Het traject van bestelling tot kwaliteit en bezorging was uitstekend

Snelle levering, goede service

• Klantenservice

Besteld en de volgende dag al binnen.

Helder en snel

Super snelle levering

Topservice

Prijs en leveringstermijn was dik in orde

Geweldige service

Helaas bleek bij ontvangst van mijn bestelde verf dat de pot was gaan lekken. De verf kwam door het verpakkingsmateriaal heen. De dame van PostNL heeft het pakketje retour gedaan met de vermelding dat het tijdens transport beschadigd is geraakt. Via e-mail contact gehad met de Verfzaak en ze hebben me dezelfde dag nog een nieuwe pot opgestuurd. Dank voor deze top service, ik ben zeer tevreden. Snelle verzending en een hele scherpe prijs!

doet zo verder

heel goede bezorging

• Klantenservice

Geleverd wat ik nodig had en snel

mijn ervaring was positief

zowel het bestellen als de levering was prima geen klachten daar over

Prima, snel en duidelijk

• Klantenservice N.v.t.

Keurig verpakt en snel geleverd en een goede prijs!

• Klantenservice N.v.t.

Snel goed en een goede prijs!

zeer snelle service !

Snelle service en komen na wat ze zeggen. Volgende dag bestelling ontvangen.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, goede kwaliteit voor een prima prijs

Prima !

Al vaker verf en benodigdheden besteld . Goede ervaring tot nu toe en op vragen via mail, wordt snel gereageerd.

Teleurgesteld

Verf besteld, na een week nog niet ontvangen. Mail gestuurd dat ik het niet meer hoefde te ontvangen omdat het veel te lang duurde, mijn klus was al klaar met andere verf die wel binnen twee dagen geleverd was. Als reactie op mijn mail kreeg ik het antwoord dat mijn bericht was ontvangen. De dag erna was opeens de verf binnen en toch naar mij verstuurd. Ik had aangeven dat het niet meer hoefde omdat de beloofde levertijd niet gehaald was. Kan ik jhet retourneren, ja maar moet ik zelf verzendkosten betalen a €9,95. Lekker dan

Zeer snelle levering.

Goede en snelle levering.

prima bedrijf

Prima service, maakt toezegingen waar.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering van wijzonol Ral9001 muurverf. Heel goed verpakt . Ondanks tape om de deksel van emmer zat er toch opgedroogde verf buitenzijde van emmer. Maar is misschien met mengen gebeurd. Verder tevreden over de site en levering.

Supersnel geleverd

Na de bestelling stond het blik verf al de volgende dag bij ons thuis. Ze zijn een stuk goedkoper dan de bouwmarkten.

• Klantenservice N.v.t.

Na 2 weken waren mijn produkten niet verzonden maar een herinnering hielp.

Ik bestelde een paar weken geleden 4 verfpotten en er was een probleem met de betaling tijdens de bestelling zelf, waardoor ik de bestelling pas een paar uur later die dag kon betalen. Ik kreeg bevestiging per email van de succesvolle betaling en dat mijn produkten dan wel zouden opgestuurd worden. Nadien niets meer gedurende 2 weken : geen track & trace nummer. Ik heb dan maar een herinneringsemail gestuurd en dan zijn ze wel op 1 dag verzonden en hier aan huis geleverd. Misschien is er iets mis in jullie IT-systeem dat betalingen ontvangt, waardoor jullie de goederen niet versturen? Kwaliteit van de goederen is prima en de prijs ook.

Snelle afwerking

aan te raden

top... en heel snel geleverd

• Klantenservice

Ik stond er gewoon van te kijken dat de levering nog op de zelfde dag bezorgd werd. Gewoon top? En alles netjes verpakt. Fred

Goede, snelle levering.

Besteld en binnen 2 dagen in huis. Goed verpakt in een stevige doos en de verfblikken konden in de doos geen kant op. De doos was gelabeld met breekbaar, waardoor de blikken ook niet op z'n kop hebben gestaan. Ideaal.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo