prima service

prima service

Snel im huis. Goede service

Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen. Zeer goed verpakt en snel geleverd. Dit is de eerste X dat ik via verfzaak heb besteld en kan het zeker aanraden. Prijs kwaliteit verhouding prima in orde! Zeer tevreden! En ze werken samen met postnl wat nog een extra zekerheid is van het goed aankomen van het pakket. Top!

Super tevreden

Heel tevreden, snelle levering, zorgvuldig verpakt.

aanrader

Supersnelle bezorging!

Snel geleverd!

Top! Snel geleverd!

Snel geleverd scherpe prijs

Snel in huis volgens afspraak volgende avond

Netjes en snel

Is heel duidelijk allemaal snel geleverd

Zeer vlot!

Veel keuze op de website, goede omschrijving. De ene dag besteld en de volgende dag al geleverd aan de deur!

• Klantenservice

Duidelijk en de bestelling vlot ontvangen

Niets is verplicht in deze

Top aanbieding en thuisbezorging

Goede aanbieding van goed merk verf en netjes thuis geleverd. Ga hier zeker nog vaker bestellen.

• Klantenservice N.v.t.

Vlotte service aan huis en Vriendelijk in winkel

Niets negatiefs

• Klantenservice

Goede website met interessante prijzen.

De behandeling van de zending was minder. Hoewel er uiterlijk niks te zien was, de inhoud was dat wel de emmer met lijm was uitgelopen in de kartonnen doos. Na contact met de verfzaak hebben ze het correct opgelost door onmiddellijk een nieuwe emmer te verzenden

• Klantenservice

Snelle service en oplossingsgericht.

Ondanks een levering met de nodige problemen is de service en afhandeling van de problemen heel goed. Het probleem startte met het leveren van het verkeerde product, kan gebeuren, en deze vergissing werd per omgaande hersteld, nog voor het retour product was teruggestuurd. De retourprocedure van de verkeerde verf was helder en eenvoudig. Vervolgens kwam de juiste muurverf door lompe behandeling van de vervoerder beschadigd aan: de bodem van de emmer bleek rondom voor ongeveer 2/3 gescheurd met alle gevolgen van dien. Na telefonisch overleg werd, nu per Postnl, de juiste emmer toegestuurd en kon ik de verprutste verfemmer afvoeren ipv terug te sturen.

• Klantenservice

goede prijs, snelle levering, top verpakt

Super aanbiedingen, alles keurig verpakt voor verzending. TOP!

Geleverd zoals beloofd

Op tijd geleverd zodat ik op tijd aan de slag kon. Prima communicatie vooraf en tijdens de levering van de muurverf. Zeer tevreden!

• Klantenservice N.v.t.

Snel geleverd, producten zoals afgebeeld

Snel geleverd, producten zoals afgebeeld.

• Klantenservice

Goed maar levertijd is te lang.

Alles verliep vlot tot en met de betaling. Dan was het te lang wachten op de verf zelf. Levertijd is de helft van de beleving, zeker als je een werkje dringend wil uitvoeren. Mvg,

Hele goede ervaring

Hele goede en correcte levering. Professioneel.

• Klantenservice

Snelle levering. Helaas was er iets incorrect geleverd maar werd tot volle tevredenheid opgelost. Grote klasse.

• Klantenservice

Goede service! Top Prijzen!

Heel tevreden. Dankjewel!

Prima en snelle verzending

Was veel goedkoper dan elders en super kwaliteit. Snelle verzending

Top!!!

Besteld, en meteen de volgende dag had ik het al thuis. Super snel!

Easy and quick!

I've tried to buy one paint brand in 3 different stores online, and De Verdzaak was the only out of those 3 with this brand. Product descriptions are good and accurate. You can buy online as a guest, and the system is easy and intuitive. My order arrived on the 2nd day.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo