Prima online verfwinkel

Duidelijke website, snelle levering en zorgvuldig verpakt

• Klantenservice

Correcte levering, ben heel tevreden

Het duurde enkele dagen tot er geleverd werd, maar dat was aanvaardbaar doordat het een drukke periode was. Eenmaal de levering aangekondigd was, gebeurde die dan ook correct.

Top zaak

Snel en eenvoudig bestelt. Verf is meer als de helft goedkoper dan in de Bouwmarkt.

• Klantenservice

Vlotte levering, kwalitatieve producten.

Onze bestelling werd vlot aan huis geleverd en ook zijn we zeer tevreden van de aangekochte verf. Dekt goed, zelf in 1 laag.

Gemengde gevoelens

Met ervaring de verfzaak zijn uitstekend de levering was minder Post NL had mail gestuurd levering om15 uur,nadien levering heeft vertraging omstreeks 18,30 levering geleverd, gelukkig heb ik dit gelezen daar ze de verf in mijn brievenbus hadden geplaatst die in mijn voortuin staat dit bij min 6 graden

Onbetrouwbare communicatie

Uiteindelijk deel van de levering ontvangen. Veel later dan gewenst en ook dan aangegeven via de website en na contact helpdesk. Begrijpelijk dat er strubbelingen zijn rond levering eind december en begrijpelijk dat er problemen zijn als de leverancier niet levert. Wanneer hier pro-actief over gecommuniceerd zou worden zou dit nog begrijpelijk zijn. Of wanneer er dan een te verwachten moment zou worden aangegeven. Helaas, de klant blijft in het ongewissen. Misschien volgende keer meer geluk met de zending ...

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

• Klantenservice

Enige webshop waar de kleur die we wilden op voorraad was. Daarna was de bestelling snel geplaatst en super snel geleverd.

Slordig

De pot verf was op zijn kop ingepakt en beschadigd, gelukkig maar een klein beetje gelekt, anders was het een ramp…

Goed,snel en voordelig

Perfect!

Goed verpakt, snel geleverd, mooie prijzen.

Prettige site

Snelle verzending, prettige site

• Klantenservice

Zeer tevreden over de levering en het product.

Was eenvoudig te bestellen en vlotte, nette levering van het bestelde artikel.

Snel en goede service

Prima levering

• Klantenservice

Super snelle levering en precies dat wat ik heb besteld gewoon een aanrader

• Klantenservice

Levering netjes en op tijd.

Ik heb jullie een berichtje gestuurd omdat ik rollen met verschillende batchnummers geleverd heb gekregen. Je kunt iets of wat structuurverschil zien in de verschillende nummers. Krijg ik een berichtje terug dat er alleen bij rollen waar een patroon in zit naar deze nummers gekeken moet worden. Hier ben ik het dus totaal niet mee eens. Je kunt ook kleurverschil in rollen hebben. En zoals nu structuurverschil. Het staat zelfs op de rollen zelf dat je op deze nummers letten moet. Ik heb het niet teruggestuurd en ook gewoon netjes betaald. Intussen zit het ook al tegen de muur. Echt opvallen doet het niet. Nou kun je denken; wat lig je nou te zeuren dan. Ik wil alleen maar aangeven dat dit antwoord mij zeer verbaasd heeft en dat er blijkbaar onprofessioneel personeel deze mails beantwoord. Dit was mijn ervaring.

• Klantenservice

Doordat de actie niet juist werd berekend. Nette mail van hen ontvangen en het teveel betaalde geld netjes retour ontvangen. Super.

Geen chrome

Hallo verzaak Heb spuitbus chrome besteld en geleverd gekregen,maar helaas geen chrome eind resultaat ,maar gewoon mat zilver. Had ik net zo goed naar action kunnen rijden en daar ern spuitbus kunnen kopen ,voordeel stuk goedkoper. Mvg Marcel

• Klantenservice

Bestelling was snel binnen.

Super snelle levering

Fantastische service

Ik had verf besteld, maar per ongeluk was een verkeerd product geleverd. Ik zag dit een beetje te laat, maar super opgelost door De Verfzaak. Hiernaast scherpe prijzen. Een grote pluim!!

verkeerde kleur geleverd

latex besteld in de kleur RAL9001. Ik moest het gebruiken op de dag van levering (geen uitstel mogelijk). Geleverd werd echter: latex white, gewoon wit dus. Zelf de latex dus zo goed mogelijk in de kleur moeten maken m.b.v. mengkleuren. Omdat er geen uitstel mogelijk was niet gereclameerd omdat dit niets kon oplossen. Dit was mijn eerste bestelling bij 'de verfzaak', maar ook gelijk de laatste. Als één enkele bestelling al niet goed gaat........

Geen problemen gehad.

Goed, wat ik van een bestelling thuis verwachten mag

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo