pas de dag erna de order verwerkt met daarmee een levertijd van 3 dagen

• Klantenservice N.v.t.

Levering is snel uitgevoerd en keurig verpakt.

Als hier boven.

• Klantenservice N.v.t.

Besteld en vlug geleverd en goeie verf

• Klantenservice

Redelijke prijzen, goed advies en snel geleverd.

Van te voren had ik wat advies nodig over muurverf, dat werd snel en goed gegeven. De geadviseerde muurverf bleek ook nog eens een stuk voordeliger dan bij anderen bedrijven.

• Klantenservice N.v.t.

Verfpot was met het vervoer opengegaan en heb meteen een nieuwe gekregen.

zeer goed

vandaag besteld morgen ontvangen

• Klantenservice

Snel geleverd en goed verpakt

Fijne zaak

5 liter kleurloze impregneer olie besteld. Gebruik deze voor onze beton hout schutting zodat deze jaren lang mooi blijft. Netjes geleverd voor een mooie prijs,

perfect

Vriendelijke en correcte service.

Goede klantenservice

Helaas kwam onze verf geopend binnen, gelijk een foto en bericht gestuurd en de volgende dag had ik al een nieuwe verfemmer binnen.

• Klantenservice

Verf kwam op tijd de volgende dag.. jullie waren vergeten de gratis stokje erbij te doen maar dat was geen ramp

Zondermeer goed.

Mijn ervaring met de Verfwinkel bestaat maar uit 1 kontakt. Wel opvallend is dat er geen bezorgkosten in rekening werden gebracht ondanks dat de prijs zeer scherp is.

Lekke verfemmer adequaat vervangen

De levering is snel. Helaas bleek dat in het logistieke proces een doos met hierin een verfemmer was gevallen. De verf was er uitgelopen. Een mail gemaakt met foto’s, er kwam geen antwoord. Bleek dat ik de mail niet had verzonden. Bellen met “De Vergzaak”, uitgelegd. Tijdens de uitleg had de telefonist al een nieuwe order voor ons gegenereerd. Grote klasse.

Goede kleur goede prijs

Aanzienlijk goedkoper dan de bouwmarkt en volgende dag geleverd. Prima

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo