Goeie klantenservice

Goed geholpen na het leveren van de verkeerde kleur. Een koerier kwam de zelfde avond al een nieuwe pot brengen.

• Klantenservice

Volgende dag was het al bezorgd

Precies wat ik wilde hebben U kan mij als vaste klant houden . Hier waar ik woon is dit nergens te krijgen . Dus ….. ik ben uw klant

• Klantenservice

Goede site snelle levering.

Snelle correcte levering

Vlugge en correcte levering, blij met de verf

Slechte service

Bestelling geplaatst en gelijk volledig betaald. De helft van de bestelling werd dagen later geleverd. Het is dat wij geen haast hebben om te klussen. De overige helft is bij de Primera afgeleverd en kreeg ik door nadat ik een week later belde om daarnaar te informeren. Met mijn klacht over de levering werd ik door De Verfzaak doorverwezen naar Post NL. Kortom, de volgende keer rij ik wel even naar de concurrent.

Prima gemengd

• Klantenservice

Snelle levering en alles netjes verpakt

Snel geleverd en goed verpakt.

Zeer snelle levering

Goede en snelle service

Top!!! Besteld en de volgende dag in huis.

Snelle en goeie levering

Snelle levering Goeie prijs

Snel en nette levering

Ik bestelde 1 spuitbus. Opvulmateriaal in het pakket was volledig karton, geen plastic. Vind ik erg goed!

• Klantenservice

Goed bedrijf met slechte transporteur

Een week lang moeten wachten op mijn bestelling waar uiteindelijk de Verfzaak niets aan kon doen maar transporteur DHL waarvan ik elke dag een bericht kreeg dat mijn bestelling de volgende dag zou aankomen. Na een mailtje naar de verfzaak hierover hebben zij het probleem opgelost.

parfait,rapide ,merci

parfait,rapide ,merci

Alles perfect

Goed materiaal

*****

Overzichtelijke website. Snelle levering.

Vlotte levering

scherpe prijs, vlot besteld en snelle levering. Niets op aan te merken.

goed en snelle levering

goede en snelle levering

• Klantenservice

Snelle levering en netjes verpakt

Slecht!

Zeer negatieve ervaring! Pakketje werd zeer slecht geleverd , vliesbehang en toebehoren besteld. Alles hing onder de behanglijm , pot was ongeveer voor de helft uitgelopen… contact opgenomen met de klantendienst die binnen 48u zouden reageren. Tot heden nog steeds van vernomen. Service is gewoon waardeloos. Het enige positieve was de snelle levering…

Mooie prijs goede service

Ik kan alleen maar zeggen snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding raad het iedereen aan

Top en optijd geleverd

Zoals ze het beschrijven is ! vandaag bestellen is morgen leveren wat ook zo is , heb een bestelling geplaatst maandag om 22:00 en de dag nadien om 16:00 was het potje verf geleverd aan de deur wat ik niet had verwacht maar toch werkelijkheid was. Bij deze zeker een aanrader om bij verfzaak iets te bestellen .

• Klantenservice

Zeer snelle levering, en goede producten.

Zeer tevreden, ik zal in de toekomst zeker nog bestellen bij de verzaak.

Heel Goed

Heel fijn het is alleen zo jammer dat er altijd een Limiet aan wordt voorgeschreven of iets besteld kan worden of niet

• Klantenservice

Fijn om de levering zo snel te ontvangen, prettig om ook op de hoogte gehouden te worden middels emails en updates.

Geweldige zaak

Komen de afspraken en bestelling komen zo als afgesproken.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo