Makkelijk te bestellen grote keuze goed geprijsd snel afgehandeld prima.service
snelle en correcte levering
Goede keuze, snel bezorgd en goed verpakt
Komt de afspraak na van levering
Voor een herstel van oud meubelstuk, vond ik hier de juiste beits van zeer goede kwaliteit dat 99.9% voldeed en daardoor met een mooi resultaat de mensen kon verassen!!
Goed verpakt
De bestelde producten werden volgens afspraak op de betreffende tijd geleverd. Goed verpakt.
Snelle reactie op vraag en goed product, snel geleverd
Prima aanbiedingen. Snelle levering
Jammer dat het deksel van 1 bus was opengegaan terwijl deze wel goed was verpakt.
Het was nogal zoeken voor mij om de juiste kleur te vinden
Besteld, geleverd, klaar.
Prijs goed, snel geleverd. Wel spijtig dat dex2 blikken helemaal geblutst waren. De doos geen enkel kreukje, dus ze zijn er zo in gezet geweest.
Producten zijn prima, helaas had de bezorger een vertraging.
Bedankt voor uw bericht. We vinden het ontzettend vervelend dat uw bestelling niet op tijd is geleverd. Uw bestelling is inderdaad pas 2 dagen nadat u de bestelling geplaatst heeft verzonden. De reden hiervoor kan ik helaas nu niet meer inzien maar u had hiervan uiteraard een bericht moeten ontvangen zodat u op de hoogte was. Onze welgemeende excuses voor de ongemakken en we hopen u in de toekomst beter van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, De Verfzaak
Originele beoordeling
Hele planning om zeep geholpen omdat bezorging niet wordt nagekomen zoals afgesproken. Klantenservice komt je niet tegemoet. Overige 5 emmers kopen we zeker ergens anders. Jammer
Zeer snelle levering. Vervelende ervaring met andere leverancier. Erg tevreden over service van de verfzaak
Vlot geleverd, scherpe prijs!
De producten werden snel opgestuurd.
Zonder onderbreking van het werk, heb je alweer nieuwe verf in huis.
Beits besteld en ik kon online aangeven of ik die maandag overdag of maandagavond wilde ontvangen. Aangegeven maandagavond. Dinsdagochtend de 'klantenservice' gebeld. Daar krijg je een onbeschofte en chagrijnige meneer aan de telefoon die doodleuk vertelt dat het dinsdagavond komt. Op mijn opmerking dat ik er dinsdag voor vrij genomen had gaat hij niet in. Geen excuses maar wel een dreiging dat mijn taal (echt heel beleefd!) hem niet aan staat en hij de beits ook terug kan laten komen en daarna mij het betaalde bedrag terug zal betalen. Tip: doe hier nooit zaken mee! Inmiddels is door een medewerker excuses aangeboden en dat is mooi. Maar jammer dat dit pas komt nadat een review geschreven is. Ik zal daarom het cijfer opwaarderen naar een 5 (matig).
Bedankt voor uw bericht. Onze welgemeende excuses voor de ongemakken. We nemen hierover graag nog contact met u op! U hoort zo snel mogelijk van ons. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Originele beoordeling
Slechts klein deel van bestelling ontvangen. De rest nooit ontvangen. Ze blijven zeggen morgen. geld terug gekregen na weken wachten
Bedankt voor uw bericht. Onze excuses voor de ontstane ongemakken. Volgens onze informatie zou dit inmiddels opgelost moeten zijn en heeft u inmiddels een gedeeltelijke terugbetaling ontvangen. Mocht dit niet zo zijn neem dan gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Originele beoordeling
Slechts klein deel van bestelling ontvangen. De rest nooit ontvangen. Ze blijven zeggen morgen. Ik wil mijn geld terug. Geen reacties
supersnel bezorgd en een goeie prijs top.
Zeer goede communicatie Een AANRADER Ik ben fan
Jammer genoeg genoeg gratis roerstok niet bij
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend te horen dat u de roerstokjes niet bij uw bestelling heeft mogen ontvangen. We zullen hierop beter letten in de toekomst. Excuses voor de ongemakken. Met vriendelijke groet, Team De Verfzaak
Nadat mijn bestelling kwijt was geraakt bij Post.nl kreeg ik, nadat ik dit gemeld had bij De Verfzaak, direct een ander blik Hermadex teer toegezonden. Deze had ik de volgende dag in huis.