• Klantenservice

Het product was er vlug en netjes geleverd

Top zaak

keurig op tijd geleverd en goed verpakt. Klantenservice na een vraag snel met reactie.

Top bedrijf

Doen niet moeilijk over retourneren

• Klantenservice N.v.t.

mooie prijs, prima kwaliteit, snelle levering

Zeer goed ervaring

De levering van mijn bestelling was heel snel. Ik heb ook contact opgenomen met de klantenservice, en het was top. Mijn Probleem was opgelost onmiddellijk . Heel erg bedankt !

Top Service

Na het plaatsen van mijn onlinebestelling, bleek dat het gekozen behang niet voorradig te zijn en een levertijd van 2 tot 3 weken had, terwijl op de webshop juist werd aangegeven dat alles op voorraad was. In mijn teleurstelling in eerste instantie boos gereageerd naar de klantenservice, maar uiteindelijk heeft een medewerker van de klantenservice ontzettend zijn best gedaan om mijn bestelling compleet te maken en met slechts 1 dag vertraging te verzenden. Top inzet met als resultaat een super tevreden klant.

Zeer goede service

Bij men eerste bestelling was er iets misgegaan bij de levering waardoor mijn pot verf was leeggelopen. Na contact op te nemen via email werd hiervoor snel een oplossing aangereikt en kan ik zonder zorgen aan de verfklus beginnen. Zeer snelle reactie en oplossing, ik bestel hier zeker nog een keer.

Perfecte service

aanrader

snelle service

Snel en correct

Nettjes geleverd ging snel

• Klantenservice

De verf is goed van prijs en snel geleverd.

• Klantenservice N.v.t.

Heel snel geleverd, goede prijs en goede kleur

Minpuntje: het tweede blik mengkleur dat ik bestelde was niet geschud, ik dacht eerst dat ze vergeten waren het pigment erin te doen. Best een gedoe om het goed te krijgen dan..iets te snel geleverd misschien ;)

• Klantenservice N.v.t.

Deskundig advies en zeer snelle levering!

Omdat ik wat info wilde over een bepaalde soort verf heb ik de Verfzaak gebeld. Op een zeer vriendelijke en vakkundige wijze werden mijn vragen beantwoord en een zeer waardevol op maat advies gegeven! Top!

Zeer snel geleverd

Goedkoper dan welke verfzaak ook zelfs als doe het zelfzaken korting aanbieden is de verfzaak voordeliger. Ook zeer snel geleverd in de avond zelfs gratis.

• Klantenservice

Snel en goed geleverd. Goede beits.

Tuinhuis is weer mooi.

• Klantenservice N.v.t.

Vlotte , goedkope en vlugge service .

Vlotte bediening. De kwaliteit is hetzelfde als in de gammawinkels maar veel goedkoper .

super snel geleverd

Top, en voor de prijs

• Klantenservice N.v.t.

Foutje in de levering goed recht gezet..

Goede prijs. En zie boven.

• Klantenservice

Snelle levering en alles in goed staat ontvangen.

Alles in goede orde ontvangen. Snel geleverd.

Snel en goed

Snel en goed

• Klantenservice N.v.t.

Snelle verzending, had wel beter verpakt mogen worden

De verzending en de prijs was erg goed. Het had wel wat beter verpakt mogen worden, alle 3 de blikken zijn met deuken aangekomen, maar de inhoud lijkt nog volledig.

Heel goed.

• Klantenservice

Levering op tijd prijs prima

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo