Snelle, goede levering

Fijn geholpen, snelle levering.

Zie onderstaande

Snelle levering en juiste bestelling.

• Klantenservice

Vlot bezorgd, goed verpakt en goede kwaliteit verf.

• Klantenservice

Bestelling goed, levering minder goed

De bestelling en afhandeling van de bestelling verliepen goed. Bij de levering heb ik vastgesteld dat een emmer verf lekte.

Ze denken met je mee

Vele maken beter dan een doe het zelf zaak!! Omdat ze bij de verfzaak verstandig hebben van verf! Ook prijstechnisch.

Top verf!!

In één laag zit je verf er super strak en mooi op.

• Klantenservice

Prijs is goed, maar verzending duurde lang

Goede prijs, maar je moet geen haast hebben. Op de site geven ze aan dat als je voor 16 uur bestelt en het product is op voorraad het dezelfde dag wordt verzonden. In mijn geval heb ik na twee dagen wachten opnieuw contact moeten zoeken en pas toen werd mijn bestelling voor levering aangeboden aan trunkrs. Dat door drukte de levering iets later wordt kan ik begrijpen, maar zet het dan niet op je site, of informeer mensen over de vertraging.

• Klantenservice

Alles zeer goed verlopen. Zeer snel geleverd en met de juiste inhoud. Proficiat!

• Klantenservice

Zeer snelle en correcte afwikkeling en bezorging

Zeer snelle en correcte afwikkeling en bezorging.

Goede prijskwaliteit

• Klantenservice N.v.t.

bestelling snel en volledig geleverd

snelle levering volgens bestelling , goed ingepakt.

• Klantenservice

Snel, goed en vriendelijk.

Snel en goed

Het was makkelijk om een goede keuze te maken door de duidelijke website.

• Klantenservice

Konen hun afspraken niet na

Op maandag 9.30 uur in de ovhtend doe ik een besteling waarvan ik duidelijk oplet dat deze,op voorraad is (Sigma latex),dat staat er dan ook bij. Dit om er zeker van te zijn dat ik m xe volgende dag binnen heb. Dinsdsg niks,woensdag nog niks. Woensdag gebeld,wordt er beloofd dat ik m via Trunks alsnog s"avonds binnen zou krijgen,u raadt het al niks. Krijg ik een donderdag einde dag alsnog mijn verf binnen. Vervolgens vrijdag gebeld met deze klacht,ik moet nog terug gebeld worden. Nooit meer!

Prima en snel

Alles correct verlopen . Het kiezen van de kleuren is nogal ingewikkeld . Ik ben vooraf de kleuren en codes gaan kiezen in de gamma . Er is geen overeenkomst met de afgebeelde kleuren op het computerscherm.

SCORE. 0,0 KUTBEDRIJF

IK BESTELDE 12 BUSSEN ZWART EN BETAALD DAN ZIE IN DAT IK MAT HAD BESTELD INPLAATS VAN HOOGGLANS ,STUUR ONMIDDELLIJK DAT IK VERKEERD HEB BESTELD EN DE PRODUCTEN NIET WIL EN TOCH VERSTUREN ZE DIE OP,DAN ONTVANG IK MAAR DE HELFT (6 BUSSEN )DAN STUUR IK NOG DAT IK DE PRODUKT NIET WIL HEBBEN EN NOG STUREN ZE DIE OP ,OKE NU HEB IK ALLES HIER ,NU VRAAG IK VOOR EEN RETOUR LABEL ,HAHAHA ,ANTWOORD NADA WEER NIKS ,TIS BETAALD EN DAN LATEN ZE U IN DE KOU STAAN ,IK BEN NU 12 BUSSEN RIJKER EN WORD ER OOK NIET ARMER VAN MAAR JULLIE SERVICE SUCKS !!! IK KOOP "NOOIT MAAR NOOIT" MEER BIJ JULLIE IK VERGEET DIE VERFKUTWINKEL NOOIT MEER, MAAR NU: EINDRESULTAAT IS DAT HET EEN DIKKE MISVERSTAND WAS WAT UITEINDELIJK TERUG RECHTGEZET IS DOOR DANNY EN EEN ZEKERE CHANTAN HEB HET PAKKETJE TERUGGESTUURD EN MOET ERBIJ WEL BIJ ZEGGEN DAN DE SERVICE EN LEVERING EN DE PRIJS VRIJ GOED IS IK WAS TE SNEL OM EEN REVIEW TE SCHRIJVEN

• Klantenservice

Bestellen was duidelijk, alhoewel ik wel als gast besteld heb. Ik kon op dat moment geen account aanmaken dus profiteerde ik ook niet van mijn aanmeldkorting. Das wel heel jammer. ook net factuur per mail en levering snel. Verder erg tevreden!

• Klantenservice

In eerste instantie 1 pot te weinig geleverd. Maar Danny heeft dit keurig opgelost. De volgende dag had ik de verfpot al in huis.

Super service!

Op de website makkelijk alles teruggevonden wat we nodig hadden. Bovendien aangevuld met extra advies via de chat. Bij levering bleek 1 product beschadigd en dit werd op eenvoudig verzoek omgeruild. Excellente service!

ok

ok

Vlot

Alles snel gekregen, netjes verpakt. Prima!

Snel en goede producten

Snelle levering, goede producten voor mooie prijs!

Gewoon goed

Snelle en goede service. Perfect verpakt

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, goede prijs, product is zoals verwacht.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo