Alles was goed geregeld

wat bestellen de volgende dag in

Snelle en keurige levering

Goedkoop en snelle levering

De tuinhout beits is snel bezorgd . Veel goedkoper dan de bouwmarkt terwijl het merk het zelfde is. De 3 grote blikken zaten in een stevige doos. Alles tip top en snel ontvangen.

Duidelijke website

Behang gekocht gebeld omdat er niet bij stond hoe breed en lengte op de rol. Misschien goed om erbij te zetten berekening hoeveel rollen voor zoveel meter muur je nodig heb.

• Klantenservice

Een enorm goede ervaring . Alles netjes verpakt !

Goede ervaring. Alles netjes verpakt . Snelle levering.

Betaald maar niet geleverd

Post nl meldde dat een pakje geleverd werd. Dit was onjuist. We hadden dit al betaald en hebben klacht ingediend. Verschillende malen opnieuw de klacht herhaald, maar nooit enige reactie behoudens een computer automatisch antwoord. Lijkt ons geen betrouwbaar bedrijf. Liliane Cassaert

• Klantenservice

Pas reçu le bon produit !

Livraison rapide mais pas le bon produit - j'attends que vous me livriez la bonne marchandise et je suis sûr que vous aurez quelques étoiles en + ! Salutations, S.HOTELET

• Nous recommanderiez-vous? Non

Veel keus

Veel keus, snel geleverd, scherpe prijs.

Snelle service, voordelige prijs

Nadat ik wist welke kleur ik op mijn muur wilde hebben, ben ik gaan googlen. Bij de Verfzaak kwam ik ruim 50% goedkoper uit dan reguliere aanbieders. Daarbij was het ook nog eens de volgende dag in huis. De verf was goed verpakt voor verzending en kon zonder problemen direct aan de slag!

netjes verpakt

Goed bedrijf

Nu 2x besteld bij de verfzaak. Producten komen goed en netjes verpakt aan. Prijs is top. Producten van goede kwaliteit. Enige punt dat het geen 10 is: Ik had avond levering aangevinkt en het kwam een dag later dan gedacht overdag aan. gelukkig was er toevallig iemand thuis.

bevald goed De Verfzaak , op de juiste manier verpakt prima aan te bevelen

• Klantenservice

Snel en goed geleverd. Goede prijs en goede verf. Alleen wel veel mailtjes die vragen om een beoordeling ;)

• Klantenservice N.v.t.

Verf was netjes en zeer snel geleverd voor een goede prijs. Ik miste wel een roerstaaf voor de verf. Vandaar 4 sterren ipv 5.

Prima geregeld snel besteld

Na bestelling de eerste keer ging de zending terug naar leverancier wegens beschadiging 2de keer snel geleverd, en volgende keer Groet Peter Alderden

Supersnelle levering

Snel en helemaal goed!!

Snel, niet duur en helemaal oke.

• Klantenservice

Het werd niet bezorgt en geen bevestigings mail

De bestelde verf werd niet bezorgd… l. contact gehad Met klantenservice het bleek vast te zitten in post.nl app?? Dag erna werd het bezorgt.. slecht bevestigd via klantenservice

Snelle leverin

• Klantenservice N.v.t.

De prijzen van de verf zijn het laagst en was zeer snel geleverd in België.

Ik ben zeer tevreden met jullie verfzaak. Als hobbyschildder vind ik het spijtig dat ik deze winkel niet in de buurt heb. Doe zo verder!

Koning Klant

Prima zaak Mooie verf Goede prijs

Snel

Snel en scherpe prijs!

• Klantenservice N.v.t.

Diverse kwasten en afplaktape besteld. Bestelling goed geleverd met voldoende bescherming vwb de inhoud. De smalle afplaktape was echter toch beschadigd geraakt (waarschijnlijk al vóór npakken), waardoor een deel van de tape niet te gebruiken was...

Snelle levering, slecht verpakt

Snelle levering, maar beide potten kwamen gedeukt aan. Of de potten zijn al gedeukt als ze ingepakt worden. Dit kan beter. Anders de volgende keer toch maar bij de bouwmarkt halen.

• Klantenservice N.v.t.

Fijn winkelen in de website shop en goede service.

De artikelen zijn gemakkelijk te vinden in de shop en de levering was heel goed. Fijn dat je via de mail goed op de hoogte gehouden word betreft de verzending.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo