Zeer goede ervaring!

Zeer goede ervaring! Producten zoals omschreven en foto's. Makkelijke site..geen ingewikkelde toestanden. Hulp van de klantenservice heb ik als bijzonder prettig en professioneel ervaren! AANRADER!!!

• Klantenservice

Very good service and quality products.

Very good service and quality products.

• Klantenservice

De prijs is oké en snelle levering

Bestelling niet op tijd

Helaas kan ik geen voldoende geven.. op de site staat wel "op voorraad, volgende dag in huis". Nou mijn ervaring, niet de volgende dag, niet de dag erop, maar de dag daarop. Waarop ik de bestelling niet retourneren. Waarschijnlijk ligt de fout bij de vervoersbedrijf . Maar toch. Als je het niet meteen nodig hebt, Dan zou ik het aanbevelen. Heb ze gemaild maar tot op heden nog geen respons

commande recu en 24h ,

Produit de bonne qualité

goede prijs voor kwaliteit

Scherpe prijzen! alleen je kunt er niet op dat je de bestelling ook op de afgesproken tijdstip ontvangt.

Snelle service goede prijs

Toppie gedaan

• Klantenservice N.v.t.

Super fijne en snelle service

Wij hebben alle verf en lak voor ons huis vorigr week besteld. Op 2 werkdagen was het bij ons thuis. Bij levering zagen we dat 1 pot verf kapot was en dus was uitgelopen. We hebben een mailtje gestuurd en alles was na 1 dag opgelost en we zijn super goed verder geholpen. De kwaliteit van de verf zijn we overigens ook heel tevreden over, de dekking is goed en brengt makkelijk aan. Als we verfspullen nodig hebben, zullen we deze zeker weer hier bestellen!

• Klantenservice

snel geleverd, miste alleen de roerstokjes, die wel waren aangeboden.

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering, makkelijke website en goede prijzen

okay

okay

Snel en goed kwaliteit

Goed kwaliteit product in goed prijs snel leveren en een kleine verassing! Alles top

• Klantenservice

Goed advies, snelle service!

Goed advies, snelle service!

Snel en uitstekend

De bestelling is snel en uitstekend behandeld.

Makkelijk te bestellen

Een nadeel levering was niet goed werd niet afgeleverd volgend track en tra maar een dag later

Correct

Ik kreeg de bestelde producten snel en correct geleverd.

Levering slecht

De voorwaarden op de website klopt niet!! Na een week nog mijn verf binnen.

Vlotte levering. Uitstekende prijs

Er is een ruime keuze aan democratische prijzen. De levertijd was kort en goed traceerbaar.

Snelle bezorging en goed product

Snelle bezorging en goed product

Goede service.

Na een beschadiging in de verpakking werd dit zeer snel en correct behandeld en vervangen. Top.

• Klantenservice

Snelle levering en goede verf

Snel

Goede serviecr, goedkoop snel bezorgd

Goede kwaliteit

Snel mogen ontvange, de kleur is prachtig (nog mooier dan ik dacht) en verf kwaliteit fantastisch. De verf dekte in een keer ondanks dat het over een donkere verflaag heen geschilderd werd. Eindresultaat is echt prachtig vind ik (en dat zeg ik niet gauw). Volgende keer bestel ik, met een gerust hart, weer bij de verfzaak.

Magalhaesweg 8

5928 LN Venlo