Snelle levering en aantrekkelijke prijzen

• Klantenservice N.v.t.

Goed product en snel geleverd

Beste prijs & snel geleverd

Geweldige ervaring. Snel en goed ingepakt

Snelle levering!

Ik moet nog starten met mijn kluswerkzaamheden!

• Klantenservice N.v.t.

keurig op tijd en juiste levering

Ik kreeg een globaal bericht wanneer de verf geleverd zou worden. Werd later nauwkeuriger en klopte precies.

Super en snelle levering

1 bus had gelekt was een halve liter uit gelopen

waarschijnlijk gevallen tijdens het vervoer

• Klantenservice

Duidelijke website en snelle levering

Netjes verpakt en afgeleverd

• Klantenservice N.v.t.

Top, snel geleverd en kwaliteit!

Dagen radiostilte na bestelling

Op woensdag een bestelling geplaatst en dit zou de volgende dag geleverd worden. Op vrijdag nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen. De klantenservice leek onbereikbaar. Uiteindelijk via de chat kreeg ik een meneer die de chat gelijk afbrak. Opnieuw een kwartier wachten: een van de artikelen komt vandaag binnen en we beloven dat dit vandaag wordt verzonden. Uiteraard niks meer gehoord. Zaterdag contact opgenomen waarbij een meneer aangeeft dat het vooral aan mij ligt, ik had voor een andere type levering moeten kiezen. De bestelling zal wel ergens volgen krijg ik te horen. Al met al een dramatische service. Blijkbaar is de website met betrekking tot voorraad niet op orde, de klantenservice lijkt niet te willen ondersteunen en beloven onzin en schuiven de schuld daarna bij mij in de schoenen. Ik zou dus hier absoluut niets bestellen, andere webwinkels zijn overigens ook wat goedkoper dus De Verfzaak kun je gewoon links laten liggen :) Dan kun jij tenminste op tijd aan je schilderklus beginnen.

• Klantenservice

snel geleverd goed verpakt. Ging om een 10 jaar oude kleur lijn van histor. Blij dat deze nog leverbaar was, zo kon ik de muur wat bijstippen bij beschadigingen, ipv de hele muur over verven.

Netjes

Bestelling wordt vlot, netjes en correct geleverd

Was snel in huis

Ik had wit besteld en heb gebroken wit ontvangen, dus wel die kleur gaan gebruiken. De zak waar de emmer inzit, zat onder de verf. Maar aangezien ik geen zeikerd ben het maar geaccepteerd.

• Klantenservice N.v.t.

Snel ,duidelijk zo hoort het.

prima zaak.

Super goed

En hele goede prijs verhouding en echt snelle levering echt een aanrader

• Klantenservice N.v.t.

Snel en correct geleverd.

Prima zaak

Snelle levering.

Verkeerde kleur

We kregen een compleet ander kleur verf dan besteld en helaas was ik niet aanwezig toen mijn man al alles besloot te verven

• Klantenservice

Bestelling geplaatst. Via mail bestelling volgen en tijdstip levering. Top!

Slecht

2 dozen met 24 spuitbussen besteld. Geen enkele spuitbus voorzien van een spuitkopje. In overleg met de klantenservice zouden er spuitkopjes opgestuurd worden. Uiteraard allemaal de verkeerde die dus niet passen. Was de eerste keer bij deze firma en zeker ook de laatste keer.

• Klantenservice

Top service. Snel en goed verpakt

Aanrader.

Verf goed avondbezorging minder

De verf eps van sikkens en het machine schuurpapier goed. Alleen de bezorging ging mis. De bezorger kon ons adres niet vinden. Gelukkig wel de volgende avond wel de bestelling ontvangen.

Snelle levering,top product

Goedkopere verf dan de topmerken,maar zeker aan te bevelen en gemakkelijk aan te brengen

Perfect!

Vlotte levering, goede prijs.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo