Snelle en keurige verzorging

Producten zijn van top kwaliteit. En werd zoals toegezegd geleverd binnen de gewenste ontvangst termijn.

• Klantenservice

Deskundig advies en snel geleverd

wisselend tot slecht

Ik heb veel schade geleden, omdat er op de verpakking slechts gesproken werd over: 1e laag verdunnen. Er met niet vermeld waarmee, of dat men bedoelde 'dun aanbrengen'. De lak lijkt goed, maar die ervaring heb ik nu niet. Ook bleek mijn email, door een storing niet aangekomen en beantwoord. De jongste levering kan 'opeens 'niet geleverd worden. Je pakket is helaas niet afgeleverd. De bezorger die jouw pakketje van De Verfzaak vanavond zou bezorgen is helaas betrokken bij een ongeval. Hierdoor zal jouw pakketje vanavond helaas niet geleverd worden. Bedankt voor je begrip! We plannen je pakket opnieuw in: De eerstvolgende werkdag tussen 17:00 en 22:00 Ik heb nog niets gehoord of gezien. Een pro is dat men per telefoon te bereiken was. Inmiddels is de recent bestelde lak niet bezorgd. Ook geen bericht hier over. Stelt me teleur. De verfzaak maakte zich er van af met de tekst: Wij maken de etiketten niet. De lak zou ik moeten verdunnen met terpentine en misschien nog met een ander middel. Tja, dan ga ik wel naar een winkel.

• Klantenservice

goed prijs voor goed A merk product

• Klantenservice

Snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs

De verf werd binnen 2 dagen keurig verpakt geleverd. Daarnaast bleek de prijs concurrerend met de bouwmarkten.

Alles ok.

Goed en stevig verpakt.

Uitstekende service

Dag na bestelling in goede orde ontvangen , degelijk verpakt.

Snel geleverd en goed spul toch goedkoop

Snel geleverd en goed spul toch goedkoop

• Klantenservice N.v.t.

Prima, alles ging soepel en vlot

Niets aan toe te voegen

Top !!!

Snelle levering !!!

• Klantenservice

Gewoon goed en snelle levertijd

In het weekend besteld en de week erna al snel geleverd! Het zijn erg fijne producten en de werknemers zijn heel vriendelijk altijd

helemaal goed

duidelijke site, prijs/kwaliteit verhouding goed en snelle levering

Snel verstuurd

Goed geregeld daar, klantvriendelijke medewerkers. Was snel verstuurd en ontvangen. Nu hopen dat de retour alsnog aankomt en dat dat snel afgehandeld raakt.

behulpzaam en snel

Prima ervaring, ook op de mail snel en behulpzaam, tot de volgende keer...

Levertijd

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en goed verpakt. Bestelling voldoet aan verwachting tegen een vriendelijke prijs.

• Klantenservice N.v.t.

Kwaliteit en leveren prima voor elkaar

Sikkens lak online besteld, alles ging vlotjes, bestellen, leveren en kwaliteit van de lak prima in orde. Wat mij betreft, tot de volgende bestelling!

alles perfect

Heel snel geleverd, en alles perfect in orde.

• Klantenservice

In twee dagen geleverd en voor een goede prijs.

• Klantenservice N.v.t.

volte levering en goed verpakt

Voltelevering en goed verpakt

Snelle en goede service

Supersnelle levering!

Fantastische ervaring!

Snelle bezorging!

Retour verwerking

De verwerking van de retouren laat wel lang op zich wachten. Licht niet aan jullie maar aan Post.nl Deze beloven veel en komen weinig na. wat bekend is van hun service.

Goedkope, kwaliteit

Goede website, snelle levering, kwaliteit spullen en niet duur. Heb 1 verbeter puntje de latex deksel ook rond om in de tape zetten. Mij latex emmer is een klein beetje gaan lekken tijden het bezorgen.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo