Oké

De bestelling was prima in orde, alleen het bezorgen was een beetje lastig, had van tevoren geen bericht gekregen van jullie dat wanneer het bezorgd zou worden , dus dat liep fout. Ik was op de dag niet aanwezig, en ging het pakket terug ik moest er achteraan , erg vervelend. Uiteindelijk toch nog bezorgd. En verder was alles in goede orde ontvangen.

• Klantenservice N.v.t.

Goede verf voor een zacht prijsje. En snel geleverd

Erg snelle levering

Overzichtelijke website

• Klantenservice

Prima verf,dekt goed en vooral,ze spettert niet.ik was heel snel klaar met schilderen.

• Klantenservice

Retourbeleid is niet heel ruim

Let op bij het bestellen. Als je teveel besteld, wat bij een klus nog wel eens kan gebeuren, dan kun je het teveel niet retouneren als dit langer dan 2 weken geleden was. Erg jammer, bij een bouwmarkt is dit nooit een probleem.

Matig

De levering was snel. 9 bussen besteld waarvan er 3 niet goed te gebruiken. 2 bussen waren heel zwaar om de knop in te drukken alsof de druk in de bus niet goed werkte en bij 1 bus kwam de verf onder de rand vd spuitknop uit.

• Klantenservice

Fijne webwinkel, overzichtelijk en erg snel geleverd, bedankt nog daarvoor.

Helemaal goed

Prma god

Perfect. Peijs kwaliteit

Snelle levering, onklopbare prijs voor perfecte kwaliteit sikkens verf en op kleur gemengd zonder extra aan te rekenen. Ik weet waar ik moet zijn voor mijn volgende klus...

Goed geregeld

Prima kwaliteit behang

Behang is van goede kwaliteit, kleuren kwamen overeen met de afbeelding. Vlotte verzending. In één rol behang zat een kleine beschadiging. Omdat ik voldoende behang had, heb ik dit niet gerapporteerd.

Snel en voordelig

Dezelfde producten maar dan een stuk voordeliger dan mening concurrent. Levering snel onderweg

• Klantenservice N.v.t.

Goede service en prima kwaliteit verf van Amsterdam.

• Klantenservice

Alles prima op de bezorging na

Eigenlijk is de bezorging ook niet echt een probleem, alleen werd het een dag later bezorgd dan afgesproken. Dus beter geen beloftes doen

Snel en prima service

Snel en prima service

• Klantenservice N.v.t.

Op tijd geleverd, spijtig genoeg een artikel beschadigd door levering. Volgende dag al antwoord en oplossing.

Goed geregeld

Bestelt via de website (gemakkelijk) Geleverd in de postkast (top) Geen klagen en snel weer Hobby verf

• Klantenservice N.v.t.

Adequaat gehandeld op mijn klacht

Deel bestelling beschadigd bezorgd op mijn adres. Verlies van product en ongemak als gevolg. Vervangend product direct gratis opgestuurd.

prima Levering Top

snelle levering verf van een goede Kwaliteit Top

Prettig geprijsd snel geleverd

We hebben nu meerdere bestellingen bij de Verfzaak gedaan. Altijd een prima prijs, snel geleverd en goed verpakt. Zo door gaan zou ik zeggen. Uitstekende webshop, ook achteraf betalen mogelijk. Geen klachten , allemaal top.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, doet wat het belooft

Makkelijke plaatsing van order, snelle geleverd,goed verpakt, alleen maar goede ervaring

Supergoed

Besteld en binnen no-time geleverd

• Klantenservice N.v.t.

Goede snelle service dat doet mij gied

Goede snelle service

Magalhaesweg 8