Snelle levering, goed verpakt

Eerste keer bestelling bij verfzaak gedaan. Goed bevallen. Producten snel en goed verpakt geleverd.

snel en goed

Prima verf voor een voordelige prijs

Perfect, prima ervaring

Duidelijke website, goede communicatie via mail, snelle levering.

• Klantenservice

Gemakkelijk te bestellen via website en snelle en correcte levering. Nadien kreeg ik nog een e-mail om te laten weten dat er iets misgelopen was bij de afrekening, ik had te veel betaald. Dat had ik zelf niet eens gezien! Fijne ervaring!

• Klantenservice

Bij mijn bestelling werd de korting niet helemaal goed berekend. Dit werd door de klantenservice uitstekend opgelost.

Snel en vriendelijk

Mijn bestelling werd heel snel in orde gemaakt ondanks de megadrukke tijd rond Kerst en Oud en Nieuw. Tijdens het bestellen bleek een kortingsactie niet helemaal goed te werken. Ik heb gebeld en werd zeer vriendelijk te woord gestaan en mij werd verzekerd dat het in de gaten gehouden zou worden en dat de korting op mijn rekening overgemaakt zou worden. En dat gebeurde en nog vlot ook. Erg blij dus!

Wow, zo snel!

Vrijdag (29/12) mijn bestelling gedaan en zaterdag (30/12) werd deze netjes bij mij thuis geleverd. Heel tevreden ook van de geleverde produkten die ik gebruik voor acrylic pouring (floetrol van Owatrol en de Amsterdam acrylic verf). Alles zat ook prima en netjes verpakt in een grote doos. Hartelijk dank voor de snelle service.

X

X

Snel en accuraat.

• Klantenservice

Snel en netjes bezorgd en goedkoop

Super in alles

snelle levering goede spullen

Snelle levering goede spullen

Vlugge levering

• Klantenservice

Verkeerde verf geleverd en daarna afspraak niet nagekomen.

Minder

• Klantenservice

Snel geleverd . Zelfs in de drukke kerst tijd .

• Klantenservice N.v.t.

Snelle verzending en het komt netjes aan zonder deuken. Waren alleen bij de eerste bezorging de roerstokjes vergeten ;-)

Fijne service

1 pakket onderweg kwijtgeraakt door postnl. Verfzaak heeft direct opnieuw gestuurd zodat de schilderklus niet in het gedrang kwam. Top!

• Klantenservice

Er zat een tube verf te weinig in mijn pakketje. Een mailtje gestuurd en twee dagen later de ontbrekende tube in huis.

Bliksemsnel

Kort na bestelling product ontvangen in prima staat.

Correct en snel

Klantvriendelijk zowel in prijs als afhandeling van de bestelling

• Klantenservice N.v.t.

Snel geleverd..alles prima in orde!

• Klantenservice

Goede service en snelle levering

Goede service. Bij vragen wordt er direct gereageerd en gehandeld. Snelle levering via een goede pakketdienst

Prima producten, snelle levering

Geleverd wat ik had besteld tegen een scherpe prijs. Roerstokjes meeleveren bij de verf zou attent zijn.

• Klantenservice N.v.t.

Leuke aanbieding, prima levering.

Leuke aanbieding, prima levering. Goede verf voor de hobbyschilder.

Goed assortiment, goede prijzen, snelle levering

Goed assortiment, goede prijzen, snelle levering

Niet goed

Twee emmers latex besteld waarvan de verflaag er eentje op kleur gemengd heeft. Levering was zoals belooft. Enkel de gemengde emmer had heel veel gelekt in de plastic zak. Klantenservice gemailt maar na drie werkdagen nog geen antwoord terug. Vind dat een zeer slechte zaak.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo